Снимките на втория сезон на сериала "Вина" започнаха с участието на две нови звезди

"Започваме с ентусиазъм, защото сме сигурни в начина, по който историята се разви на сценарно ниво", каза Виктор Божинов

Обратно в новината

Коментари - Снимките на втория сезон на сериала "Вина" започнаха с участието на две нови звезди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакам с нетърпение новия сезон!

Чакам с нетърпение сериала!

Радвам се ,че ще има втори сезон,ще чакам с нетърпение.Много добър сценарий,прекрасни актьори,всичко ми харесва.Браво!Успех и на новия сезон!

Като не ти харесва как играят не го гледай защото. Плюеш как играят били такива няма да се оправим и след 100 години хората са го направили на мен ми хареса или нямаш пари да си купиш Марков воно

С нетърпение очаквам 2 и 3 сезон на този прекрасен филм!!

Имайте милост бе хора. Тотална аматьорщина .Играта ви е като на самодеен състав. И тоя зомбори. Абе пич ти сериозно ли си мислиш че си актьор. Колко мъка има по тоя свят.

Много си зле...по добре се скрий някъде и си пий редовно хапчетата

И все пак - малко странно ми звучи "Вина". Обикновено и Вино е събирателно, а "вина" се използва като имаш много различни сортове вино в бутилки. В крайна сметка и "Вино" върши работа, защото "вина" се сещам първо за "вина" /от виновен/.

Щом се сещаш и за вина от виновен означава, че целта на заглавието е постигната, тъй като във филма става въпрос освен за вино и за вина - от виновен... В този смисъл целта е постигната и е оригинално.

Човек, много си зле, ма хич не ти е добре в тоя живот явно....Жал ми е малко.

Ти понеже си много хубав нали? За БНТ, за Дир или за тая смотана банка работиш? Човекът е прав за доста неща особено за липсата на коментари под доста от статиите в тоя сайт. Като са ги постнали тук и ни ги предлагат да ги четем, защо ни отнемат правото да си кажем мнението за тях? Със сигурност няма да се хареса на "рекламодателите" на Дирниците понеже ще има повече псувни отколкото на футболен мач ама това си е техен проблем. Скапана платена реклама на фалшиви и боклучави продукти какво заслужава като отговор?

Нито съм гледал първия сезон, нито ще гледам и втория. Със сигурност има хора дето може да им е харесал този сериал. Разни хора, разни вкусове, разни идеали. Така обаче както има възможност да се коментира тук, бъдете така добри да оставяте възможността за коментари под отявлено платените статии като тази на киртаците от умрелата банка в съседната статия дето някакъв изклесяк с вид на дългогодишен наркоман се опитва да ни обяснява глупости. Оставете хората да могат да си изкажат мнението и да им кажат какво мислят за продуктите на тази финансова институция. Махате коментарите сакън да не им се засегне егото на тези. Като бивш техен клиент се учудвам, че това нещо все още съществува при положение, че се управлява по толкова малоумен и нефелен начин. Предполагам, че е собственост на някой, който пере пари там и се използва за параван. Колкото до сериала - адмирации на БНТ, че все още прави българско кино. За жалост след "Под прикритие" едва ли ще могат да постигнат подобен успех. В държава пълна с уона-би мутри и квартални батки както и уона-би коври и мутреси сериала беше стрелба в десетката. Този е прекалено клонящ към сапунките, за да постигне високия рейтинг на "Под прикритие".