17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъркате се много,на този просто му е най-голям:-))))

Толкова е млада, а вече трети съпруг! Поживейте заедно, опознайте се и тогава. Иначе да са живи и здрави!

Че знаеш ли колко ми е обмръзнало от благородни "девици", които са поживяли с 1-2, 5-6, 100-200 ... и никой не ги е харесал, ама са госпоици! Не, че е 3 пъти развеждана е добре, но пак е за предпоичтане на фона на онази другата категория, щото поне 3-ма са погледнали на нея насериозно, значи има и друга стойност освен плътта.

Много е красива, тази мацка. Винаги много ме е кефила. Дано да са щастливи заедно.

Така и не разбрах какво й харесват хората на това нещо. Задница като на татра. Джуките са като нажилени от цял кошер и са разкривени. Носа е като камба от градината на баба ми през 80те. От бутовете й щеше да стане идеален "еленски" бут, ако не бяха толкоз мазни и лоести. Единственото хубаво в туй нещо са парите и факта, че е отвсякъде разработена. Последното не е много предимство, че границата м/у разработен и амортизиран е доста тънка.

ти си тотален бoклук :)

Много е секси тази миньонка и е от избрания народ, значи и децата й ще са такива, този е "ударил кьоравото" от всякъде!

Абе хубав катеричок!!!! И хубавото е , че не скрънза. Но пък и затова е родена- да дарява радост и удоволствие.

Тя има "само" 140 милиона долара и е известна, красива и може да си прави каквото си поиска, а вие си я одумвайте както намерите за добре.

Мъжът е на 36 и за него това ще е първи брак, а Скарлет е на 34 и вече е ошетала двама, този ще ѝ е третият. Кога успя не знам. Иначе мацката е готина.

222-ма e ошетала дружееее ......

поне 222-ма до 24-тата си годишнина, оттам нататък е спряла да брои...

Душке, не можа ли да си намериш по-грозен

Богат грозен няма!

тя е по-богата от него. Ако гледате някое негово интервю, може би ще разберете, че става дума за симпатимен, умен млад човек с чудесно чувство за хумор! Той не е филмов актьор, но е много известен в САЩ, защото участва в изключително популярно предавене, което върви по американската телевизия повече от 40 години.

Има, има. Със сигурност на много бракоразводни дела, бъдещата бивша е рекла, че бъдещият и бивш е много грозен и заради това иска и повече пари на развода.