След Вергов и Ирина Митева напусна "Откраднат живот"

Ина Фотева вече няма да е директор на болница "Света Анастасия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз този сезон бих го нарекла -- Любовта убива .

"Откраднат живот" е един от най-успешните български сериали!!! Поздравления за екипа !!

верно ли

Принципно интересна фабула, но филмът е депресиращ, а повечето актьори са рецитатори. Искам филми като "Столичани в повече" - хем забавен, хем актьорите играят истински. Явно си зависи от режисьора.

тьо и аз искам като Етажна собственост ама йок..не е политкорректно и много хапе столичаните са лизачи та бутват по някоя серийка

хахах..абе кой го интересуват тия глупости...

Е такава депресия. Може после направо да се обесиш

Интересна роля направи. Браво на момичето за последния й епизод.

единствено, доброволно, мога да отида на някоя театрална постановка, НО, да гледам български сериал или филм - твърдо НЕ, чувствам се все едно съм на партийно събрание!!!!!!!!!!!

Падаш си по турските серияли.

Отиде си- преди да влезе в образ

Този кифльо с изскубаните веждички до кога ще се явява тук там?

Явно консултантския бизнес на Наум и Петканови е пропаднал. Дано да е по-добър доктор от колкото артист, че там ако сгрешиш, човек умира, а в киното ако сгрешиш - само героят ти "умира".

УВАЖАЕМИ кинотворци, пише ви един зрител, един такъв обикновен човечец, обграден от скотска среда, бедност, корупция и престъпления, тоест живея, простете обитавам в България. Моля ви, чистосърдечно, правете повече хубави, стойностни български комедии, живота по тези ширини е достатъчно наситен с черно-бели краски. Вярвам, аз и голяма част от вашата аудитория , ще се зарадва на хубавия, цветен български хумор. В кръвта ни е, в традициите да се надсмиваме над себе си и другите, имаме нужда да се смеем повече, дори и така, някак терапевтично. Благодаря!

Такива сапунки и бабите не ги гледат.

Преди време, заради постоянното хвалене, загледах част сериала, но не се впечатлих никак. Плосък сюжет, прекалено преувеличени истории....ами не ми хареса, не го фледам, колкото и да ми се искаше.

Ами научи се да пишеш първо и чак след това "Фледай". То само с чалга и кючек не става. Иска се и малко старание и смирение. Това що е художествена творба, която е отражение на истинският живот не никакво преувеличене. Нещо повече, историите в сериала не са преувеличени, напротив много са си истински за действителността. Виж само последните новини за деня. Даже те са предостатъчно за да се съгласиш.

Тия двамата защо приличат на наркомани, търсен ефект ли е или просто така изглеждат?