Участничка в ”Мис България”: Майка ми иска да сложа силикон

В разговор с други участнички в риалитито "Мис България" 2013, красавицата от турски произход Емел сподели, че майка й настоява тя да си сложи силикон.

Обратно в новината

Коментари - Участничка в ”Мис България”: Майка ми иска да сложа силикон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече се уверих, че всичко в бг е фалшиво, туркиня без цици и дебело дупе, аиде стига бе тая да не е докарана от китаи

Гледах 2-3 пъти предаването от чисто любопитство и така се разочаровах.Та това не е конкурс за красота, а е по-малкия брат на "Къртицата".Какви са тези мисии?Да се бият в шоколад, да скачат в някъква гнус, да гладуват...Това за мен е подигравка с тези момичета!Коя уважаваща се "Миска" ще се съгласи да се излага пред цяла България?Ясно е, че поне 15 от тях нямат нужната визия или нужните мерки.Избрани са, да правят шоу.Продуцентите си знаят коя от тях ще спечели още от самото начало.Интересно ми е обаче, парите от смс-те къде ще отидат?

Какви са тези повяхнали момичета, които се лансират последните години.... Направо са като болни! Много ми е жал :((

Victoria

Емел да изпее на майка си една стара песен дето се казваше "Ти си от теа хооора, дет са за затвооораа!"

Как пък ги избраха, от грозна, по-грозна! На всичко отгоре и простовати лигли.Това ли са лицата на България?

На тази кака й давам 35+ като възраст . И със силикон едва ли ще си вдигне рейтинга : ))) Пък и това отдавна е демоде. По -добре да си оправи камбата. Явно мамата не е час , което е нормално за етноса.Всъщност коя готина мацка ще се излага в тия просташки формати ? Никоя , я : ))) Затова миските са ни върколаци...

туркините не са по малко сексуални от българките, но не го демонстрират така нагло и открито. турската жена знае повече как да услажда мъжа. предпочитам туркиня пред българка.

един турчин също знае как да услажда на мъжа, не само туркинята знае.

Аз лично предпочитам да галя и целувам натурални "продукти", дори бих казал, че за мен по-малките са по еротични и възбуждащи отколкото напомпените със силикон. Които не те приема така - много му здраве! Аз бих те приел с голямо удоволствие ама съм бая дърт за теб :)

БАЯ ДЪРТ??Е, МЛАДИТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДЪРТИТЕ, ИСКАТ СИЛИКОН.... :-))

kokobrais

Младите искат парЕ:-) :-) :-) Мани го тоя силикон....

Nina

и то само заради един бански!!! ами ако реши да си купува шапка, дали ще я посъветва да си сложи и малко мозък?!?

и аз точно това си мислех...обаче първо на "майката" трябва малко мозък, пък после на щерката, тя милата не е виновна, че се е пръкнала от такава майка...

Ха ха хааа, по-бански, по-тоалет... Някои не са научили българския правопис.

След частицата "по" се слага тире, когато се използва като сравнителна степен, а не като обстоятелствено пояснение!

Много изгуби този конкурс от това че е в реалити формат. Каква ти Мис България? Че те момичетата вътре имат поведението на улична превъзходна, да не кажа нещо по - лошо. Не мога да си представя , че след тези сплетни, скандали и разправии ( а може и до бой да се стигне), после ще коронясат някоя от "убавиците".

Така хората добиват ясна представа какви са.До сега един кръг по-бански един по-тоалет.Хоп любовницата на някоя мутра или на цялото жури.Хубостта е субективна оценка,която рязко се е променяла в историята на човечеството.Така виждаме истината за миските.И така много млади момиче ,ще осъзнаят ,че това е пошло и не е важно.Те са неграмотни,мързеливи,повлекани ,пушат,клюкарстват .А е едва началото.

И един кръг за най-бански и най-тоалет. :) Не слагай толкова тиренца, че и това не е особенно грамотно. А и интервала се поставя след запетаята, не пред нея. Принципно не си позволявам да коментирам правопис, моя също не е перфектен. Но виждам че хубаво ги нахранихте неграмотните миски, та си позволих тези забележки. Какво осъзнаване очаквате от момичета, чиито родители са оформяли ценностите си в прехода. На какво да ги научат, силикон, да изпълнят мечтата на мама която не могла да си сложи на младини това е. Не обвинявайте само момичетата. Такава е средата, такова е възпитанието, такова образованието, такива са ценностите. Какво друго да усвоят. Дано мине тази мода, та да се върнат изконните ценности, иначе ще се погубим като нация от простотията с която се заобикаляме и възпитаваме и лека полека попиваме като нещо нормално. Силикони, телефони, парцалки, това виждат децата, това им лъщи и към това се стремят.

Ето така частен разговор на неизвестни хора става новина. Вече новините ни са кой какво казал на пейката пред блока. Не знам как търпим това.

майка и да и плати силикона и курс за танци на пилон, вместо да участва в мис бг, за което не става!!!

Жалко, че силикона от "Силиконовата долина" не е баш силикон и не може да се имплантира....

Факт е че майките целят само доброто на децата си, но понякога просто не преценяват правилно... Все пак и те са хора... и те грешат...

Факт е, че някои майки целят най-доброто за себе си, но понякога просто използват децата си за това ... Има доста циганки, които упояват малките си децата, за да стоят кротко в скута им, докато просят - правят го за пари ... Не виждам с какво тази майка е по-добра!

Дано дъщерята да не послуша майка си.Що за съвет от родител? Или може би иска да я пласира по-скъпичко.

красива си и без силикон!що за луди маики има на този свят! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.