Славена Вътова - златното бижу на плажа

Свръхстегнатите форми на Мис България 2006 будят респект

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Импланта й стърчи на една от снимките

Ужасна! Отяде ми се...

Не разбирам защо ще е жури? Може да пее ли, да танцува ли? Учила е за тези неща ли? Не разбирам.

Чуек, нема такъв киборг. Стъпала като на гущер, змийски устни, жили и начупена пластмаса. Хичи да не излиза от затворения комплекс.

Гледачките и бабите и дават децата да си ги види само докато си прави снимки с тях

бижу..

егати гнусните тити

В жури? А тя какви таланти има, защото и в прословутото видео се видя, че и по специалността хич я няма!

Каква "специалност" има тази уфсъ, ако мога да попитам? Единственият й талант се видя във филмчето за възрастни от младостта й.

Именно де, това ѝ е специалността.

В сурата е като пекинез. Голяма мрънла. Поредната натресена звезда да огрява от тв-то. Нашите миски все от вип магоре. И да са с хубави тела, за главите е нужна поне хартиена торба.

Една от много то отвратителни жени за които се пише в повечето сайтове даже и силикона и не е направен както трябва все едно липсва в дясната и цица

Много състарена жена и силикона и нещо все едно на едно място на дясната и цица липсва

Ох къде ли не я бутаха милата, сега бг търси талант, а нейния талант какъв е че не е ясно? Ех не спряха да пробутват хора с връзки вместо хора постигнали нещо и как ще оценява талант като тя няма такъв. Пълна скръб.

И тая сложи силикона

ама на половина :)

...те тая съм я гледал ка я мандръсът в едно видео..... Удриииии...

всички сме я гледали не си си само ти

Линк?!

Тя после каза, че като я е мандръсал оня тя не била тя...

Пак тая където оня с парите и прави предавания по всяка телевизия

Този плаж е божествен, блажен е всеки който може да го посети.

На снимката със златният бански се вижда как ѝ се е изсипал силикона... Потресаваща картинка и даже няма срама да се рекламира с такива фотоси...

плюете ама да ви падне Златето, едва ли ще и простите. Харесвам стегнати и жени, в случая е на ръба да мине границата на красивото тяло, но е добре. Силикона си го знаем отдавна, е липсата на мозък в случая не я коментираме. В тялото е добре.

Това не е Златето, Златето е минало границата, това дето е на ръба е Славена.

С тези ходила на хобит...

Не приличат на хобитски, по-скоро на първата снимка едното й стъпало е като на динозавър, изключително неестествено изглежда, направо зловещо.

стъпалото е ОК, ако не беше Шоп-нат целия преден краг да изглежда по-дълъг. Сравнете от коляното до стъпалото дължината със задния крак... Жалко за гърдите... евтино са е е пробвала да мине... Иначе дупенце и бедра си има, но може Фотошопа и там да е играл

Има и много нескопосано сложен филър в тънките злобно устенца. Видях я в един магазин в София, филъра седеше като буца в гоната й устна. Не е стара на години, но изглежда като пекинез от пластмаса.

КФо плюете бе цървули смотани

Цървулко ще поемеш яко

Паднаха ли батерийките на вибратора, че се упражняваме да пишем тукк...?

Тази вдлъбнатина от лявата страна на дясната и цица нещо като подпис на пластичния и хирург ли е или просто си е "оставил ръцете"?

Крака -плавници,а гърдите и провал за пластичния хирург.

Бах този крак човеек. Може и зрителна измама да се получава, но стъпалото и е огромно.

До колесарите !!!

Славена Вътова- силиконова анорексичка на плажа!

Мускулестото тяло е физиология на мъжа. Жената трябва да е мека и женствена.

А обезкосмените крака трябва да са приоритет на женската част:) - А колко епилирани мъже съм срещал, бедна ти е фантазията...

Като си срещал кажи им го на тях не на нас

Хубаво си платила за реклама, ама какви стегнати форми, какъв респект, ти си със силикон ? Е добре, не ти ли е мъчно , това е някаква подигравка, може би :)

Оникална е!

Оникална кльощъ със силикончи!

Оникално си бегал от час по български език...

Ало,Дир,колко е таксата да ме изтипосате ,като Славенчето?Плащам си ваднага,защото имам по-хубава фигура от Вътова и аз съм родила две деца

Така са богатите и красивите! Бая гладна е стояла, но си струва

кой е снимал златния бански върху мъжкия торс? мургавеляка, когото осъдиха в щатите, но успя да скъта някое доларче за почвка в селото, където "почиват богатите българи"?!

Тази е като скелет, много кокалеста.

На плажа съм всеки ден, с бял, жълт, червен бански, но дир.бг не ме отразяват с такъв патос. Ако им дам некой лев, може и да ми обърнат внимание. Но ще си поръчам статия без коментари.

Симпатична е и слабичка, но какво е това стъпало на крака дето го извади на първата снимка? Прилича ми на стъпало на някой динозавър.

Може да се радва, че се е родила след живковото. По време на Живков красивите бяха набута и, гонени, преследвани, нищо че бяха скромни. Един истински случай, в стола на мвр. Влиза едно красиво същество не с много големи обеци и управителя, през тях може да да промъкнат много м. Членове, обърнах се и кво да видя красиво младо момиче. Днес се търси красотата, но при момичетата и на хубави работни местенце, бея ги или новобогаташа. Късмет за рая, а удари при бай ви бе тодора, той си назначаване грозни, а криеше красивите. В цк на бкп секретар_машинопис бе, грозна и бедна комня, имаше сестри близначки, заедно учехме, а майка на легло, баща им в мини дград ги изхранване, а комня се омъжи над 40 хохохо

Ко ко каза ?????????????????

мене ми е дебела и стара

Красива, отлично поддържана българска жена, прекрасна домакиня /черешката на тортата/,любяща съпруга и обичана майка.Това е моето мнение и никого не ангажирам с него.

С участие в порно клипче ;)

И съпруг банков измамник и бивш затворник- семейство-мечта!:)

Роднина ли си?

сори ама...

Ами да го покаже това бижу да преценим....

100% ще е без перушина....К'во да му зяпаш...

Ще ти покаже 20 см змия

Ето това е жена - 45 номер обувки ! Няма нужда от плавници.