След сигнал на тел. 112: Хванаха Георги Милчев-Годжи да шофира пил във Враца

Музикантът е бил спрян след обаждане, че е бил видян да пие алкохол с приятел в местно заведение преди да се качи в колата

Обратно в новината

Коментари - След сигнал на тел. 112: Хванаха Георги Милчев-Годжи да шофира пил във Враца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма Годжи няма Моджи...пил и дрогиран зад волана опит за убийство,при инциденти с фатален край умишлено убийство!Нали няма да е добре да се случи с някои от вашето семейство...

чалгарите в истанбул

Не че удобрявам постъпката на Годжи, закона забранява да кога си пил алкохол да се караш автомобил, камион, дори и колело, но по селата и малките градове е нещо нормално, както виждаме шпиони не липсват, но ако всички почнат да донасят, много селяни няма да се приберат у София с колите си, а Годжи гаранция ще разбере кой го е изпържил

Чета и не мога да повярвам кооолко много злоба и завист има вече в българина…

Тоя кога е изтрезнявал?

Бат Гарбидж беше изпортен. Да направят закона така, че ако видиш пил шафер да го бутнеш с колата да не прави мизерии. Тогава баш ще спре войната по пътищата. Операция "Много агенти" у действие, баце.

Аман от боклуци

Годжи е в капана на селяндурите от ДАНС.Те ще го възпитат по-добре от майка му.

Скъпи деца, Гестапо ви следи а вие не си давате сметка. Така не е било и през 1936 г.

То щото държавна сигурност не преследване, що нарад изчезна през социализма.

Аве, Гожди на какво е Активен борец?

Само предатели.

че тоя освен ПИЛ има ли друго състояние

Работата

Да нетрябва да се пие щом ще шофираш.но друго е притеснително,колко злоба има в баи Ганя.веднага да предаде някои.продажен народ е бай Ганя и предател.затова никои не обича българина по света.

То ако някой продажник беше продал и Семерджиев, вместо да му осигурява полицейски ексорт , сега две момичета щяха да са още живи.

Всички тия боклуци къде ни ги натрисат по телевизията за тях специално крило в новия затвор.всички са пияници и самозабравили се типове мислят се за някакви випове че всичко им е простено и ще им се размине само щото се показват по телевизията.че на кой му дреме за вас бе.

E, какво толкова е станало? Максим Стависки беше на 1-2 промила , затри един и съсипа друг живот, и честните и милостиви съдии( да се пекат в ада дано) го пуснаха да си ходи.

Я, я разкажи....какво правеше българското малолетно курве в джонката на цигани-сутеньори? Мангасарите имаха ли законни книжки?

Ако ИТН беха влезли у парламенто и баце Годжи беше депутатин, сега щеше да има имунитет.

Щяха да го покрият като говеждито.

Ако му е за първи път, ще мине с условна присъда.

Е може и само да му направят "криминалистична" регистрация.

Та таковам у адвокато - наказателна отговорност се носи над 1,2 промила . Едно 90% от водачите не знаят границите-от 0,5-до 0,8 промила -6 месеца без книжка , от 0,8 до 1,2 -1 година без книжка и над 1,2 - там вече съд и прочее неприятности . Като тук има една камара подробности как можеш да се измъкнеш от подобна ситуаиция или поне да минимизираш щетите ,но си трябва да вкараш малко акъл,защото всяка ситуация е различна-колко си изпил,какво си пил ,кога са те хванали ,къде са те хванали,колко време са ти дали за да отидеш да дадеш кръвна проба и прочее . Не коментирам ситуации,когато са те хванали,като си станал от масата след няколко ракии и две-три бири -тогава изгаряш още на дрегера и кръвната проба ще покаже повече от него . Но примерно,ако те хванат след 5-6 часа при горепосоченото количество и дрегера покаже примерно 0,85-отиваш на кръвна проба ,като преди това пиеш вода до пръсване .И гледаш да се явиш последните минути,преди да изтече времето,което са ти дали . Същото важи и ако те хванат след две бири -шанса след 45 минути кръвната проба да покаже под 0,5 е огромен,особено ако мощно се изпикаеш и се надъниш с вода . ТУк е въпрос на обикновена физиология -водата се резорбира от храносмилателния тракт ,увеличава се обема на кръвта и съответно количеството на алкохола в нея се разрежда.Зависи и от това,колко килорама тежиш--субектите с по-голямо тегло по-бързо разраждат алкохола .Същото важи и за мъжете . . А ако те хванат извън населено място са длъжни да ти дадът 2 часа за даване на кръвна проба-тука вече имаш възможност и да се изпотиш с някое кросче и да се надъниш с вода . Та призива ми е - не трябва да се шашкате в такива ситуации ,особено когато дрегера покаже стойности ,близки до границите и се касае дали ще ти вземат книжката за 6 месеца , за 1 година или изобщо няма да ти я вземат . Имайте предвид ,че в наредбата е записано , че ако те хванат с над 1,2 промила , те товарят в патрулката и ако си съгласен на кръвна проба те откарват да даваш кръв .След това по принцип те прибират в ареста за 24 часа , минаваш през съд ,там,ако ти е за пръв път те пускат срещу подписка и след известно време се явяваш на съд и отнасяш съответната условна присъда. Задължително в такива случаи е добре да имате приличен адваокат.

Това ли ви е алкохола, драскачи ?! 0,54. Смешници сте, да обр внимание на такова нещо, още по - малко като не е излязла кръвната проба. Жалки сте, търсите само сеир.

тъй де! това е нищо!! виж, ако хванат борисов, примерно, с 0.2 алкохол, то си е направо много!

Да е дал кръвна проба веднага, тя винаги отчита по-малко

Веднага? На асвалта ли? В чашка за урина може би? Ти май си страшно тъп?

Аууууу, отишъл САМИЧЪК???ЯЯЯ Ще повърна бе ей

Ей, колко бързо забравихме, че "дрегерът отчита стари проби"...

Е, не сме забравили. Те за тва са го пратили за кръвна проба, ама карък е Годжито .Те в наще болници бебета разменят без да се разбере три месеца, па една кръвна проба ли:)))

Годжи не бива да е изключение пред закона, но пък тоя дето го е следил и изтропал на 112... Див врачански чвор!

Местя се да живея във Враца. Там е пълно с готини пичове.

Ти тъп ли си?Ако тоя пиян дебил те блъсне?Какво като е годжи,бастун такъв!

И да караш пил не е хубаво,ама и да му броиш чашите на някой,да го следиш дали се качва в колата и после да го изпортиш на полицията....тва е ебаси постановката

Ако не беше карал пил щеше ли да мине "постановката"? Абе хора, не разбирате ли, че такива хора са алкохолици? Вярвате ли, че му е последно питие и последно шофиране за деня? Вярвате ли, че той иначе по принцип не прави така? Искате да го оставят да си кара като онзи с полицейския ескорт ли?

Ей стойкаджия. Може всякак да прави, нито ми е работа, нито твоя. Говорим за конкретния случай. 0,54 на дрегер не е алкохол! Точка!

По закон е над минималния праг и се води, че е под въздействие на алкохол. Точка!

Първо в конкретния случай пробата е над разрешеното. Второ него всички го знаят, че е алкохолик. Сега може и кръвната проба да покаже, че този път не е бил за наказание, ок... Но цял народ, дори и феновете му го знаят, че е такъв. Защо се правиш на луд? Нека го пуснат, пак ще си кара пил и рано или късно белята ще стане. Станахте милозливи като български съдия.

Е, то във Враца трезви има ли?

С 0.54 промила Годжи е бил от най-трезвите.

За Враца под 2промила е за порицание.

Е, че то във Враца вечер след дискотека не знам дали е разрешено да караш без да си пийнал поне малко! Според мене е опасно - няма да се вписваш адекватно в пътната обстановка сред другите шофьори!

Лена отвръща на удара

Приятел полицай няма!

ВСЕКИ КОЙТО Е НАПУСКАЛ-СЕЛОТО СИ,Е ВИДЯЛ,ЧЕ В:ИТАЛИЯ,ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ…ХОРАТА ИЗЛИЗАТ НА-ВЕЧЕРЯ,ПИЯТ:ЧАША-ДВЕ ВИНО,И СЕ ПРИБИРАТ С КОЛИТЕ СИ! ВСИЧКИ! И НИКОЙ НЕ ПРАВИ-ПРОБЛЕМ ОТ ТОВА! СЪВСЕМ ДРУГО Е ОТНОШЕНИЕТО,КЪМ-МНОГО ПИЯНИ-ГРУБО НАРУШАВАЩИ ПРАВИЛАТА!

Глупости пълни, не им правели проблем. Като го спрат и покаже на дрегера положителна проба няма компромис. Имам колега, който се скарал с жена си пиян и слязъл да спи в колата. Сложил ключа в контакта, искал да пусне парното и задрямал. Съседът го изпял, дошъл патрул и хайде 2000 Евро глоба и без книжка за три месеца.

лежа в затвора. Да вкарват и тоя, както му е редът.

АНДРЕ ТОКЕВ,СЕ БЕШЕ-УМЪРТВИЛ,ДОКАРАЛ ДО-БЕЗСЪЗНАНИЕ! СЛУЧАЯТ НЕ Е-ТАКЪВ! АКО МОЖЕШ ДА-ВЪЗПРИЕМАШ НОРМАЛНО,ДЕ!!!

Е ти да не си бил там да знаеш бе палячо???

Е ТО ПИШЕ,БЕ ДЕБИЛ! АНДРЕ ТОКЕВ,БЕШЕ С-3-ПРОМИЛА,КАРАШЕ ПО-ДЖАНТИ! ТУК ПИШЕ-0.54-ПРОМИЛА!!! ДЕБИЛИЗМЪТ,ТРЯБВА ДА СЕ-КРИМИНАЛИЗИРА!

Ко..?! Нее..!!!

Тоз сигнал е чист донос. Годжито явно е имал снощен махмурлук с тези 0.54 промила. И другоят факт е ,че човекът е алкохолик и може би е редно да бъде проверен, дали може да е шофьор с или без алкохолна проба.

Ако не беше карал пил нямаше да има донос.

В НИТО ЕДНА-БЯЛА ДЪРЖАВА,НЯМА ДА ТИ НАПРАВЯТ ПРОБЛЕМ,ЗА:0.54,ПРИ-ДОПУСТИМИ:0.5!!! ДОРИ И ЗА-ПОВЕЧЕ! В-БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ,НЕ СА ПРЕВЪРНАЛИ В:БИЗНЕС,РЕКЕТ,А СЛЕДЯТ-СТРИКТНО,ЗА-ТЕЖКИ СЛУЧАИ..МНОГО ПИЯНИ,ГРУБО НАРУШАВАЩИ-ПРАВИЛАТА! АКО ПРИБАВИМ И-ОТКЛОНЕНИЯТА НА-ДРЕГЕРА…САНКЦИЯТА ЗА:0.54,ПРИ СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ,Е-ГАВРА!!!

В Англия си има цял бизнес - шофери, котио закарват колата ти до вас, докато ти се търкулваш в таксито след пъба. То само у нас пиана свина с колЪ не допуска да вземе такси или друг да му кара "безценното", колкото и а е пил и опасен за себе си и околните.

и в България има същата услуга.

В В-БЪЛГАРИЯ-СЪЩО! ТУК ОБАЧВ,ВИДИМО НЕ СТАВА ДУМА ЗА-“ПИЯНА СВИНЯ”!!! ЧАША-ДВЕ ВИНО,ИЛИ-БИРА!

Стига говори глупости бе палячо, има си закон. Аз реално мога и на 1.0 да си карам нямам проблеми , но ако стане беля и те сгазя , ще трябва да те лежа за човек....приличаш на луд партиен фен на НямаТН. Стегни се проститутко селска

дето цвилеше на "смешките" на господаря си станислав трифонов от учиндол дойде ред да плаща!Селяндер врачански от враца дето и гарга не каца! Селяндури!

Удриѝи д.т.м. проклета

Този който го е обадил е идиот , а и всички писали тук сте идиоти

А ти си най-големия идиот!

И вашите са идиоти , че са те събрали от килима, палячо

НЕ-ПРОПАГАНДИРАМ,КАРАНЕТО-ПИЯН,САМО ОТБЕЛЯЗВАМ,ЧЕ-БЪЛГАРИЯ Е-ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА,В КОЯТО Е-НЕВЪЗМОЖНО,ДА ПИЕШ..ЧАША-ДВЕ ВИНО,ДВЕ БИРИ,И ДА СЕ ПРИБЕРЕШ! АКО ВЪВ:ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ,ГЪРЦИЯ,ГЕРМАНИЯ,АНГЛИЯ…НАЛОЖАТ НАШИТЕ-ПРОВЕРКИ,ВСИЧКИ ЩЕ ОСТАНАТ,БЕЗ КНИЖКИ!!! ТАМ СЕ СЛЕДИ ЗА-ТЕЖКИ СЛУЧАИ,А-ПОЛИЦИЯТА Е-ТОЛЕРАНТНА КЪМ-НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!! ТЕЖКИТЕ ИНЦИДЕНТИ В-БУЛГАРИЯ,С:ПИЯНИ,НАДРУСАНИ,СА В-ПЪТИ ПОВЕЧЕ,ВЪПРЕКИ-ДЕНОНОЩНИЯ ТОРМОЗ! ВСЪЩНОСТ-ПОЛИЦИЯТА,САМО ТОВА ПРАВИ:АЛКОХОЛНИ ТЕСТОВЕ,РАДАРИ ЗА-СКОРОСТ!

Тоест да ти вярвам, че чашките са 2-3, а не 5-6 или 1 каничка? Ти си селска гнида дето никога не е излизала от България и си чувал как било в другите държави. Пълен смешник от Няма такъв народ. Подигравате се с хората. Ако близък твой е прегазен от пиян шофьор ще го изкарат, че е на 3 чашки, а не на 3 промила. Годжи да го дупят сега, тя партията и без това се самоунищожи.....

Селянията се оля вече и буквално! То не бяха готвачи, то не бяха журналя, то не бяха миски, то не бяха сватбарски музикантини.....Ами-и, да са ви честити тези ВИП-ове ! Поздрави от текезесето и от класната до осми клас!

Да влиза и тоя в пандиза.

Пеш да оди

Музувири сър.

A колко пъти се е появявал пиян на работа, това само той си го знае.

Този мърсол да го оставят без книжка !

и кво като го оставят без книжка, тя книжката не кара колата. А колко пияндета и наркоманета продължават да си карат без книжка ти е бедна фантазията

Щом на духане е показало 0.54 при кръвния тест може да падне под 0.5 което си е ненаказуемо.

Предвид големият обществен интерес от Пресцентърът на МВР ви уведомяваме, че: Гражданинът Георги Милчев е с установени 0.43 промила алкохол в кръвта след лабораторни изследвания. Той ще бъде лишен от право да управлява МПС за срок от 37 дни. За същия срок ще бъдат отнети алуминиевите джанти на автомобила заедно със зимните гуми. По нареждане на дежурния прокурор ще бъде отнета и бас-китарата на Милчев за срок от 114 дни. Издадено е Наказателно постановление с което му е наложена глоба в размер на 68 лева. Отправено е искане до НАП-офис Враца да бъде наложена глоба в размер на 4200 лева на собственика на заведението Янко Йовчев.

Тестван,ли е?

....е не са ора тва врачанье !!!

ту вече двама души са чета с предател.И сега всички се кефят как ще го сапунисат,нещастници.

Кажи му ИТъНар у не ги обиждай повече.

Песен за Лена,а грешка за Годжи...

Георги и е алкохолик, той трезвен не кара,досега що не са го проверявали..

Епа ти що не подаде сигнал досега?

Щото не го знае кога кара.