Коментари - След като стана майка на бебе "чудо", дъщерята на Дарина Павлова се омъжи | Лайф.dir.bg

Коментари - След като стана майка на бебе "чудо", дъщерята на Дарина Павлова се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....е тая " любимАТА си Ханс "

В наши дни всяка втора ... е инструктор по йога ... да се чуди човек откъде се намират ученици за всичките ...

От някое селце от Тетевенско

Името Ханс да не ви подвежда, защото зетя е черен .чудя се как мадам Мулти го е позволила. Дано да е червив с пари защото иначе не знам. Черните по принцип са мързеливи и неверни.

а зетят откъде е ?

Дори марксистката Хилъри Клинтън върна чека на Мутри Илия и затвори САЩ за Мултигруп. Затова пък, Дарина спокойно пръска парите ограбени от България. Имал съм случайна среща със син на червено величие в Чикаго, копеленцето с припряност разказваше, как в Ню Йорк и Вашингтон са се събирали цялата писмена на червени величия и червени курви(епитети от мен). Дарина е била центъра на вниманието. Нещо като клюб на богати крадци. Кауна, Пъпеша, Архонта, Кръстника, сега Мултаца....оживява си и се наплодиха с чужди пари под прожекторите на "българските" медии. Вместо да им бъде конфискувано всичко и да лежат в затвора за нерегламентирани доходи, поне.

Откъде са доходите на Дарина Павлова ? От смърт . Ай наздраве

Паола, каза "да" на любимия си Ханс. - За момент си помислих, че може да е казала "да" на Ставри от село Лешко. Класиката в жанра. Жена на умряла мутра, която няма 1 работен ден в живота, се изживява и представя пред обществото като бизнес дама. Следи се всяка нейна изява и за кой са женени децата им, кога ще раждат, къде почиват. Един изкуствено придобит начин на живот на гърба на всички, които са били жертви по един или друг начин на мутрягите. Било то с измама, рекет, убийства и т.н. Тая жена и всички като нея трябва да се скрият и да не се покават изобщо пред общността и да си харчат на воля. Няма такова лицемерие.

Харчат парите на народа все пак...

кога?

дете чудо хаха цял живот тия мутеси алкохол, наркотици и случаен секс и накрая не знам си какво не можела да роди, ала бала.

Отивам да повърна.

Бял не се ли намери за милионерската щерка?