17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето ва е снимаш едно филмче или няколко прибираш парите после пари имаш да си гледаш колкото искаш жени и тнт

Пича има толкова пари,че може да си позволи която си поиска жена, двете му гаджета явно не го тормозят,а официалната му жена го тормози, да не пие,пие си човека какво толкова .Ако можеше и ние образованите да имаме тия пари за да си правим каквото си поискаме и ние.

Проблемът на известните в Холивуд е, че всякакви неизвестни секси парчета се опитват да ги набарат и да се * и наснимат с тях когато са пияни и дрогирани. За едни 5 минути слава, но за други разбито семейство, или никога не създават такова. Бен Афлек, Крис Прат, Леонардо ди Каприо - вървят по стъпките на Джак Никълсън, който на последните незнам-си-за-какво награди се оплака, че животът му на пенсионер бил много самотен.

Ми да си вика платени момичета бе, самотен бил. Пари ли няма? Има ескорти, които може да ги наемеш за 3 дена, да са през цялото време с теб и предлагат GFE (Girlfriend experience). Тоест, държат се с теб все едно ти е гадже - целува те, говори ти мило, усмихва се и изобщо те кара да се чувстваш, все едно ти е истинското гадже. Аз дето съм никой мога да си го позволя, та той

Бен, само така, мой! Лющене и къркане, и от време на време си пудри носа, да не лъщи на слънцето.

Ми само клиниката накрая е кофти работа... Иначе и на мен ми се иска да "катастрофирам" в БИАД примерно някоя вечер в компанията на класни к*рви. Ама нема кинти...само бачкане от сутрин до вечер и идотщини на всеки ъгъл. Аман...

С тая и аз бих купонясвал. А за пиенето е ясно. Той като знае от какви е наибиколен е нормално да кърка или друса. Там си е така.

Предлагам да се отвори отделна рубрика за алкохолици от русия , само дето там е много трудно да се дефинира някой като алкохолно зависим тъй като 90% населението пие в несвяст каквото му падне.

Много хора стават алкохолици заради тревожност. По-скоро развиват така наречената алкохолна толерантност или алкохолна резистентност.

Няма никакво значение дали се определя като алкохолик или не. Единственото важно е да постигне дълготрайна трезвеност а това не е лесно без чужда помощ.

Ех, Бен, знае ти, знаеш :) С такава жена и аз ще ходя вечно пиян :)))

От опит - нищо не може да направи Дженифър. Но той не е алкохолик, той явно е пиянде. Алкохоликът не се натрясква. На него му е лошо, като не е пил, а като вкарва непрекъснато дози, си е Ок Сутрин му е лошо и като боцне едно уиски, е конец. Например Чърчил е бил алкохолик, но никога пиян

Само от един купон не става тази работа!?

Алкохолът е затрил не един и двама, той не прощава. Не се ли подложи на програма от АА няма спасение.

Пийньо си е до гроб!

Абе да го остави човека да си пие. Алкохолизъм не се лекува. Но той по-скоро е пияница, което е малко по-различно.

си маам ярян със баница .

На човека му се кърка, шмърка и третото... а бившата хванала адвокат и библия и “ако искаш да виждаш децата, ще спреш” Ето, заради това мили деца на бате Лео му е най-добре!

Не мога да си представя вечер да заспя трезва.Бенчо вместо да оди по клиники да си намери една жена като мене,а най-добре самата мене.Няма да го замервам с библии, ше си пиеме заедно,ше пушкаме марихуланка и живот ше си живейме.

Човек , колкото и да има , все някога идва един черен ден, в който пиенето е свършило!?

Иванка, вий ли сти?

Тоя си енадсмогнал на масрафа, имаше чудесна жена, изглежда се чуди какво да прави друго обяснение нямам

Симпатична е жената, за една вечер става, но за Бен Афлек си е грозничка.

абе и Бен Афлек, колкото и да е готин сутрин разтоваря самослвала...

То пък Бен е гоУем красавец понеже.... не бих го забелязала, ако е на улицата. За 10 мин навън виждаш доста по-хубави от този. Пък и алкохолик.....