Симеон Лютаков отгледал сам дъщеря си

Симеон Лютаков, който стана известен като прокурор Иванов от „7 часа разлика” , сам е отгледал дъщеричката си, докато е живеел във Варна. Това разкри майка му в предаването “Търси се” по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Лютаков отгледал сам дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е българският Ален Делон! Страхотен мъж и актьор! А за таланта му на фотограф да не говорим! Блести още с първите си роли, и тепърва ще изгрее в киното, според мен му предстоят големи успехи!

kokobrais

Я пак? Българския кой? .?

Само като фотограф го знам - и то какъв! Май там му е силата.

Изглежда глупаво..Глупава физиономия

Ти нали си умен и красив...естет. Изглеждаш будно.. будна физиономия.

Хубав,интересен мъж.Добър баща.Добър артист.Харесва ми!Успех му желая!

Семейството, а като следствие и цялото общество се разпадат. Водеща роля в този процес имат жените. Така се изпълнява желанието им за водеща роля в семейството и общството.

Напоследък все по-често се срещат самотни бащи. Много грозно взе да ескалира тази еманципация!

А да знаеш колко самотни майки има.....!!! Само че мъжете си мислят, че отглеждането на дете е задължение на жената, и им се струва шокиращо, когато ролите се разменят...хайде стига сте използвали думата "еманципация" за всеки провал на мъжа!

Аз не мога да разбера каква е тая какафония. Самотни майки има главно поради една причина - при разовд попечитеството над детето в 95% от случаите се присъжда на майката. Точка. Какво очакваш да е резултатът от един развод, ако не една самотна майка? Нека не забравяме също така, че над 70% от разводите са инициирани от съпругата. Това са фактите, ти си ги интерпретирай и реви "АМА ВИЖТЕ САМОТНИТЕ МАЙКИ" колкото искаш. Ако започнат да дават попечитеството на бащите, тогава пък ще имаме синдромът "самотни бащи". В случаят на Симеон Лютаков не виждам в какво точно се е провалил.

Да,както и много други самотни майки и бащи.

kokobrais

Трябва да го съжалим! ПР! ГОРКИЧКИЯ!