Коментари - Синът на Ален Делон обвини сестра си, че е крила здравословните проблеми на актьора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвокат Maitre Ayela също разкри, че Ален Делон му е доверил, че не може да "понася агресивността на сина си Антъни, който продължава да му казва, че е сенилен, а още по-шокиращото е, че синът му твърди, че е щял да изживее последната си Коледа". "Но кой баща би могъл да се примири с това?", попита той отново, докато молеше адвоката си да подаде жалба срещу Антъни Делон за клевета. Ален Делон също разкрива, че "за разлика от Аnoushka, синът му Антъни никога, през всичките тези години, които са минали, не се е интересувал истински от него, дори и днес го вижда много малко". "

"Ален Делон казва, че е "изключително шокиран" от "медийното избухване, оркестрирано от сина му Антъни", и от коментарите, които последният направи срещу 33-годишната му дъщеря Анушка Делон предишния ден в Paris-Match "

Антъни Делон, син на актьора от Натали Делон, иска да отстрани любимата дъщеря на Ален Делон от наследството. Другият брат, Фабиен Делон по думите на актьора, в интервюта, не фигурира в завещанието. Той имаше още един незаконен син, който не беше признат от баща си.

може да бъдат признати за наследници на Ален Делон като внуци. Съдебните дела продължават. Антъни Делон ще има да страда от поделеното наследство с децата на Ари - първият син на Ален Делон - Christian Aaron Boulogne - Christian Aaron Päffgen по името на майка си

Наследството което ще остави Ален Делон на децата си се оценява на повече от 200 мил. Евро. Ален Делон винаги е бил много близък с Анушка. Нейният брат, Ален Фабиен, с имидж на пройдоха и наркоман, дълги години беше скаран с баща си и едва ли ще получи нещо от апетитното Наследство. Като истински скорпион, актьорът е много злопаметен и отмъстителен. Този най-големият син, Антъни, бездарен актьор, който никога не можа да излезе от сянката на баща си, е скрита лимона и иска да отстрани Анушка, като единствена любимка, от наследството, чрез манипулации. Ален Делон е с деменция, сякаш когато го е посещавал не е разбрал, че баща му е болен.

Пишеш глупости, плод вероятно на личните ти семейни преживявания. Кой кого искал да отстрсни. И Антъни има право на наследство , нищо че не е велик

Ari Boulogne също имаше право Ален Делон да го признае, но беше оставен да умре като куче на бунището. Прочетете историята на незакония му син, който почина болен и изоставен. Ален Делон има тежък характер, но милионите са негови и може да избере на кого да ги остави. Така се говори от години, че по-голямата част от състоянието си е преписал на Анушка. Още преди инсулта и деменцията. Живея в Париж и имам информация.

Ален Делон ще съди Антъни Делон, сега го казаха по новините

Изключително грозна картинка... Мислех си, че само по нашите ширини има такива цигании...

Все пак става въпрос за милиони евро ...

Те циганийките не са измислени в бедна България.Там където има много пари се случват твзи неща

И той не е много читав и предателствота не са му чужди. Бил е неизвестен никумо актьор, но покрай връзката си с Роми Шнайдер стана звезда. Постоянно й изневерява и в момента, в който няма нужда от ракетата си носител я зарязва, като й оставя букет на леглото и подигравателна бележка, че къса с нея след дългогодишна връзка. Само след месец са жени за любовницата си Натали. След развода им Натали му оставя сина им и отпрашва към САЩ. Впрочем и първия си син е зарязала при първия си съпруг. Та сина му оставя на книга при него, но само на книга, израства в интернати и при семейство наето от Делон да го гледа, докато той се е живеел живота. Рано или късно си плащаме за греховете

Тия се излагат.. Не може ли на смъртния му одър поне да си траят..... Или зор кой колко ще вземе от наследството?

Той и преди е казвал , че е преживял много предателства от свои. Страхотен актьор , но уви - от чужди може да се опазиш евентуално , но от свои е невъзможно .