След поредица от арести и инциденти звездата от "Светкавицата" ще се лекува от сложни психични проблеми

"Готов съм да извърша нужното, за да се върна към здравословен, безопасен и продуктивен етап от живота си", казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай на примат пръст и ще отхапе ръка.

А какво стана със жената с три малки деца, която му е "на гости" от един месец без разрешение от таткото? Бащата на децата получи ли достъп до тях?

Ох колко им е тежко на всички тия милионери. Тия при най-малкото обстоятелство веднага влизат в клиника или отиват на психолог. Хората с такива проблеми се сблъскват и през какво ли нв преминават, а тия изнежени пед*си веднага на терапия.

Тоя не за психолог, а директно за психиатрия. Ако ти ги натвориш такива, каквито той ги е натворил, ще раздаваш автографи на санитарите в някоя федерална затворническа психиатрия

Аха, НЕбинарен като НЕнормален.

Още едно доказателство, че третополовите обикновено са хора и с психични проблеми. Този се самоопределя като "небинарен" и верроятно само това го спасява досега Холивуд да не го е изритал ,както направи с много други, при това известни, актьори с недоказани обвинения. Само че този е третополов и се ползва със специални протекции очевидно...

Проблемът му е ясен - боклук е.

Не му е за пръв път та да кажеш че е сбъркал и заслужава втори шанс. Те почват да пеят песента с лечението като видят че вече няма да им се размине. Към момента заслужава една кратка екскурзия в панделата, и черните така да му го набиват че светкавици да му излизат от очите. Пък после, нека се лекува от каквото мисли че има нужда.

Ще се лекува докато спре да се шуми за изцепките му, а и продуцентите на последните продукции , в които участва не си приберат печалбите, след което или няма да чуем за него повече , или ще чуваме за нови и нови изцепки.