”Разделените” Дони и Нети: Заедно сме на морето

Дони и Нети са на морето и изобщо нямат намерение да се разделят, както ги нарочиха някои медии.

Обратно в новината

Коментари - ”Разделените” Дони и Нети: Заедно сме на морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесва ми, че са кръстили дъщеря си Лилия, а не примерно, както псевдоводещата Венета Райкова е кръстила сина си Патрик Тишов?!!

Браво на Дони и Доневица!

Моля ви, не се разделяйте! Лика-прилика сте си!

Егати колко скука лъха от тия двамата. Скука, скука и пак скука. Бах ти новината... Двама умрели от скука се снимат за ДИР за да споделят скуката с нещастната аудитория.

Тази снимка е стара,а обвинението ти-безпочвено. Хората просто са отговорили и то в личните си профили,за личните си приятели,на "новината",при това съвсем добронамерено. Дир са преписали отговора,а ти си се изровил от кочината и си грухнал,не на място.

В началото всички отричат новината, но след няколко месеца най-много година ще е факт! До една година всеки от тях ще има друга връзка и нещата лъсват - обявяват го официално. И с тях ще стане така. Но по-добре така - ново начало за всеки, отколкото вечна агония. Много здраве и късмет!!!

Бързите обобщения са привилегия на плиткия ум.

тия новини са храна за неудачници

Даааааа,той е отишъл да и се моли за пореден път .Тя пък предава фасони и така!

Все едно си бил там. Шастлив ли си,с живота на другите?

По информация от доверен източник, кварталната бакалия, двамата не се дишат и пазаруват поотделно.

по информация от доверен човек не ставаш за нищо в леглото

И ние с мъжа ми пазаруваме поотделно.Щото единия седи отвън с детето.

Мен ме интересува,проблеми в детството ли си имал или сега предстоят,Доналд?

Кой по дяволите го интересува дали две застаряващи псевдо звезди са се разделили. Да изчезват и стига са си развявали оцапаните гащи в публичното пространство. Ега ти елита, ега ти звездите.

това дето го пишат юрналистите не е от злоба пука им за дони нети .азис лили.и т.н.парички са това и то добри .а морето сблиява затова ходете на море не по площадите.

Веднъж идваха в хотела. Спаха в отделни стаи?!? Друго не знам...

Ще гориш,нали знаеш.

Абе сигурно не се дишат вече, ама профила във сураттефтер е много показателен.

Това се казва "новина"! Браво! Точно пък тях, не ги бяхтеееее... "развеждали" скоро... Да са живи и здрави, и заедно още поне няколко пъти по толкова (колкото и абсурдно да звучи това на днешно време), ей така - напук на журналистите ;))))

Да са живи и здрави, по-добре да са на хората в устата, отколкото в краката /народна поговорка/.От злоба, завист и алчност какво ли не пишат родните ни клюкари-"журналисти".

В този ред на мисли чувам,че си тъп!

А бе нещо чуе ли се веднъж,май става.Не им се радвайте много,щото почивката им на море може да е последната ,в техния семеен живот!

Чувам,че си нещастен!

Много ги харесвам и двамата, изглеждат ми положителни личности , дано има повече такива хора около нас. Да са живи и здрави и да се държат здраво един за друг и да си гледат детето.

теа са ебати досадните смешнизи

Да си смешен е привилегия,ама не знам какво е смешнизи.

и двамата са леко нестандартни така че си пасват. друго ме дразни в новината..споменаването на наградите за театрали с боиното име аскеер?!#!..wtf кои ибрикчя може да кръсти награда за изкуство в българя с такава турска дума?? едва ли има по голямо самоунижение. ами дс бяха избрали поне името на някои султан или някои съвременен башибозук . срам и позор!

Правилно ,напълно те подкрепям,каквито и обяснения да дават нашите перковци,които мислят простотията си за нещо нестандартно и впечатляващо...

готини са много и си личи че имат здрава връзка

Почивайте си и се забавлявайте и се обичайте, защото и ние ви обичаме.

Здрави,щастливи и много слънчеви са Дони и Нети.Да им расте здраво,умно и щастливо момиченцето Лилия!

И двамата са сладури и им пожелавам да са заедно и да са щастливи!

Оставете хората да си живеят живота. Личният живот затова е такъв, защото никого другиго не бърка.

Не ни интересува кой с кого....Ама защо ни занимават с него?

Харесвам ги двамата поотделно, а заедно още повече, защото са индивидуалисти, но се и допълват прекрасно. Имат интересни лица и интересни виждания, добронамерени са. И най важното са далеч от чалгата. Да са живи и здрави да се радват на детето си а ние на хубавите им песни.

Чудесна и достойна двойка. Подкрепям ги.

Аман от това предложение за брак!!! Дони е певец и музикант с много песни, Нети е актриса. Само с това предлозение ли са известни???

източна религия и философия много им тичат на азиатските муцунки. в България прибират всякакви,само не и българи- източно православни.какво ли цели тази интрига след 1300години !платените служби да се произнесат за работата си.

Днес какво прави Тоца? Няма ли новини около нея, вече цяла седмица затишие, липсва ми! А още повече коментарите.

Kalin

;-)Няколко пъти ги засичах заедно това лято в една кръчма с хотелче в Варвара;-)хич не изглеждаха разделени;-)))Там са повече от месец;-))))

Кво ни интересуват тези циркаджии,особено малоумния ексцентрик.Кой им плаща и за какво? Това са търтейте от ,,музикалните" среди.

Chefo77

Пък то - Дони е страхотен музикант, има уникален (наблегни на правилното тълкуване на тази дума) глас и може да го използва. Много позитивно семейство, предпочитам да чета за тях, отколкото за Антония и руското и куче-пазач.

Тук не става дума за чалга, нещо си се объркал.

Щастлив семеен живот им пожелавам и далече от клюкарските издания!

БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! ДА СЛУШКАТЕ ЛИЛЕНЦЕ!

МИ ТО НА ОНОВА ГОВЕДО МАЙКА МУ ГИ ИЗДАВА НЕЯ ДА ПИТАТ ЩО ПИШАТ ГЛУПОСТИ - ЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАБРАНИ

МИ ТО НА ОНОВА ГОВЕДО МАЙКА МУ ГИ ИЗДАВА НЕЯ ДА ПИТАТ ЩО ПИШАТ ГЛУПОСТИ - ЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАБРАНИ

Млади талантливи българи. Далеч от чалга съзнанието. Бог да е с тях да ги пази.

Симпатизирам им! :)

Струва ми се, че в Дир-а се създават новини там, където ги няма. Изключително симпатично семейство. Не помня някога да са се натрапвали в медиите- явно пазят личния си живот за себе си. Не помня да съм срещал и снимка на детето им, макар че на две години било станало вече. Да са живи и здрави, много семейно щастие им желая!

Не ги коментирам какви са и що са, но когато тя забременя, обиколиха всички телевизии, за да съобщят новината. Това поведение не ми се връзва със "скромност", а и този вече втръснал на всички начин , по който тя му предложи брак, беше връх на лош вкус.

"разделените" да се чете "забравените"

Нико не ги е нарочил,а те са досадни.Само парадират.На ко му пука къде са.

А теб никой няма да те знае кой(я) си - злобен, комплексиран, завистлив тъпанар(ка)! Ясно ли е или подробно трябва да обяснявам?!

Кой ги е нарочил за разделени? Пак си пълните страниците с измислици, за да има уж сензация. Клюкари сте. Сега се захванахте с Дони и Нети.

Много са симпатични и двамата,да са живи и здрави цялото семейство.