Меги от ”Търси се” роди момченце

Водещата на "Търси се" по bTV Миглена Димчева (41) е родила тази сутрин момченце.

Обратно в новината

Коментари - Меги от ”Търси се” роди момченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами живи и и здрави, но все пак това постоянно изнасяне на показ на всяка стъпка от личния живот изглежда смешно и прекалено. То не биха снимки, то не би демонстрация на щастие и влюбеност и корем.

ПОКАЗВА ..ИЗВЕСТНО ЖЕЛАНИ ДА СЕ ПОКАЖЕШ ...смешно е ..и двамата отмъщават на бивши;)

А това татко й ли е до нея на снимакта?

Да е живо и здраво детето ,НО с какво блести поредната Бг-''звезда'',за да е в графата на ЗВЕЗДИТЕ?

Чух тая новина по BBC, CNN и агенция Синхуа.

Честито ! Само радост да носи на мама и тате !

Честито! Да са живи и здрави цялото семейство.Но ненамирам за необходимост да се изкарва на показ всичко каквото се случва с тези хора Нима и те не са от това общество че трябва да се споменава какво се случва с тези особи.

Едва се отървахме от Нели ,сега пък другата ''Бг-ЗВЕЗДА''---МЕГИ-ту? Е, ВСЕ ПАК ,...''ИЗТЪРСИ СЕ''.

Колко трябва да си нещастен и самотен , за да изпереш такъв нелеп коментар?!

Не става на въпрос за детето,а за ''ИЗТЪРСВАНЕТО'' ,НА ПОРЕДНАТА Бг-''ЗВЕЗДА''??? Щом такива като ,Нели и Меги от ''ТЪРСИ СЕ" СА ''ЗВЕЗДИ'' ,ТО Лили Иванова ,КАКВА ЩЕ Е? Иначе детето да е живо и здраво ,И ДА ИМА КЪСМЕТ ,в ЧУЖБИНА ,А НЕ В ТАЗИ -----ЦИГАНИЗИРАНА КОЧИНА ... Айде ,бегай в кочината си.

Да са живи и здрави! Много са симпатични и двете водещи. Интелигентни и позитивни. Меги беше казала, че при нея нещата се случват, макар и по-късно. Изглеждат щастливи. Най-хубавото нещо в живота е да имаш дете от правилния човек, макар и по-късно.

Честито бебче!!! Само не разбрах, кога роди, кога успя да си влезне във фейсбука??? Нещо не я разбирам тая мода, дето всички излагат живота си на показ пред цял свят, то са снимки, то са лични излияния....къде остава интимността, съкровеността и чистотата??

и аз това се чудя.Кога роди и успя да се съвземе,да влиза във фейса и да пише послания.Не си ли почива,влизат и излизат непрекъснато лекари, сестри, идват близките да видят нея и бебето и тя при все това намира време за фейсбук.Моята приятелка след раждането ми каза че не можела изобщо да мисли за фейсбук,да влиза вътре и да пише и др.

Благословена и честита радост!

Да са живии и здрави!

Вече е Меги от "намери се " :-)-честито

Меги, не забравяй и другото чадо - най-великото казваш, но имаш и друго дете, то не бива да чуе от майка си, че друго дете е най-великото събитие за нея. Не се увличай и внимавай за Тодор. Бъдете щастливи!

Май бъркаш майките - Тодор е син на Нели, а статията е за Меги :)

Болница "Надежда" е едно от малкото хубави неща в България! Поклон и благодарност не само на д-р Стаменов, но и към всички които работят там и правят наистина чудеса. Честито на Меги и успех на всички пациенти на болницата.На злобарите само ще кажа, че никой не го брига вашето скапано мнение....важното е че много хора станаха щастливи там!

какво значи " брига"? В кое село говорят така?

И срещу колко болница "Надежда" е най-хубавото нещо на света? Само за тези , които имат пари - само за тях са " най-хубавите неща " в БГ.

Да е живо издраво бебето

Да е живо и здраво и да донесе много радост на родителите си!

Да е живо и здраво и бебето и майката! Аз искам да попитам , колко струва да се пускат статии в сайта , че само дебилски статийки поствате / явно не е скъпо/ пък и за мен да напишете нещо ето днес мойто дете плака за тати като го оставях в градината.

Чудесна новина. Много се радвам за Меги, да им е жив и здрав Константин!!!

Много ги харесвам и Нели и Меги. Да са живи и здрави. Пожелавам на Меги още една също толкова чакано детенце. Честито още веднъж.Бъдете здрави.

Да сте живи и здрави !!!

На доктор Стаменов паметник трябва да му направим. Всяко второ бебе е негово!

Злобарка такава ..кво беснееш ма

защо да е злобарка? Иска да се отдаде дължимото на един добър лекар.

Къде видя злоба бе човече, глупости пишеш и обиждаш, радвам се за всяко българско бебе. Доктора е велик и го е доказал, затова казвам, че паметник трябва за човека.

Браво! Да се живи и здрави. Дълго чакано дете, браво!

Женени от две години се сдобиват с дългочакано дете... Живо и здраво да им е!

Страхотна новина! Да са живи и здрави цялото семейство, да си се радват на детенцето!