Снуп Дог, Глория Естефан, Шаде ще бъдат въведени в Залата на славата на авторите на песни

Toва ще се случи на специална церемония, която ще се състои на 15 юни т.г. в хотел "Мариот маркис" в Ню Йорк

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снуп Дог - тесктове пълни със сексизъм, агресия и възхваляване на всичко незаконно. Идеален е за за;ата на славата? Шаде е друга работа.

Къде Пол Саймън, Били Джоел, Джон Бон Джоуви и Ричи Самбора, Елтън Джон, Брус Спрингстийн, Том Пети, Фил Колинс ..., къде Снупи и сие. То скоро и мен ще ме изтипосат, ама и аз не знам защо -ни съм нигър, ни ...едл, ни известен.

Аве ей,алоуууу,къде са Преслава,Галена,Ариа и т.н.?Коя е тая Шаде ве,балъци,Емануела е 100 пъти по-добра певачка,хабер си нямате от музика!!!Ръчичките горееееее,айдееееее!

Най-накрая. Явно от угризения на съвестта на учредителите на тази "награда". И двете са първо ослепителни жени и певици и чак тогава латино и черна. Както Тина Търнър. Никога не използваха популярността си за "каузи", за което почти ги забравиха от "критиката". Докато няма меломан, който да не се разтапя от "Сладките забрани" и всичките песни на уникалната Шаде и да не изпитва страст на песните на Глория Естефан. Само нигъра чалгаджия за какво са залепили в Залата? Нито е Сачмо, нито е Рей Чарлз!