17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Кера ..изплюй се най накрая

Ебати селското име - Кера. Кой в днешно време си кръщава детенцето Кера, та го пренасят това име в съвременен сериал?! Другата пък - Бонка. Трябваше да нацвъкат още и по някоя Гуца, Цола или Пройка, а защо не и някой Ламби или Прокопи за цвят.

Когато йи кръщавате тия деца, мислите ли изобщо, че цял живот ще носи това име, идиоти, Сива ... Винету Вождов!

Репликите в БГ сериалите са като издекламирани - някак все едно име безразлично, какво всъщност казват

Това на надписа не е на български? Даже не е и на македонски диалект.... брей брей брей

Гледах 3 или 4 еоизода в началото. Актрисата, която играе Бонка преиграва до комичност, а толкова фб профили пишат, че била най-добрата и велика ... Абе хора, какви филми и сериали гледате! Силвия Петкова прави каквото може, но не може много и факт, че е безлична. Не е красива, не е секси, но е симпатична, иЗглежда свестен човек, обаче това не е достатъчно. Сценарият на Милена Фучеджиева не е лош, ама не е и добър. Въобще - средно отсякъде е положението в тоя сериал. На хората им се гледат бг сериали и затова гледат квото им дадат. Петима продуценти са окупирали тв територията и не щат да пуснат никой да припари. Залагат на едни и същи хора.

Каква е тая мода да се пишат всички съществителни с главна буква? Говори за доста ниско IQ

Хора вие език нямате ли ? Писменост нямате ли ? Какъв е този плакат на английски в Англия на български ли си пишат пожеланията за рождените дни ?

Подкрепям

Чудесен сериал, гледах го с удоволствие. Прекрасна игра на всички актьори, особенно на "Бонка", на "Киро". Очакваме още!

Аз също го харесах,сценарий добър реалистичен .Голямо браво на всички участници

изключително слаба и некадърна актриса! освен това, крайно непривлекателна...

Ти па си многу убав.

Много е елементарно да обиждате актрисата!! А и никой не ви е карал да гледате. Сериалът беше много приятен

Леко ! Доста глупаво е да отричате обективното ,че е постна както външно така и като актриса. Сериалът също слаб. Весели празници

Дали ако не беше жена на един от режисьорите щеше да вземе главната роля? Съмнявам се. Шуробаджанашка ни е държавата и затова и българските сериали са лоши.

"Пътят на честта" е едно голямо разочарование 1/3 от актьорите са като восъчни фигури и изразяват едно чувство през цялото време, а Силвия е най-дразнеща. Желая й много здраве и щастие, но нека си смени професията.

На мен ми хареса сериала, играта на Плачков и повечето актьори също. Героинята Кера предпочитам да не я коментирам.Като цяло имам добри впечатления.