назад
Смелчаци опитаха шоколадови бонбони с най-лютата чушка в света на изложение в Париж
Изкушението е дело на Дамиан Видал - награждаван майстор-сладкар, работил в най-добрите парижки ресторанти
Обратно в новинатаКоментари - Смелчаци опитаха шоколадови бонбони с най-лютата чушка в света на изложение в Париж | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Коментирай
В България се произвеждат и внасят шоколади - баклуци. Четете състава да видите, че всичко е отрови - палмова мазнита, глюкозен сироп, лицетин и други химикали.
И какво е това гръмко заглавие с нсй лютста чушка в светс длед като в статиятя пише , че лютото е било изпитано и балансирано така ,че да се усеща като приятно
Така е, плюскаме захар, палмово масло и есенции на Порошенко - Рошен, щото са евтини. По-добре купувайте черен Своге. Поне се произвежда в България и е повече шоколад.