Коментари - Сиза - певицата, която поне от десетилетие насам трябваше да е жена на годината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя пък е тая? Някаква черна кифла, дет разчита на разголена плът и провокации? Прави се на интересна с това име, същата бездарна маймуна като онова прехвалено чучело бийонсе..

Плаче за тръстиката.

Каквито са им класациите такива са им и награденните....

Харесвам я!

Коя е горилата

Майка ти.

симпатична е

Негрите са НЕ само тъпи, но и АЛЧНИ и Крадливи... Негърската група- Black Eyed Peas ОТКРАДНА песента на групата- """jerry ropero & denis the menace feat. jaqueline - coracao"". И я пеят като ""SIMPLY THE BEST"". Преди 15 години имаше една дискотека в центъра на София близо до Площад Славейков- ""Сorazon"". Там един познат ходеше всяка седмица, и слушаше оргигиналната песен... Песента на негрите звучи като КРАДЕНА... много тъпо..

песента "Symply the best" е на Вечната Тина: https://youtu.be/QQTYqoKQKrM Всички други "варианти" са опити за крадене на пари чрез менте. Не преди15г а през 1986г гледах по германската Music Box, тогава нямаше MTV, всеки ден Тина Търнър с хитът и с официалният клип с конят. Тази песен е ЗАПАЗЕНА МАРКА на Тина. Нито ти, нито тези, за които пишеш, не сте били запланувано като семенен матр'ял.

Объркала си песните. Никой не говори за песента на Тина. Тук става въпрос за две съвсем различни песни.

Представа си нямаш как работи световната музикална индустрия! Песента на ВЕР не е открадната. Семплирали са парчето на Jerry Ropero & Denis the menace - Coracao и в списъка с автори и лицензианти на песента на ВЕР Simply the best, са посочени освен BEP и авторите на оригиналната песен. Но, разбира се, за да узнаеш всичко това трябва да проявиш критична мисъл и разбиране. По-лесно е да се каже “откраднали”…

Има жени, не маймуни, като Тина, Шаде, Иман. https://youtu.be/QQTYqoKQKrM На тях ЕЛИТА на света става на крака от уважение.

щото може би е от "филмите на дисни" каде то няма бели за това

Защото е... доста закръглена и парадира с това,затова ли?

Тъкмо пишех абсол.тно същото. Ако неше някоя фиданка нямаше и да чуем за тая

Поредната черна дето Е ДА БЕСТЕСТ ЕВА !!! Ае стига ве! Ква е тая сиса, суза, мирчето ли ква е там? Кой в България я е чувал, та праскате такива заглавия бе ????? На годината? На века? На хилядолетието? Абе най-великата жена в историята!

Ама разбира се, досега трябваше да е прибрала всички възможни награди, нали е църна? Дайте и жена на годината, мъж на годината... изобщо всичко

Поредната тъпа пропаганда. Същата работа някакви гадни цигани музиканти да започнат да ги рекламират в България за мъже и жени “на годината”.

Сиза има видео клип, в който застрелва бял мъж е главата. Ела Фиджералд е несравнима класа в сравнение с тази гангстерка.

Да не го срещам през нощта, ПУ ПУ ПУ

Атлантическата СМРАД Дрис пак пропагандира американски травестити. Кой е тоя?

река Амазонка е изминава хиляди километри през джунглата. Някои от тези места, през които преминава са абсолютно „девствени“ и неизследвани. Заради порестия варовик, който ги съставлявава, реката преминава под основния земен слой дълбоко в почвата и формира подземни водни басейни на над цял километър под повърхността. В продължение на хиляди години малки, слепи, прозрачни рибки са живели и еволюирали в тези водни басейни. Тези рибки никога не са виждали слънчева светлина или пък повърхността на Земята и човечеството не е виждало тях. На тези рибки им пука повече за Сиза и тази новина отколкото на мен.

:):):):):):):):)

Не, че нещо ама нали съм простак и такива неща забелязвам първо - зърното на Сиза се е заклещило в корсета й и крещи за оглушително за помощ..некой да се обади на 911

Тъз коя ще да е та е водеща новина?

Има ли значение след като предходната жена на годианта беше травеститът Кейтлин Дженър.....

Че има малко, закърняло, черно пишле отпред...

Добре, че си сменила пола и станала дръг куийн. Иначе, нанай награда, хаха

Даже от столетие трябваше да е жена на годината! Мама ви деба, малоумна....

напоследьк само абизяни ни пробутвате.

Това каква новина номер едно е? Колко човека са чували за тая певица?

че чичо Ози й е обръщал вагиналния хастар!