17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква долна душичка трябва да е някой, който радостно обяснява еди-кой си какъв грозен бил. Като че ли това е най-важното в живота му. Вероятно е някой злобен въшльо, който само така намира утешение. Хареса ми коментара, че никой всъщност не ги кара да ги гледат.

Продължение на Умирай трудно. .Ако девойката успее да го върже, ще има по-скоро Congratulations and celebrations... Арми е мега богат по наследство. И за тези от по-стара генерация : виждали сте пра-дядо му на гости на Бае Тошо.. Руски евреи с милиарди петродолари. .

Момичето на Деми и Брус си е доста хубаво. Малко му е удължена долната челюст, това ѝ е чарът.

От Рейнджърс още.... изненадана съм ,че е с Румър!

мале тоа ако осъзнае на къф кур...пардон, на къф тъст се е нахендрил , ще му пропушат обувките да се изнесе по далеч !!! Имаше един филм , не му помня заглавието, Брус Уилис беше някакво пропаднало ченге , следеше дъщеря си нощем и налетя на бой на гаджето й ,макар че съд му беше забранил да се доближава до нея . И в коментари за филма разбрах, че тая сцена си е била съвсем нормална за него в реалния живот)))

То си е почти като в обятията на тате.

Ако на вашата дъщеря кажат, че е грозотия, добре ли ще ви стане? И не ми казвайте, че е красавица, защото съм чувала противни квалификации и за световно признати красавици.

Да се подигравате с външен вид е крайно прос.ташко. Сигурно сте някакви топмодели. Научете се на правилно отношение към хората, дори и да не ги познавате. Никой не ви кара да ги гледате и да четете изобщо ка когото и да е.

Той па намерил в чии обятия да се утешава. Горките дъщери са доста грозновати въпреки симпатични си родители

С маска изглежда добре Румър

Ще има "Умирай трудно" в риалити формат.

Ще има продължение на "Умирай трудно"...