След бановете в социалните мрежи: Кание Уест ще си купи своя

"В свят, в който консервативните възгледи се смятат за противоречиви, трябва да сме сигурни, че имаме правото да се изразяваме свободно", заяви рапърът, който протяга ръце към Parler

Обратно в новината

Коментари - След бановете в социалните мрежи: Кание Уест ще си купи своя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙТО СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ МАФИЯТА, ВЕДНАГА БИВА НАКАЗВАН. ТАКА Е ПО ЦЯЛ СВЯТ! НО ВЯРВАМ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАМЕ ДА ГО ПРАВИМ...ЗАРАДИ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ!

Кардашиан май го изгони от семейството. Искаше да се кандидатира за президент. Медицински екстравагантен тип.

Беше изпаднал до клошар, стигнал дъното и за пари се продаде на дебелата уродлива Кардашиян, пресметлив човечец…. Благодарение на нея се върна в телевизора и пак стана актуален. Жалкар

Кани е, кани е, малоумник…

Човека има нужда от лечение, не от трибуна! Нищо смислено не казва. Просто вдига пушулка, за да приелеме внимание и да си придава бездарните парцали на високи цени. Поне да го правеше с нормална и смислена теза!

ей тоя започна да ми харесва :)

Маймуняци,баце!

Хората са си хора. Не обичам да гинпоставям под общ знаменател. Бели, черни, индуси, мюсюлмани, християни, евреи ... Но ако имаш нещо против някои от тях, смятам, че е нормално да имаш правото да го изкажеш. Ако аз, примерно, имам слава и кажа - тия чернилки само ми дишат въздуха и замърсяват околната среда с метан, колкото и абсурдно да звучи, редно ли е да бъда модериран? И като бъда модериран нима моето мнение ще се промени? Не е ли по-добре да седнем на вербален диспут с някой черньо и да спорим с факти и аргументи?!? Но нееее - има една особена раса, които не дават и гък да се каже за тях. А 95% от хората там са си нормални. Но това дразни, наистина! Не е нормално да ти се дава поле за действие, ако си в анти-русийския тон, а кажеш ли, или направиш ли нещо про-Путин да бъдвш низвергнат и да ти блокират сметките(Герхард Шрьодер). Не е ок! Тук прозира абсурда на западната псевдо-демокрация! Нека Кание си говори бе, оставете го човека! Всеки луд си заслужава двете минути слава! Но неееее - не и срещу избраните. Апропо - семити са и палестинците, но той не е казал нищо против тях!

Ми принципно и Хитлер така са го оставяли да си изказва мнението - "оставете го, той само си говори"... Пък после ква стана.... Парен каша духа, хората са се парили и не щат пак са се парят. Дали подходът им е правилен - спорно е. Но е факт и, че "човекът е умен, а хората са прости" - справка: наши дни. За съжаление още няма универсална формула как да се справим с този феномен.

ОК. А защо се дава думата на съвременния Хитлер - Зеленски?

професоре си врял и кипял във 1935-1945 ?! Не ти ли е множко ЕГН-то да се изказваш тука?!

все пак се Оказа, че Белите и Черните имаме Общо Бъдеще - в Борбата си с ЮсеюСемит-Лихварите и Лихварското им Р0бство, в което са ни поробили! Моята Борба, стана и Твоята Борба, Кание!!

Един нормален цветнокож обявен за луд...

може да си позволи да казва каквото мисли... но само ако си купи катедрата от която може да се изказва без да го цензурират.

Значи дори на афроамериканците им забраняват да признават белите за хора? Нещата доста са се вмирисали. Логика, справедливост, деморкация, неотменими права - в канбала? Може пък на 02.11 нещата отново да поемат праивлната посока!