Коментари - Слим Шейди умря, да живее Слим Шейди! | Лайф.dir.bg
назад

Слим Шейди умря, да живее Слим Шейди!

Наскоро Еминем пусна песента "Houdini", сблъсък между него и алтер егото му отпреди две десетилетия

Обратно в новината
| Редактор : Мария Иванова

Коментари - Слим Шейди умря, да живее Слим Шейди! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тези гръмки глупости, Слим Шейди умрял ама възкръснал ама алтер его ама изправял се срещу него? Пълна тъпня. Без Слим Шейди , Еминем щеше да си е обикновения бял боклук от караваната, който винаги е бил. Разбира се , че най-добрите му текстове са яко агресивни и псуващи всички и всичко, включително педали, хомо, лесбийки и други. Обърнал е внимание на всички аспекти на обществото - работещи в Бъргър Кинг, учители, майки, бащи и всякакви хора до които се опира един млад (тогава) човек. Само расизъм не е проявявал, но то е нормално с оглед на стила в който се намира. Освен това е уникален и записан в книгата на гинес за брой думи на минута с рапиране. Също така няма равен в измислянето на момента на рими. Така е впечатлил и Дре след като е чул бийт е почнал "Хай май нейм ис, Хай май нейм ис" и веднага са се сработили. Общо взето тва което е направил е поредния му опит "да се върне" но в статията имаше нещо вярно Сегашното меко нежно облъчено в толерантност поколение, като чуе такъв текст като от 99-2000 и почва да кърши ръчкички и да призовава за "канцелиране" и се почва аауууу хомофоб, груб, език на омразата аа ууу муууу и зоват да се "канселира"

Еминем си има своите възходи и падения, но май списващата изобщо не е наясно какъв културен феномен е този човек. Текстове толкова прости и многопластови, ярост и неконформизъм, и най-вече убийствена ирония. Без извинения и с такава репутация, че практически никой в рапа не желае да се заяжда с него. А какво влага в Слим Шейди... то е ясно: позиция, която никой "културтрегер"няма да одобри.

освен, че умее да прави много добри хитове, на всичкото отгоре е не е мръднал от 90-те години, невероятно младолик....

от 1982 ра , защо няма нещо ново негово авторско ?

Заедно със Снуп Дог и Доктор Дре тримата олицитворяват музиката на 2 поколения . Слим Шейдисега е Маршал така че слим шейди умря да живее Маршал

Че най-истинската музика е от 60те 70те години и преди това. Когато нямаше компютри и софтуер. А за това колко се манипулират масите със шоу бизнес, от точно тези Еврейски кабали, е ясно. Това е хем контрол на мислене и поведение, хем ужким приятно и забавно като дрога, приспива те и дори не ти идва на ум да се противопоставиш на вредните неща в живота.

Да е имало рап през 60 и 70 ! Рапа не е по малко оригинална музика от рока или джаза

Ква кабала те гони бе, болен ли си?

цензурираха, дори накараха Еминем публично да хареса обратните и да се извини. Смислените му текстове отидоха в историята по подобие на Ицо Хазартовите... Никога не е късно да станеш за резил. Браво на тези, които не се пречупват от кукловодите.

Еминем никога не се е извинявал -дори когато чейни и клинтън се обявиха против него

Добре в нета.

Когато дадеш на културолог да напише статия за рапа....

Може и да съм заклет метълист, но с ръка на сърцето признавам, че харесвам музиката на Еминем... За бял човек в този бранш се справя много добре.

Да се споменават Дре и Еминем и техните безкрайно смислени текстове (но нецензурни и без нужда да се харесват или приемат от всеки) със “социално-осъзнати рапъри като Дрейк и К Ламар “ е обида за музиката (не хип-хора, а музиката като цяло) !!! Последните двама “рапъри” са известни не с това че са направили или казали нещо смислено, а с това че са известни и че най-голямото им притеснение е да не вземат да кажат нещо обидно за някой …

Загубил си ти смисъла на рапа, лапачо на материализъм и колониализъм. Имаше нещо което се казваше Хип-хоп. Последният, който си позволяваше да го ползва беше Ту Пак. Има някви проблясъци от тогава, ма педала Дре и гейчето Еминем, както и новата вълна продавачи на хапчета като педофилчето Дрейк са просто помия. Ламар и той е част от Кабала, но поне има опити за някво съзнателно изразяване. Ма нали сте ми умни това новите поколения, пуснат ви мазен биит и ви набият простотия в чутурите. Илюминатската еврейска мафия на САЩ уби всяка човешка музика и я замени със синтетични олигофрени на каишка. За това като влезна в тубата хората реагират на музика вече от 70 те. Хип-хоп хедс откриват Блек Сабат и се питат къде са спали.

лекувай се