17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшна простотия,е цялата статия!Един ден детето ако я прочете,чаша вода няма да им донесе!Много жалко че нивото е такова почти навсякъде е държавата.Много готини и истински коментари имаше преди мен..!Добре че тук там са останали нормални хора че иначе ще в отчайващо!!

Полицай с чалгаджийка, класика.

Надявал се да не е истина... Егати и джендърите, и чудото! Сакън да не си развали рахатеца! Ужас!

прости селяци

Стига ни занимавате с тия,само тая пикла е раждала,и аз съм раждала,и половинатя население на България,пък какво????Ай сиктир ,бе!!!!

Симона: К’во си направил уе,педерас? Колко пъти ти казах да слагаш гума,да те Ева в 5 секундния чикиджия? Полицая: К’во искаш ма? Нали съм ти казвал че с гума не ми е кеф?!? Ти що не Пи хапчета нещо? Симона: И к’во ше праим сега? Майка ми,като разбере направо ше ме убие! И без т’ва грам не те харесва! Казва че си един умрял от глад ченгесар с 1000лв заплата,а аз отдавна е трябвало да си намеря някой като Дебелия Гущеров,или Буци…. Полицая:Да го тура и на майка ти,де късмет де(на ум) не може ли да ти дам 200лв за аборт,и да не се занимаваме повече?!? Симона: Ти,луууд ли си ве?!? Да вземат нещо да ме повредят тия шибани лекари после! Тц,не става! Полицая: Ех,мамка му да е Ева!!!!! Симона: Измислих го!!!! Сега ще се обадя на мама,ще и кажа новината(тя ще ме навика едно хубаво първо) ама после ще си направим едно пиарче по-всички медии, и после ще помага с кинти че с умрял ченгесар кът теб,ще пукна от глад! Полицая: Ама тя ще се навие ли,тая лачена чанта?! Симона: Къде ше ходи,нали и без това плаща целия масраф навсякъде,а аз те мъкна с мен педерас нещастен мизерен! Полицая:Офффф,да ви Ева и двете коври гъс до гъс! Аз отивам да плувам…. Симона: Недей да говориш така за мама милиционер смотан,гледай да не се удавиш,че ако си такъв плувец,какъвто си ебач… Всяка прилика с действително лица,и факти,е напълно случайна!

Той се объркал ченгето, искал да и направи проверка отзад, ама го набутл в грешната дупка. Да беше говорила с майка си за тези неща, все пак тя имаше опитна Дунав мост.

Направо се просълзих... от смях. Това е толкова комична злободневка, която преживяват поне половината бъдещи родители! Само че, разказана простодушно и семпло от хора с лимитиран интелектуален потенциал. Все пак, живи и здрави и да се радват на детето, доколкото това е възможно. Аз ще вкарам 2 ракии за тяхно здраве, че добре се посмях. Наздраве.

200 думи речник.

Искам видео от НЕПЛАНИРАНЕТО.

Ахахаха

Хм, как се намокря тест на плажа?

Кой е писал статията по тоя малоумен начин?Иначе тая е пълна кифла

Toя празни пушката на петата секунда и те го резултата...

Е.аси нагласеното-тоя плува 40 минути излиза и пита дали е истина

За моста ли я ползва?

"докато младият полицай, с когото тя има връзка, се притеснил и влязъл в морето, като прекарал същото време плувайки. Бутилка уиски от мен ако някой ми обясни тази словесна диария

Симона: Котьо, май наистина съм бременна. Кво ше прайм?! Котьо: Да му ева майката. Котьо става от стола и влиза в морето. Тя остава на шезлонга сама. Той се къпе в морето 45мин.

Значи полицаят плувал 40 минути, излиза изтощен и пита-вярно ли е? Тя вцепенена на шезлонга-за съжаление да. Сцена за милиони.

Гошо е виновен.

МММм...... сигурно много добре се ИЗПРЪЦКВА след като е напълнена до-горе ОТЗАД.... ммммм

Кифли, баници и козунак ООД

Написалия статията е готов кандидат за Пулицър.... само да си вземе дипломата за средно образование !

Прости хора

Чукаш, плащаш, заминаваш - Далавера АД

Съвременните дебили не знаят дори как да плющят, да не говорим за нещо друго.

е то работата е ясна, не виждам смисъл от четене на статията

Просълзихме се..

За пръв път чувам някой да си прави тест за бременност на шезлонг на плажа........като дрънкат и пишат глупости , замислят ли се направила теста и чакала три минути и понеже били на плажа Даниелчо влязъл да плува пък тя в ступор или пък са го направили в тоалетната до плажа и седнали на шезлонга да чакат Това е само един от тъпите факти в статията, на другите тъпотии няма да отделям внимание

Да са живи и здрави и да дадат бъдеще на още едно българче ! Само успехи и късмет в живота на младото семейство.

Какъв полицай е това момче?

Даниел е мъж мечта!

Да ти имам мечтата - полицай, нисък, пухкав, с отвратителна липса на вкус, за интелекта може само да се гадае... Предполагам, че се шегуваш:)

За съжаление. Единствено годините са му малко, но ще ги направи.