Юлия Юревич: „Мис България” е монета с 2 страни

След като премина през ураганен скандал, в който бе замесено името й, красивата носителка на титлата „Мис България“ Юлия Юревич сподели своите чувства и емоции от неприятната случка.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Юревич: „Мис България” е монета с 2 страни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам, че това е една от най-коментираните теми в дир , явно това момиче е трън в очите на някои хора. И те от злоба се опитват да изсмукат от пръстите си нещо, което да ги успокои. Смешни сте. :-)

Е добре, че не е станала снаха на тази Долорес, всички знаят, че дълги години е любовница на царя. Ще развали момичето с разбиранията си!

Юлия, няма нищо българско.Голяма манипулация беше след избирането и. Тя е чистокръвна украинска еврейка.Родителите и нямат българско гражданство. Тя как е българска миска, а титлата и е купена от баща и,при това не е красавица!Парите които е натрупала не са от интектуален труд. Нали беше кандидат снаха на Долорес Арсениева ,какво стана? Те явно искат не от тези "Елитни".Хубавите коментари гза нея ги пише майка и.

Не ми харесва. Има лице с формата на ягода, стеснено в долната част при мандибулата, а аз такива лица не харесвам. Лично мнение, за някой мъже може да е неземна красавица :)))

Убеден съм, че всички негативни коментари са от жени, които искат да изглеждат като Юлия или мъже-комплексари и се чудят какво да измислят, само и само да задоволят злобната си същност. А истината е , че "гроздето е кисело", като не може да го стигнете !

Радваме се, че си убеден, но това не променя факта че тя е скъпоплатена проститутка и сега напомня за себе си, може би е леко позабравена или е закъсала с оборота. Но вече има и по-млади и по-хубави от нея. И ти си живей с страната на розовите слонове :-)

Май ти си при розовите слонове и като не си информиран, по-добре не се обаждай. Това че едно момиче е красива и модел, не я прави проститутка. Недей да слагаш всички манекенки под един знаменател. Проститутките в бранша на манекенките се знаят. И се знае, че Юлия няма нищо общо с тези леки девойки.

тая монета. Има и "калъч". Тя поне трябва да го знае. "Калъча" и е толкова пъти проверяван че е станал кат' на поп Доньо ръкава. Как иначе се става "мис"?

Абе, тази Юлия Юревич не беше ли с руса коса и кафеви очи? Тази на снимката е с тъмна коса и светли очи! Никак не ми харесват такива изкуствени кукли!

Има някакво проститутско излъчване, като на луксозна ку*ва.

Нормално. Щеше да е шокиращо ако правеше впечатление на девственица. На всички е ясно, че манакенките са елитни проститутки. И всичките няколкостотин конкурса за мис-нещо си са кастинги за подбор на нов мат'риал. А тая не може да се пласира. Сигурно е дефектна нещо.

А за какво ходеше с дядо Бобоков...

Юлия е много хубава и естествена. Стига сте завиждали. От интервютата прави впечатление, че е умна, което е рядкост за хубава жена.

Кое точно й е естественото?

За разлика от теб, съм я засичал на живо и е много по-красива и естествена от колкото на снимките.

За да няма недоразумения - туй девойче е щерка на Евгени ЮРЕВИЧ а дали е голема клечка в енергетиакта и ядрената в това число може всеки сам да провери. Та дали състоятелността на тати е случайна и има ли връзка с титалта на миската всеки да си помисли.

Ужасно и нездравословно чувство е завистта. С една дума - болест. Юлия, една от най-красивите жени в БГ!и нищо чудно, че е модел номер 1

казваите нещата с истинските и'м имена моля. по точно казано путката и е свободна, а не сърцето, което винаги е заето да поддържа живота в тялото истината и само истината

Много точно казано - две страни... От една страна, грозна, тъпа и нечистоплътна девойка :-) От другата - мръсни пари...

То пък това е толкова грозно, че просто не знам как изобщо може някой да го хареса!!!

Истинският мъж би трябвало да си избира жена от жълтата раса: японка или корейка. Тези жени се отличават с женственост, привлекателни са и природно чисти, възпитани са в покорство и са всеотдайни. Те олицетворяват онова, което прави жената желана и необходима за истинския мъж, без да се превръща в досадно бреме за него, дори когато проявява характерната за расата си непроницаемост или тъкмо поради това.

А сега разясни какво представлява точно истинския мъж?

Ако си мъж, не би трябвало да задаваш такъв въпрос, 'щото се издаваш. Ако си жена, можем да се видим , примерно на вечеря, и да обсъдим материята. Тук във форума ще стане много горещо и няма да с получи конструктивна дискусия. Иначе на зададения въпрпос отговорът може да бъде само един: Според кой как го разбира...Ха-хааа

От коментара?!

Да, Ганьо само иска покорна и всеотдайна,но той да си е Ганьо Балкански.Покорна и всеотдайна може да ти е само тайландска проститутка... докато си и клиент.

!

Неоправени или се отнасят зле с вас! Жената трябва да си го заслужи, защото тя е от ената (т.е. зависимата) страна. Иначе нищо ганьовско няма в коментара на човека. Ама на Балканите е така...

аман от мъже, които имат нужда от незнам си каква жена...чистачка...,готвачка..., масажиства....,да не говори много,...да няма мнение.... Алооо, Бай Ганьо и жените имат мнение по въпроса.

Явно си пропуснал да си вземеш хапченцата тази вечер...ха ха ...азиатки...съвсем си изкукал бе човек!!!

тази е най-обикновена руска бляд. казах от по-обикновените. какви рускини има отровно красиви, тази е извадила късмет и най-вероятно си е платила тук. другата няма да коментирам ваня ли беше каква беше това пък от къде се пръкна нищо и никакво...

юревич, след росица иванова не е имало хубава мис българия. хубавки да, но не и красиви жени като я видиш да паднеш! това е истината. и отнеха короната на единствената красива мис!

Откакто си оперира носа, е неузнаваема.

Това на снимката няма никакво излъчване.Празно и вяло и безлично.

Ти па ква точно Мис България си дето никой не те помни дори?

Най-стройната!

Услуги? Тарифа?

Може да позабърше прах и да сготви.

Това обява, че е свободна ли е?

Готина е, но като си помисля с колко мъже се е въргаляла ...

Звънни на Фидосова - при нея бройката е значително по-малка, щом само това е важно за теб ;)

А ти звънни на някоя проститутка, щом само това е важно за теб, и е супер грозно да обиждаш , която и да е жена.

Какво и е на Фидосова?! Машалааааа!

Ееее за толкова време не си намери богат мъж! Или е адски тъпа и проста или нещо и има. В края на краищата нали за това се става манекенка/мис и сродните "професии" - покупко продажба докато не се намери някой много богат и се жениш за него.

Всъщност цялата новина е, че " сърцето й отскоро е свободно". Един вид подсещане на платежоспособните да се насочат.

До скоро си мислех, че това момиче е благоприлично, докато една неделна вечер, преди 3-4 седмици, не я засякох в столичен ресторант в компанията на г-н 65+. Но пък може да е дядо й ;-).

Дали е баща й, дядо й или чичо й - семейството са милионери, тъпако!

значи титлата и е купена

"Добро момиче - придружила е баща си да не е сам" това е цитат от Дънди крокодила

стига с тези руски евреи, свършиха ли се българките и българите, та имаме руски евреики (тоца, юревич) за мис българия и ни управлява руски евреин?

Симпатяга е тя.