17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да си направи труда и да проведе анкета, от която да се види, колко процента от жените не правят разлика с какъв спят, и колко процента има такива мъже. Със сигурност ще са съответно 75: 20. При българите нощицата е още по-широка. българинът може да кръшка, но винаги с хубава и темпераментна сънародничка, почти никога с разноцветни. Избери родното, стимулирай икономиката!

толкова плача , дееееба..

След 14 години разбрах, че имало такова шоу. Жалко...

ДОЖИВЯХ!!!

Е ,това е безумието на съвремения свят, заради НЕТА и TV има такива милиардерки..Гледах снимки от войните в Европа, хората са я изградили с труд ,упоритост и жертва...Не съм против новите технологии,но те създават тези недоразумения и объркват ума на младите хора и понякога ми се иска да живея във времето ,когато е имало само книги, мастило и личности..

вестник "Лична драма" в ТВ формат. Добре че не е съвсем, шоуто, формат на порновестника....издаван в зората на "дИмокрЪциЪтЪ" от сина на Министърката на Културата Елка Константинова.

Ама те могат ли да взимат решения?

пуснах сълза

"тавана прокапа"?

Няма да ни липсва. Нали се опитаха да го предават по някаква телевизия , но го спряха - явно никой не го гледа- дъвка за малоумни

Гледала съм го. Нашият Big brother е по-зле.