Модата продължава да бъде за много слаби хора

Пищните манекенки се появяват все по-често в Ню Йорк и Лондон, но пак са малко

Обратно в новината

Коментари - Модата продължава да бъде за много слаби хора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената от последната снимка преди коментарите е екстра! Сладка в лицето, супер усмивка и нормално тяло.

За какво е тази ,мода' ...по улиците е съвсем различно облеклото

Радвайте се, че все още повечето са жени, а не третополови. На запад масово в рекламите се залага на цветни и междуразсови връзки, както и леко загатване или директно показване на xoмocekcуaлнa връзка - жена целува жена, двама мъже се хранят взаимно, други двама се държат за ръце и т.н.

Наднорменото тегло е вредно! Но на западните педали здрави хора не им трябват.

Поднорменото тегло е също толкова вредно. Тук се говори за М размер, който е съвсем нормален и здравословен.

всяка дреха изглежда много по-елегантно и красиво на висока и слаба жена. Нищо красиво няма в наднорменото тегло и в никакъв случай не трябва да се приема. Аз самата се боря с него и прекрасно разбирам, че не е лесно, нужна е силна воля, но не би ми хрумнало да обяснявам, че трябва да се приемам такава и да не се старая да изглеждам и да се чувствам по-добре.

Това си е твоя работа

Да, и нека така да си остане! Модата е за слаби жени и точка.

Висшата мода е за ненормални и вярващи, че да си "закачалка за дрехи" е хай. Грозно е, че да оправдаят извратения си вкус дизайнери и модни къщи отиват в другата крайност, освинени тела, кой и изобилие от холистерол. Нормалността не е на мода днес не само в облеклото и аксесоарите, но и в менталността, сексуалността и човешките отношения.

Според мен съфорумци сте захванали противополжния край на въжето и всеки дъпра към себе си. В статията става въпрос за това , че на подиума в модната индустрия се допускат единствено жени, или с наднормено тегло, или само изключително слаби - тоест едните затлъстели, другите с хранителни разстройства, които са си психични разстройства. Жените с "нормално" теголо според медицинските стандарти и показатели за здравословно тегло на човек в конкретната възраст и съответните физически данни, не се допускат. Вместо това ги тикат, или да спрат да ядат и да станат анорексички , или да се тъпчат насилствено и да станат дебели до стандарта на ХХЛ моделите. Знаете ли , че болшинството слаби модели , не пият дори вода преди кантара за ревютата, че не ядат това е ясно, и разпространена практика е да поглъщат хартиени салфетки, за да им е пълен стомаха с нещо. Също ако гърдите им не се спъхнат достатъчно след драстичните диети са принудени да се подлагат операции за редукция иначе няма работа за тях . И обратното , ако искат да станат ХХЛ модел, щото са нормални, тоест прекалено дебели за другия тип модел, трябва да се тъпчат ударно с всякаква вредна храна , за да достигнат размера.. А защо е така, щото всички тия мъже , а тази индустрия е доминирана от мъже, и тия дето са на върха на модата са извратеняци или педали, и според мен мразят жените дълбоко в себе си. Ето ви интересна стати за индустрията който го интересува

https://www.theguardian.com/fashion/2013/jul/05/vogue-truth-size-zero-kirstie-clements

Гардиън ...а не ,мерси . Все едно Работническо Дело да чета

Ти дира четеш, може ли по-надолу?

Хей, Джоко ето ти същото инфо и от Телеграф - дясно , консервативно издание, ама там искат да заплатиш абонамент , за да прочетеш, същото инфо като в "работническото дело" Гардиън:)) https://www.telegraph.co.uk/women/womens-life/10938406/The-toxic-truth-about-Triple-Zero-women.html

Комбинират изключително слаби жени с дебеландри като хипопотами. Е, защо просто не използват нормални жени?

Защото няма да е откотюр, няма да е висша мода, а ще е нормалност. Деликатесите и висшата мода са за сбърканяци.

Натрапват всички с отклонения като нормално

Харесва,ли ти? Примерно.

момичета , спирайте диетите !!! мъжете предочитат да ви изпапкат вместо да ви нахранят

Амчи за хипопотами ли да е модата?

Легнете си с много слаба жена и жена, с която има какво да пипнеш и пак ще си говорим кое е хубаво

Лелече , па е по-добре от някой хипопотам , сорим муахахахахах

Жена 55-60 кг си има всичко. Стига да не е 1,80 висока. Има разлика между леко закръглена 70кг жена и 100кг дебелана. Ако хвалиш тулуп 100кг плюс че има за пипане, значи имаш психичен проблем.

E човекът според мен казва , че да си легнеш с една висока 175 и тежаща 45 килограма има разлика от това да си легнеш с някоя 175 см висока и тежаща 60 кг. Щото аз не бих спал с никое от мацките на снимките дето нямат нито гърди нито дупе, само изпъкнали кокали и хлътнали очи. Мога да я гледам облечена и гримирана щото е верно че некои от дрехите стоят по-добре на кльощи ама до там..

То сигурен ли си, че си мъж а не дебела лелка , която се чуди как да изкра сгодни дебеланите муаххахаха

Ти си сбърканячка, харесваща жении. Е там нещата ви са други, но не ни натрапвай сбъркамите си вкусове и накшонности

Джоко , абе ако ще и кльощава лесбийка да съм , тва не променя факта, че ти явно си некъв изваретяк, виждал жени само на снимка , или си някъв латентен гейтак, щото иначе не си обяснявам факта че някоя висока 175 см, тежаща 45 кг, плоска като дъска, све пубертетски пъпки вместо гърди, ще ти се вижда нормална и ще ти стане от гледката като свали дрехите :))))

Приятелка на едно съседско момче в стремежа си да е слаба получи преплитане на червата и едва оцеля. Това по повод коментарите по-долу кое е здраве и кое -не.

Това, че не си дебел не означава, че си анорексик. Означава, че е здрав. Гладуването не е здраве и не води до нормално тегло.

Легитимирането на наднорменото тегло е престъпление. Да си дебел, пардон "едър" е състояние, което води до редица здравословни проблеми, някои от които с потенциален фатален край. А точно това се случва в последните години - затлъстяването на "облича" в кухи фрази като телесен позитивизъм и т.н. Което не означава, че анорексията е нещо хубаво, разира се.

Ето, че дебели лелки , които искат да са хем освинени , хем красиви , хем в добро здраве са ти сложили минуси. Не става девойки така тая работа муахахахах

Какво наднормено тегло при размер 36??

"Гръчави сгодни нема!" викат у Враца и си пият рикията кротко, докато не ги ядосаш!?

Има си индекс на телесната маса. Трябва да избират модели, които попадат в здравословната златна среда, оптимално съотношение мегду ръст и кг. Защото и размер М на 150 см. може да се окаже пред затлъстяване.

Сланината е болест.

Не ми харесват прекалено слабите жени, но определено предпочитам да гледам тях, пред някоя много едра жена. Както е посочено в статията, най-голям процент жени носят размер М, защо не включват И такива манекенки в ревютата си? Това вече ще е нормално, ще отговори на изискванията на масата. Хем ще изглежда здравословно. Но не, някъде на някой не му изнася.

за малко си представих Барби като ХипопоБарби и се втресох доста плашещо и просто не знам защо трябва да се рекламират болни хора понеже затлъстяването официално се води заболяване

Не бих се учудил да пуснат версия на Барби негърка или хипопотам

барби негърка има отдавна.

Чувствали натиск. То и аз чувствам натиск като превивам гръб ама не съм опищял орталъка.

За сметка на това дамските превръзки вече са XXXExtraL.Къде е зеленото мислене тук?

Жалко е, че се залита от едната в другата крайност - анорексички или такива с много наднормено тегло. Нормалната женска фигура, която излъчва сексапил явно не е за тези среди.

Това е сексистко и не е идеята само за секс ,а става въпрос за парцалки! Гучи мучи ...

Не може да има дебели манекени и модели. Какъв пример дава онази дебела фигуриска в рекламата на дамски санитарти материари? Тъпчи се на воля и стани свиня. Дебелината е болест, да си слаб е здраве.

Достатъчно е да погледне човек скиците на дизайнерите, за да разбере защо слабите са за предпочитане - когато силуетът е издължен, дрехата стои елегантно. А иначе, че и изкуството се политизира, спор няма. Ето, онази Ашли каква-беше с хубавото лице и слонско тяло, дето я пробутват навсякъде - коя жена би искала да прилича на нея? Правят го заради епидемията от отхранените с ГМО с.винки в Щатите и Англия.

В природата няма дебели животни освен свине и хипопотами. Няма дебели орли, дебели вълци и тн. Така че това не са слаби жени, а здрави жени. А дебелите - при хипопотамите. Да ги показват по animal planet.

Всъщност хипопотам, носорог, слон, тези животни, с които сравняваме дембелините да предимно мускули със сравнително нисък процент на мазнини. Самите им кореми са големи защото стомашно чревният тракт е много голям - поради масата си трябва да ядат доста повече отколкото леките бозайници.

Жена съм, но и на мен не ми харесва да гледам тресящите се сланини на дебелите жени.

И тука ще ми налагат какво да харесвам и какво не

Както не дефилират анорексички, така не трябва да дефилират и с наднормено тегло.

Не разбирам от мода, но съм убеден, че също е политика. Оттук просто трябват отговори на въпросите: кой, защо, поради каква причина, за чия сметка и т.н.