17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пък една кариера....За тия 40 години само един хит. Даже не знаех че още пее

Тази песен ме връща винаги в едно друго време, много бурно , но и изпълнено с много надежда . Тогава Шинит О' Конър беше невероятно красива, въпреки късата си коса и артистичните си дрехи. Началото на 90 години, който не го е изживял няма как да го разбере от разкази.

Тази изпя една песен преди 30 години и оттогава е все изморена.. и всичко останало, което е произвела никой нито го е чувал, нито виждал.. Така, че никой няма да забележи отсъствието ѝ. Жива, здрава!

Страхотна певица! Радвам се, че успях да я гледам на живо. Парчето на Принс може да е най-известният и хит, но тя има изключителнии албуми. Не само песни, а албуми!

Боже, каква загуба! Едно що-годе свястно парче за 40 г. и е звИздЪ. Съжалявам за малкото й фенове, но всичките имат нужда от психиатрична помощ в специализирано заведение.

трябваше да спре преди повече от 20 години. Разгеле сети се на края. На никого няма да липсва.

Тази винаги ми е била противна.

Тя нали стана мислиманка. Тури фередже и прочие....

Най-накрая ! Пфуу откога я чакам тази новина !

Ден и нощ си мислех кога тази иначе добра, но много странна певица, намираща се толкова далеч от нас, ще се откаже да пее. Новина, без която не можехме да живеем. Да е жива и здрава и да си живее живота.

Голяма депресарка. Дали Били Айлиш ще се певърне в същото? Любопитна съм.

Тая още ли има бръмбари в главата ?

Принс ги прави икони всичките дори и с една песен като Шиния О Конър. Ама тя сама се прецака с онова с папата. Още на 5-тото изпяване на песента.

То пък една кариера - 1 хит и 40 години. Те братя Мангасарян имат повече хитове от тази кукувица, но да е жива и здрава - въпреки че вида и е на тежко депресирана!

Ъх, ама музикалната ти култура наистина май обхваща само братя Мангасарян, които и да са те..

Уанка с танка, и какво и беше толкова убавото на изпълнението? (Песента е кавър)? И какво направи с, да речем, таланта си? Първо лесбоактивист, после се усети. после муслимански активист... либерастия до шия и един хит, който 1) не е неин 2) не е и толкова добър.

Въпросният хит даже не е неин а на Prince. Тя направи кавър

Един хит, но можеше и без него, пак си е успех. Вярно, че Принс е писал песента, но вероятно това е и най-успешната му песен. Пърпъл рейн, пърпъл рейн не може да я бие.

При нея всичко е предпоследно, ама да е жива и здрава.

Редник Райън? Какво облекчение! Крайно време беше...