17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е машина за лайна, голямо плюскане пада за да се подредиш така. Да помисли за здравето си, преди да друса мазнотии, и с наднорменото си тегло не е пример за никого.

музиката не променя визията.

Yes Queen! Лизо е много талантлива, а песента в оригинална и запомняща се. Албумът е свеж, интересен и със сигурност, хитов. Учудващо е колко подразнени от вида ѝ хейтъри са се изказали - така се случва когато Пайнер ти е еталон за красота и музика.

от пайнърките има и 2,3 красиви . тая тука е глигоч

Тая негърка ДЯВОЛИЦА - маймуна трябва да я ИЗХВЪРЛЯТ към Африка !!! ВИНОВНИ за Епидемията от китайски Корона- вируси са Здравния Министър и оня ДАНЪЧЕН и Здравен Инспектор- Кунчев... Тия мошеници вместо да ИЗХВЪРЛЯТ още на границата, всички маймуняци и китайци ИДВАЩИ в България и ПРЕНАСЯЩИ вируси, тия двама мошеници пускат маймуните и китайците из България и те ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... Трябва да ги утрепят тия двамата. Да запалят Здравното Министерство.. После да ИЗГОНИМ всички китайци и маймуняци от България.. И когато ПРИСТИГНЕ на летище- София някоя ДЯВОЛИЦА- маймуна като Наоми Кембъл, нашите граничари, директно да и бият шута към АФРИКА... Да НЕ ни ЗАРАЗЯВА с ВИРУСИ... Всички чужденци да се ГЪРЧАТ с торба на главата с Сертификати и маски.. ВАЖНОТО е ние, българите да НЕ носим маски и да НЕ харчим пари за парцали( маски) ...

Упадъкът се случва със страшна сила.

Няма лошо - на диското си му е време да стане модерно пак - за половин-една годинка. Дамата е боди позитивна - и в това също няма нищо лошо. Въпроса е - Колко ще и издържи сърцето на тия сланинки?

Слона си пее и не се прави на красив! Такъв какъвто е и го харесват...

Бе, емблемата на Мишлен не беше ли бяла, вместо кафява?

Ужас!

фънки ретро боза без мелодия... а това Shizzo е карикатура, но поне с добро чувство за хумор към себе си.

Бата мата!

много сте прости...много е талантлива и артистична:)..е с тегло нормално за America

Доста жалък опит да се върне попмузиката от 90-те. Не разбирам как може да е на първо място в Билборд. Явно остарявам

Това се нарича сухоземен кит, новата представа за женска красота.

Няма такова нещо като “представа за женска красота” всички сме различни и по своему “красиви” което е субективно.

Има, има!

Момичето може да има хормонални и метаболитни проблеми. Не изключвам и твърде добър апетит. А идеалът за женска красота се променя през вековете. Отскочете до Лувъра или потърсете в интернет нещо по въпроса. Отношението Ви е разбираемо, ако идеалът Ви за красота е в каталога на Пайнер.

Къф е тоя хипопотам??? Basi negroto :)

ГРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУХХХ !!!!!!!!!!!!!!!!!