17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прозрачно лицемерие!Сега като си напишат едни тлъсти възнаграждения и колкото остане ще ги дарят!Явно екипът на "Дългия" узрява за евтини трикове за привличане на избиратели!Дали ще привлекат? Надали!Сред толкова години простащина и цинизъм едва ли ще премине 4 % бариера!

Ами да, Поне да бяха казали - Дарявам еди си колко - БАМ!!! Да ги знаем колко са ларж де....То печелбата им може да е и 1 лев, ако става въпрос нали...

Събирате ли електорат, а? Само не знам кой ще ви се върже на лъжите и глупостите, дето ги плямпате денонощно! Видяхме го вече вашият колега Кольо Барека, какви ги надроби....вие ли сте следващите, устремили се към хранилката? Срам нямате ли? Г-н Трифонов, вчера пропуснахте да поздравите българският народ, послучай празника на славянската писменост и култура, с химна: Шат на патката главата "....Евтини са ни цените, евтини са ни жените. Питат ли ме де зората, шат на патката главата! .....Върви, народе възроден от кой ли не осеменен да блее мъничка змията и шат на патката главата. .....Да работим – мръсна дума, нека да я тръшне чума. Ний борци сме на благата и шат, и шат, и шат, и шат, и шат-шат-шат-шат-шат на патката главата! ....Вятър ечи, Балкан стене, пушка до колене. Де е, сестро, Караджата шат на патката главата! ....Аз съм българче, обичам гол по пясъка да тичам! Горда Стара планината, шат на патката главата! ПОМНИМ КАК ЗАПОЧНАХТЕ

Хубававото е, че Бог въздава всекиму според делата му. А още по-хубавото е, че и днес сред нас грешните, живеят и святи хора. Приятен ден :-)

Това е цинизъм. Уврежданията, които е нанесъл Слави и фабриката за пари, която е създал, на цялото общество , са неизмеримо по-големи, по-мащабни и с много тежки последствия. Нацията е превърната в сбирщина скотове. А Слави е един от най-дейните участници в този процес. Той наложи просташкия и елементарен хумор. Той превърна фолклора в кичозна имитация Той превърна интервютата с интелигентни хора в парад на собственото си невежество. Той превърна незнанието, глупостта и невежеството в съчетание с арогантност и агресия в мода. Той наложи тоталната циганизация на музикалните форми. Той превърна патриотизма в кич, в цирк, в изява на примитивни и низки страсти. Време да се оттече в историята и да се забрави.

Толкова станахме недоверчиви,че и на добрите новини гледаме с подозрение.Слави го може и ще успее.

Като е толлкова благороден, защо ходи да тръби наляво и надясно че дарява пари? Човек когато прави добро не ходи да се хвали!!! Има хора които всеки ден даряват кръв доброволно, работят като доброволци без заплащане или някаква облага, има хора които всеки ден спасяват човешки живот, и не ходят да се хвалят с това. Защо ли? Защото нямат политически амбиции, и не са тръгнали да събират електорат, за сметка на нещастието на други!!!

Някои хора биват убивани от системата - същата тази дето направи от този дългуч алчен милионер.

Цецо,задава се дебелият.Няма лабаво,стягай си багажа!

Нима вече се свършиха младите красиви талантки??!!