Коментари - След сексскандала: Мерилин Менсън не излиза от вкъщи, нае си денонощна охрана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Форумните "мъжкари" измекяри веднага се вживяха в каузата да защитят садо-мазо олигофрена. От една страна тайно и за себе си му завиждат. От друга страна смятат, че сексизма е нещо. Много традиционно и достойно за бранене, защото манталитетно са в 19и век с феса цървулите и потурите намиращи се някъде между Ташкент и Душанбе.

Болно общество. Вижте този момък как придърпа каката за снимка, е за това го обвиниха в сексуален тормоз. https://www.youtube.com/watch?v=DP7XWKl6baU А тук можете да видите каво се случва при следващата му победа. Как той повече от очевидно не иска да се снима, но никой не приема неговото „не“. https://www.youtube.com/watch?v=YEeDYHtz5fs

Ако намигна на засукана девойка, сексуален тормоз ли е?

Не. Тормоз е ако тя вдигне блузката и ти я погледнеш. Някои жени се държат нарочно в стил- Ела Кумчо да ме изядеш- и после надават вик- о, ма Кумчо Вълчо ме ущипа.

И тази Ууд си е намерила " ракета- носител"! За нея не съм и чувал, на Мерилин Менсън е познат на всеки рокаджия и метъл! И ... много бавно " затоплят" тези американки, бре! Оправили я преди 20 и кусур години, а тя сега разбрала... Защо не е подала веднага сигнал?

В нейния случай ракетите са няколко. След като осребри палавата си младост може да си харчи милионите без проблем.Смрадлив парцал иска да се изкара хавлиена кърпа.

Ама забележи той я тормозил, а тя после от възмущение чак ходила с него.

... Изроди защитават изроди. България - държава на домашното насилие! Заповядайте!

Изродът може да се крие и зад ангелско лице. Тези пудри са отишли у дома му за да изживеят нещо опасно и силно вълнуващо. Докато са били с него нито една не е произнесла и една лоша дума за него- снимал е клипове с тях, водел ги е по светски събития и тогава им е било добре до него- все пак нито една няма към себе си толкова интерес на обществото, колкото има той.

Аз така, преди много години, отварям сутринта магазина на Пиротска и на секундата влита млада сиганка и си вдигна блузата: Гле'й, гле'й цици, искаш ли? Едвам успях да я изкарам навън, без докосване, докато не бяха дошли "свидетелите"....мангасарите от катуна.

Прозорецът на Овертон: Става известно, че за връзка с жена може да те осъдят даже след 20 години по нейни показания, независимо дали са верни или не. Остава нейното съгласие да бъде заверено при нотариус, което също може да бъде оспорено... От друга страна, връзката на мъж с друг мъж не може да бъде подсъдна, пък и да пледираш изнасилване е далеч по-трудно. Та, за какво говорим, да живеят хомодвойките!!!

Ами никой не е застрахован. Същото му се случи и на Кевин Спейси, само че мъже го обвиниха. Според мен се започна с Майкъл Джексън. Видя се, че се изкарват пари по този начин и вече никоя звезда не е застрахована. Виж снимките на Киану Рийвс с фенове. Ръцете ми винаги сочат настрани и се виждат добре, да не го обвинят в обарване. Звиздите вече не са недосегаеми. В интересни времена живеем.

Не го харесвам Менсън НО !!! До кога, аджеба, индивиди от женски пол , ще злоупотребяват с "правата си" ??? Може да е извратеняк. Може да е параноик. Може да е садо - мазо ... нещо си. Какво, по дяволите, са търсели тия женуря при него !?!? Ако им е опрял пищов в главата и ги е изнасилил - да, това си е престъпление, но тя му се натиснала, па след 10-15г. решила, че не бил сексът съвсем по нейно желание. Такива женуря трябва принудително да ги пращат в арабските държави. Да разберат кон боб яде ли.

как я мислите тая работа....няма при мен да дойдат курвите, при интилигентен и беден български инжинер?

Най лесния начин да изкараш пари, предпочитан от доста парцали пред висенето на магистралата

АЙДЕ БЕ ПРЕДИ СТО ГОДИНИ КАК СЕ ДОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ИЗМИСЛИ ВСИЧКО...КАК СЕ ВЯРВА НА НЕДОКАЗАНИ НЕЩА???

АЙДЕ БЕ ПРЕДИ СТО ГОДИНИ КАК СЕ ДОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ИЗМИСЛИ ВСИЧКО...КАК СЕ ВЯРВА НА НЕДОКАЗАНИ НЕЩА???

давност на такива оплаквания ... защо не? и мен една ме насили ... многократно ... ходи докажи ...

Нещо не схванах. Споменатата актриса - Евън Рейчъл Уд, която стана известна покрай Западен свят, е родена 7 септември 1987г (според Уикипедия). Новия век започва 2001г. Тоест в края на миналия век тя трябва да е била на навършени 13 години. Ако са живели заедно, тогава той е щял да бъде арестуван и съден за педофилия. Но дори да е грешка и да става дума за първото десетилетие на 21 век, това е диапазон, в който тя е била на 13 - 23 години. Т.е. първите 5 години отново се връщаме в случая на педофилията. Остава да са живели докато тя е била 18-23 годишна ( в Уикипедия пише, че 2007 става известна връзката им. тоест не се знае от кога и колко дълго е продължила). Е, тук идва въпроса. Това момиче родители няма ли?! Този е точно два пъти по-стар от нея. Не знам какво търси младо момиче, при два пъти по-възрастен мъж. Но явно го е намерила. Така че да не се оплаква! За мен всичко е било пресметнато добре, а не е случайност!

Дали всичко това е истина,защо след години някой казва това?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

и после след 20 години да ме осъди . мерси

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

пак се е надрусал.

казва Дита Фон Тийз по въпроса, или тя е била господарката в играта

Чалга на последната спирка сте вие дирници

Над 10 жени обвиняват Менсън. По едно и също време. Добра организация.

Ако Мерилин Менсън е имал любовна връзка с Еван Рейчъл Ууд в края на миналия век, това е голям проблем. Защото тогава е била 10-12 годишна. Но си мисля, че става дума за края на миналото десетилетие ... и за неграмотни писари в дир-а.

Трябва да се притопля манджата всеки месец. Материал бол, нали байДън е на кормилото на кравария.

Изроди защитават изроди. България - държава на домашното насилие! Заповядайте!

Да, изродско е да обвиняваш някого несправедливо, че те е изнасилил, например. И аз не знам как й вярват на тази, без грам доказателство. Само това, че е жена, не я прави честна.

И вероятно си насилник. Прочети пак коментара и се скрий в кофите! Сиктир.

Насилничето спече.

искат пари от богатите...

Еван Рейчъл Ууд е много успешна и известна актриса и изобщо не го прави за пари. Прочетете повече и тогава пишете вместо да се излагате. Случаите са от първото десетилетие на 21в, а не както автора е написал края на 20в

Успешна актриса? Чак пък успешна ... участвалла е в един популярен сериал на HBO, останалата ѝ кариера е пулна с посредствени роли и епизодични появи.

Красиво просто. Поддържаш любовни връзки с някого, после се разделяте и след години този някой излиза и казва, че бил тормозен. Ако е имало проблеми, то те се представят най-много до ден-два след случилото се. Ако на тези хрисими девойки им мине номера, то директно се разделям. Ще изчакам една годинка и почвам по пълна програма, че съм бил тормозен психологически преди 3 години, и това е довело до много стрес, косопад, и промяна в нивата на меланин в кожата. Да плаща, госпожата... от къде ще търси пари си е неин проблем.

Тия кучки не се спират пред нищо за някоя екстра кинта.

Не е тъп Киану, че си разперва ръцете като на кондора крилата на всички снимки с фенки. Тези вече съвсем се оляха. Единственото решение може би е да отправи контраобвинения и да извади свидетели, че той е тормозен. Тя и на Джони Деп бившата пробва да го прецака ама поне там не мина.

Джони Деп може и да докаже някога, че е невинен. Но в наши дни му кенсалираха куп роли, вкл. в Карибски пирати. Вестници, описали го като насилник над жени спечелиха делата, които той поде в своя защита..Та никой май не излиза сух, независимо дали е виновен или не...

като по-млад му се кефих на песните, ама сега като чета, че си е наел охрана щото бил параноик не го смятам вече за рокаджия, а за една малка въджайна...

Еван Рейчъл Ууд сега е на 33 (според гугъл), края на миналия век е била на 13?! Или писача на новината не може да смята, или нагримирания е за затвора

Въпреки, че ме кефят песните му, бих го наритал здраво заради това, че е тормозил момичетата!!!! К..ви колкото ще може да има, но защо е тормозил момичетата?! Скапан бо.лук! Като се замислих сега - спирам да си пускам песните му в youtube, защото е из.од.

Нека и тебе да те обвини някоя бивша твоя и да видим как ще се обясняваш, че си нямал сестра... Иначе наистина е по-добре да не го слушаш. Не го заслужаваш.

Мхм...като те чета си мисля, че ако имаш дъщеря и се случи нещо на нея, ти ще твърдиш че нямаш дъщеря....

Към oi : представи си и обратната ситуация. Имаш син, който е изнудван от някакво си бившо негово гадже. Ти одма би й повярвал(а), без нужда от някакво доказателство, само на сляпа вяра и доверие към нейните сълзи и честна дума. Знам ли, може пък и така да реагираш. Хора всякакви.

И тоя го окепезиха.