Софи Елис-Бекстър разкри, че е жертва на изнасилване

29-годишен музикант отнел девствеността й когато била на 17

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като започнат да залязват и веднага се сещат, че нещо им се е случило на младини, я изнасилване, я отвличане, я тормоз.... Важното е да има хляб и зрелища.

Иначе си вее косматата шошана публично, но пък секса за нея си е изнасилване. Явно трябва да си продава книгата, а няма с какво друго да блесне.

Kenn1111

В САЩ явно нямаш шанс в шоу бизнеса ако не ицвасибен иби с странна сексуална ориентация или.......

Като си говорим за учение и салам, се сетих за един даскл по рисуване в 22-ро сф- чичо Вальо. Той редовно през голямото междучасие се заключваше с една от даскалките по английски и яко учеха. Който е учил при чичо Вальо да пише спомени.

В този тип статии е необходимо уточнението: На Запад правенето на секс БЕЗ КАПУТ се тълкува от Закона като изнасилване. Асандж затова бе гонен от шведите, не от сауната а от съда, защото правил секс с асистентката си по ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ но не е използвал КАПУТ.

Малеееее тея всички изнасилени бе?! Я по добре пишете за неизнасилените!

ВИНОВНИ са Арабско- негърската ПРОПАГАНДА- филми с изнасилвания и ПОРНО-филми.. При арабите, жените са като роби и мъжете си купуват жени с пари, както да си купиш предмет.. Повечето от Американсктие филми са пълен боклук- Китайска или арабско- негърска пропаганда... Много от американсктеи филми с бойни изкуства са китайска ПРОПАГАНДА и лъжи... Както имаше един филм в който един кореец- Рико, чака някакъв глупав американец да се напие и да му каже да се бият и да вземе жена му, като залог. На китайци НЕ даваме жена.. Просто убиваме богатите китайци и корейци и им взимаме парите и после пируваме и гуляйстваме..

Ама като се целувате и ти свалят гащите какви точно учебници се очаква да видиш?

наръчника за практика по биология

Аз едно време бях поканил една съученичка на едно местенце, което се именува с 00. Та тъкмо бяхме започнали урока по френски и хоп, в съседната кабинка влезе милата ми учителка по биология - кака Албена. В този момент ситучцията стана напечена. Смеем ли да мръднем, ще ни се карат. Тогава дамата се окопити и продължи учебния процес, а от съседната кабинка се чуваше ммм, бррр.. Изобщо всички усиля свързаи с освобождаването на Уили. Апропо, кака Албена още преподава биология в едан централна столична гимназия.

Тя, Другарката Албена, после ми разказа в интимна обстановка. Та казва Другарката: Ходя аз в коридора на школото и минавам покрай ОО. Там точно влизаше Джо с Глобуса на Света. Казвам му: - Джо, стой! Накъде в тоалетната с този Глобус? А Джо отговаря: - Другарко, така ми е опротивял този Свят....че отивам да му го "сложа".

Беше, а и беше супер кеф. Като по-малък пък със съученичките се боричкахме и по време на бобата им мачках бибаците. Беше голям кеф.

Някои хора така и не се научиха да различават 6-тица от тотото от глоба!

Kолко е тъжно , колко злоба има в коментарите тук . Явно, думата "съгласие" е неизвестена за нашите ширини. Пише, че тя е казала че НЕ ИСКА , това означава НЕ и точка. Това, че е била на 14 години няма значение , това че е отишла в апартамента доброволно не е престъпление. Всички дават морални уроци на момичета и жените, но никой не казва нищо за възпитанието на момчетата и мъжете. И пак виновни ще са жените, нали ? Научете се, че Не означава НЕ Моля се вашите дъщери, сестри , приятелки да НЕ попадат на такива гаджета.И да не се страхуват,че ще срещнат някой неспособен да се контролира индивид , които не разбира думата съгласие и НЕ.

Осъзнаваш ли се че току що приравни жените които са отвлечени, пребити и изнасилени с тези които са отиши в дома на момчето, събули са си гащите, сложили са си краката зад ушите и усмихната са казали "не"?

Не приравнявам никой, ти го правиш. Аз коментирам конкретната статия, а ти обобщаваш и правиш връзка с други събития и слагаш всички под общ знаменател. Потърси информация и ще видиш, че този вид насилие е вече на битово ниво и в повечето случай насилникът е познат, близък, приятел , или бивш на жертвата. Тоест в близкото и обкръжение. Не говоря изобщо за психопати, които отвличат и пребиват. Идеята е, че дори и да е била гола и да са се целували, дори и да са започнали нещо повече, в момента в който тя каже, че не иска, значи край , това е.

Pedo 17 me e 14

но ми се струва че с това сериозно се прекалява в тези среди. То не остана една дето да е такована по желание от певиците и актрисите в Америка. Скоро Аланис Морисет възкръсна от забвение с новината че и тя. Дълго време смятала че си е правила кефа с едни чичовци, ама след дълги години терапия и светнало, че била изнасилена всъщност. Има нещо нездраво в цялата работа.

музикант какви учебници да има ?

Не са стигали до учебниците, само показалката му са ползвали....

Всички момичета (ако не са девствени си им втория или максимум третия) и адски мбого съжеляват, че вече не са девствени и то е само и единствено защото не знаели, че ше срещнат мъж като тебе.... всички една песен пеят, а като ги опънеш - размазани от ебане, халката им никаква я нема...лъжат курвите и без да им мигне окото...

Жалко, че се таманиш за специалист, а не знаеш, че и псевдодевствените са така, заради модерната хименопластика.

Милата, какво и се е случило заради любовта към учението и учебниците :)

Ленинград. Три часа след полунощ. На един от мостовете на Нева река жена крещи със все сили - Памагите, мамагите меня изнасиловали ! Двама постови милиционери и се притичват на помощ - Кагда ета случилась ? - Сорак 40 лет таму назад// Преди 40 години - Пачему Вьй сейчась же кричите ? - Патаму что меня приятно вспомнить

Ако и мозъка ти е като руския ти - бахти тапира си прост.

Една жена отишла в чейнж бюро и искала да обмени 100 евро. “ Госпожо, тези пари са фалшиви, не може да ги обменим”-казал работникът от чейнж бюрото. “ Олеле, значи аз съм била изнасилена”- извикала жената.

Ми че как иначе ? То автобиографична книга на жена от шоубизнеса без изнасилване вътре кой ще я купи ? Вече имам чувството, че всички са изнасилвани там !

ТОЙ Я ПОКАНИК ДА ВИДИ УЧЕБНИЦИ ТЯ ОТИШЛА И СЕ НАЯЛА СЪС САЛАМ. ПО-СКОРО Е ОТИШЛА НА КОНЦЕРТА, ДРУСАЛИ СА Я ХОРМОНИТЕ И ЕСТАНАЛА РАБОТАТА. АЗ ЕДНО ВРЕМЕ ТАКА КАНИХ СЪУЧЕНИЧКИ ДА УЧИМЕ, ПЪК НЯКАКСИ ВСЕ СВЪРШВАХМЕ НА КАЛЪП.

Учен човек си ти , Джо. Джо Калъпа! :)

"" АЗ ЕДНО ВРЕМЕ ТАКА КАНИХ СЪУЧЕНИЧКИ ДА УЧИМЕ, ПЪК НЯКАКСИ ВСЕ СВЪРШВАХМЕ НА КАЛЪП."" Да не си канил ученици, и в ''калъпа'' все ти да си бил отдолу и с гръб ?

Бяха сладурани до една. Ти обаче, както си личи си някакъв дествун-недоклат

Набирам любознателни студентки за да им покажа малко учебници и особено кожения учебник! Моье и Софито да заповяда за опресняване на матряла

Тая явно вече залязва и почва да се сеща за хубавите моменти кога била на 20 години

Имам хубав голям учебник

На тази мъжа и следва да и тури един голям бой,не защото е била "изнасилвана", а защото е абсолютна глупава кокошка,която злепоставя себе си и него самия ! Еееееех жени,жени.....!

И мене боко ме изнасили когато му правих свирки. Ама ме направи шеф. Ако му стане може пак да ме изнасили.

Всички вече се изкарват изнасилени!!! А какво търсиш в апартамента на 29 годищен мъж? И не ми говори за учебници, щото много добре си знаела къде и за какво отиваш! Аман от курветини, дето се правят на жертви!

а дали ще се почувства глупаво, че ако не същият ден, то следващият не се е оплакала в полицията? 25 години се е чувствала засрамена, вместо 1 ден. През това време оня момък със сигурност е бил шапка на тояга, а може и да се е пробвал да повтори номера с друга девойка.

Само човек лишен от реални данни може да се върже на подобни дрънканици. Девойките си търсят активно "белята" от има няма 13-14 годишни, естествено е да нямат нужните инстикти да се пазят от психопати. Но да не се правим, че топката е само в градината на насилника и да не използваме широки дефиниции. Трябва да има акт на насилие. Ако някоя 14 годишна легне гола и разкрачена пред някой 29 годишен какъв е шансът средно-статистически представител на мъжкият пол да каже не? Почти клони към нулев. А ако се случи насилие и 14 годишната не сподели с родителите си, кой е причината? Май родителите, които не са изградили връзка с детето си.

Оптиал, той направо си го е повторил Такива любителки на учебниците колко искаш

Бреййй май тая беше единствената която не беше изнасилена преди 54 години... То голяма мода било да си бил наебан навремето!!!

Реално всяко онемане на девственост става с насилие, независимо дали е по желание на жената или не.

То едва ли не станало случайно, а дори не иска да му каже името. Еми жените сами си подхранват тези проблеми, още повече обвинявайки единствено мъжете, без да посочват фактите на тяхното поведение или начин на обличане.

НЕ ИСКА, ЩОТО СЛЕДВА СЪД, А КАТ НЕМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА Е КОФТИ

Като одъртеят стават много приказливи.

тя искала анално, за да остане девствена. ама не му казала, и сега, години по-късно се сетила, че е изнасилена.

ТАЗИ ЛУДА ЛИ Е?

Това се нарича, бизнес нюх.

"вече се целувахме" айде нема нужда от простотии.

Това некакъв последен моден писък ли е!?!

Като с ваксините. Ако не се набоцкаш не си модерен и те отлъчват. А сега по темата. Чака въпросния "ухажор" да бъде докладван, че станал милиардер и ще му завде дело.

Вакисниран съм и съм консервативен , и кво ?

Ами той и Вуте ме изнасили,ама аз не виках щото можеше да се откаже!!!

досаждат вече

Поне половината от момичетата така точно им се случва. Май ше се окаже че изнасилването на девственици е масово.

Моля се Силвето да не се присети,че преди има няма 20 години е така от чашка на чашка....

Щерката на Силвето е на 19 и я приеха тази година българска филология. Да се беше погрижил за детето си !

Изнасилването е гнусно престъпление. Но имам чувството, че разни известни и неизвестни се надпреварват в тези разкрития

по-гнусно е само това - да се правиш на изнасилена и да обвиняваш в изнасилване невинен. наистина, в пъти по-гнусно.

Не искам да ме разбират погрешно хората, не защитавам изнасилвачи, мразя ги и мисля, че трябва да ги кастрират и трепят, но заради такива жени накрая изнасилвачите ще излязат жертви. Значи тя отишла в дома му, целували се, отишли в спалнята, където той ѝ свалил панталонките и я онодил. А къде е борбата? Къде тя се е пънала и бранила, за да се защити, вместо да седи безучастно? Вече ще те съдят за изнасилване и при секс по взаимно съгласие, ако жената после реши, че не си се представил достатъчно добре или нещо ѝ е било накриво!

Пробиват чрез секс,но после след 12 или 20 години му казват изнасилване??????? Това трябва да се спре със закон,до 1-година давност.

Не знам как да го коментирам това нещо: ,, Софи срещнала младия мъж на концерт и отишла в дома му, за да види учебниците му. Самата тя изучавала усилено история в онзи момент. "Докато се усетя, вече се целувахме, той ме отведе в леглото и ми смъкна панталоните", разказва тя. Не иска да оповести името на мъжа, за да не го засрами"

Да му види учебниците:)))))))))))))))

Нямам думи, отишла му в апартамента, целувала се с него там, отишла му в спалнята и накрая той вместо да и прочете нещо от историята, взел че и смъкнал гащите!? След всичко това тоя дали е разбрал, че я изнасилва?? Жените тотално изтрещяха!!

И тази като аланис морисет се сети 30г по късно...

А случайно да е черен и затова да не иска да каже кой е?