Летните ни снимки в интернет улесняват крадците

Ваканционните публикации в социалните мрежи улесняват крадците, които също използват сайтове като Facebook, Twitter и други, предупреждават германски експерти.

Обратно в новината

Коментари - Летните ни снимки в интернет улесняват крадците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами много ясно, че снимки директно от почивката не се публикуват. То трябва малко да се мисли. Не само снимки не публикувам, но и на никого освен най близките не казвам кога ще ходим на почивка, на терасата се оставя да виси някаква кърпа и една лампа да свети. Изумително за мен, но възрастни хора не само че снимки публикуват директно от почивката си във фейсбук, ами се и отбелязват къде са, кога са тръгнали и тем подобни. Чудя им се на акъла, детето ми е по сетно и си мълчи за почивките.

Развивайте характера си. Това самохвалено публикуване за пред познати и непознати (думата приятел има качествено друга тежест и не я употребявам тук) развива у вас черти на суета и липса на собствен вкус. Вкарва ви в калъпа на еднаквите и ви прави зависими от лъскавото. А както всички знаем, под лъскав целофан може да намериш всичко, дори лай.о!

ИМА опция за контролиране на потребителите.

"Всеки, който споделя информация за почивката си, казва на света, че не си е у дома". Според мен всеки, който споделя на публично място информация за себе си не е добре с психиката. Това състояние може да се обобщи като господин за един ден.