След новината за диагнозата: Чарлз и световни лидери подкрепиха Кейт, Хари и Меган - също

Пожелания за бързо и пълно възстановяване заваляха към принцесата на Уелс, а журналисти се събраха пред двореца Кенсингтън за още информация

Обратно в новината

Коментари - След новината за диагнозата: Чарлз и световни лидери подкрепиха Кейт, Хари и Меган - също | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на Кейт, и на Чарлз пожелавам скорошно оздравяване. Но искам да отбележа, че според някои източници туморите се образуват от подтискан гняв.

нямат морал, нито уважение към елементарните права на човека : здраве, семейство и т.н. Всички тези холивудски лекета начело с циганката изкарваха пари с години от бизнеса "хайде да говорим гадости за Кейт". Това, че е принцеса прави бизнеса още по-добър. Ако беше келнерка, простотиите щяха да бъдат на квартално ниво. Време е тоновете омраза, които текат по нета, за принцеси или за просяци, да спрат. Свободата на словото не е свобода за линчуване ей така. Едно време публичните екзекуции са били народно забавление: там ли иска да падне отново съзнанието на едно общество?

Какво хленчиш ма , аз ли исках да инжектирам някого или мен искаха насила да инжектират. Кой ме насилваше да нося маски и да се тествам ,за да отида на работа. Всички тия лидери и крале ни правят всеки ден на идиоти и са готови да ни удавят в капка вода.Нема какво да ги жалиме и без друго лъжат за всичко.

киментарът трябва да е от жена? Или ти бърка в тролския бизнес? Като не ти харесва какво прави Голямата ложа, ходи да ги биеш, а не се прави на герой по нета. Големите приказки на хоремака след съответно заплащане може и баба ..

Не знам какъв е тоя мазохизъм, да съчувстваш на палачите си !!! Трябва да си пълен дебил, за да го правиш!!!

500+

Че това показва,че всеки човек има своята лична битка,със здраве,психика,хора и обстоятелства. Тогава какво значение имат парите? А,нейната личност беше осмивана най- вече в Америка и други страни,интернет гъмжеше от подигравки. Тя е кралска фигура,но все пак е много по-важна за семейството си,и затова излезе да ни разкаже.Кураж и скоро да е здрава.

Поредната ПР акция от кралските циркаджии... Официално има ргистрирани 20 милиона билни от рак по света, неофициално сигурно са 3-4 пъти повече, но нас специално ни занимават с тази. Животът на другите хора е не по-малко важен от нейния, но другите са бедни и не могат да си позволят специално лечение и грижи и затова краят им ще е фатален.

Едва ли тя иска това да е така,че да я мразят за това.

lu4ka

Някога да си се замислял, че няма значение дали си беден или не, ракът е труднолечим. Познавам бедни,които ги излекуваха от рак и познавам богати, които си отидоха от рак. А да, излекуваха ги в България, без да си купуват напразна надежда в Турция.

Радвам се,че имаш познати преборили болестта.Аз познавам само една жена,която в детска възраст пребори рак на костите.Всички други около мен си отидоха- всички!

Бог да е милостив към Кейт и да оздравее!!! Бог да е милостив и пази всички жени по Света, дали живот на всички нас!!!

Добро утро лицемери, днес пак ще трием ли коментари наред?

Това турбо-рак от Ваксата ли е?

Като чуеш световни лидери си имай едно на ум. Да видим какво са ни намислили пак рептилите. Повръща ми се от климатичните промени, джендаризма , изкуствения интелект и военните им действия ...да не говорим ,че в Германия легализираха канабиса... Само един метеорит ще оправи работата ....

+ + + + + + +

Както подозирах рака е заразен. Заразила се е от Чарлз . Но понякога като си инжектират хиалурон отива в артериите и тогава става лошо. Няколко известни персони се потрошиха по тоя начин ,като дъщерята на Елвис и още няколко....

дълбока се дразя ат Кейт и Меган толкова нерви и причинихя и сега благопожелания по фейсбук нещастници

При рак на панкреаса дават 6 месеца и айде при свети Петър.

Имам приятелка, която бе оперирана.преди 25 години и още е жива

Не сте добре! Защо ми спирате коментара?

Каква е тая злоба бе хора?! Вие в тая шибана държава нормални ли сте? Уродливите ви политици ви направиха и вас уроди!

Каква злоба ма ,да не мислиш ,че рептилите не те лъжат ,както винаги.Какво е това съвпадение и Кейт и Чарлз да са болни от рак !!??? Има нещо гнило в Дания!!! Кой ги утепа и какво крият от поданниците!???

За какво да ми пука, че някакъв паразит в семейство на кръвосмесени педофили психопати хванал рак?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Всичко върви натам/: Резервата ще стане крал. Тая Кейат от видеото не е тя , а изкуствения интелект. Също като Путин и той е с аватар.

Всички коментиращи са идиоти. Нямате елементарно възпитание.

Щеше да е много съмнително ,да финишира и тя при катастрофа, с тая диагноза ни подготвят за нейното изчезване от полезрението на медиите. Така отстраниха Диди ,като разиграха катастрофа , а тя си живее някъде в Канада и си гледа внуците на Харалампи, но и тя е лисица и явно пак се е разлютела на двореца. Става интересно какви са тия маневри .