17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E тая батко че я ебем, супер е....

?

Бях тъп като галош а след тази новина станах тъп като бойко

А синът на Тоца Пернишка , а щерката на Глория Силистренска?

При всичките й пари не може да изглежда така, че и с грим. Очевидно "Сексът и градът" не са пътеводител към нищо градивно за дамите.

От гена не може да се избяга.

Лелеее

Естествено, че младия Пик Льо ще гласува, що е на осемнадесет годинки там все гласува. Ама отдолу пишете: "Обратно в новината". А новина? Няма.

И тая безмислена помия са я "видели" 8-9000 души! Бахти тъпия народ!

Това е само брояч, който може да се манипулира. Както и последователите в инстаграм, лайковете във фб и т.н. А ти наистина ли си мислиш, че на някой му пука за СДП ? И не обиждай хората, ако обичаш. Хайде обратно, откъдето си изпълзял.

Очевидно ДИР-ниците са си наели "журналисти" от ИТ сферата и по-конкретно от M$ service desk-a. Та в случая ни дадоха абсолютно точна и абсолютно безполезна информация, но пък запълниха празното място в сайта и даже сигурно и пари са взели за това .

Спор няма. Въпросът е - дали е Буцефал или Росинант. А тя какво прави из града с останалите три приятелки-нимфоманки докато синът й гласува?

Най-после ми олекна! Така се бях притеснил дали синът на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик ще гласува, че не можах да спя последните 10 дни!

Винаги има първи път. Сега ще му олекне.

Тази "новина" в полза на Байдън ли трябва да е? Понеже знаем как е гласувал сина им.

И защото това е важно и е "новина"? С какво е толкова важен този човек?

А дали имате информация на Мишел Уилиамс децата дали са гласували

Не, не са! Дъщеря й е на 14г., а другото й дете е бебе!