17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меган откакто се омъжи се прави на по благочестива и от Майка Тереза,и гледа лато крава в теменужки......Какво лицемерие само,да се чуди човек да се смее или да плаче

дрън дрън дрън дрън хареса ми , не ми хареса, хареса ми , не ми хареса , хареса ми , не ми хареса. те ти статия, хонорар и лесни пари

Това не е Кресида Бонас на снимката с Челси Деви, а Мелиса Пърси.

получавам скомина от думата "перфектна". Не ми харесва коментарът на София Борисова.

Блъскайте роби.....тези хора ще са ви вечно благодарни :)

Пич, Фърги, поведението, роклята и шапката са отвратителни. Наистина вкусът ти е -1000 хаха

Поведението, роклята, шапката и Фърги и твоята глуповатост са 5 различни теми. Обзалагам се, че само с гръмките ти претенции не можеш да кажеш нищо по нито една от тях ;)

Eee... срамота е да си наричаш моделиер и да не можеш да прецениш кое е добро решение и кое не е. Роклята на Сара е страхотна, подчертава талията й и ханша й, при това много добре, въпреки, че не е слаба. Също, ако знаеше нещо повече за кралицата, нямаше да се изненадаш от светлия цвят на облеклото й, защото нито е първото й тоявяване в бял цвят, а и както върви работотата, може и да е последното. Смешно е да си мислиш, че знаеш как другите са свикнали, виждат кралицата.

Роклята на Сара беше чуден цвят резеда, който много отива на светло лице и бели ръце, но дори и тя се държеше доста добре, сватбата беше чудесна, много по хубава от предишната, булката и сестра и показаха че са истински принцеси.

Цветът не е резеда, а по-точно петрол ;)

Съревнование между Катрин и Меган определено има, но то е безсмислено защото Кейт е много по хубава и по интелигентна и най вече по добре възпитана, има чар и респект.

Ок, а по- и най- се следват от тире, така се пише степен на сравнение. Твърде много повторения имаш, за да е случайна грешка.

Катрин е по-хубава от Меган. Но ще ме прощават и двете, но принцесата си е принцеса. Юджени е най-красива и стилна, като булка от трите.

Кралски Хрантутници за сметка на работещите хора.

Аз харесах най-много Наоми, наистина много магнетична. Холи Валънс също е сладурана. От кралските тоалети не се впечатлих много. Може би Меган наистина е най-добре, но най-забележителното е, че и двете снахи са си показали задника :)

Булката винаги сияе, а младоженецът се усмихва глупаво. Барбара Стрезън: "I'm a woman in love and I want to bring you into my world and hold you within!" В такива случай е уместно да си припомним какм стоят нещата: "Мъжът е войн, жената служи за утеха на война! Всичко останало е безжумие!" (Фр. Ницше). А сега даа пием по едно за здравето на младоженците!

че майка ти е СЛУЖИЛА само за утеха на баща ти

Деми Мур наистина е страхотна. От глава до пети. Искам тези обувкии!

Какъв безмислен начин да си прекараш живота...

А и при това им плащат за това!

Панаир на суетата..

Какви са тези глупости???Дирници, и вие ли сте вече като зомбите в швеция, на които денят започва и свършва с клюките от кралското семейство?Ами, заврете си ги нейде, пък им се кланяйте от сутрин до здрач, пък и нощно време също може, полезно е за оглупяването.

Всичко това е една голяма лудост, безсмислица, суета, глупост, която се заплаща твърде скъпо от поданиците на нейно Величество!

Понеже вече не ви стига да оплювате нашите, решихте да оправите и английските нотабили, а? Дано осъзнаваш колко им дреме на тях за твоето нещастно изказване.

Търтеи, паразити. Маган не се ли омъжи за сина на коняра на Даяна. Политически брак САЩ и черна раса в кралското семейство. Днес умните люде на острова псуваха и се смяха.

Много си зле, много.

Казваш че губят позиции....... Напротив......не губят нищо....в тяхната касичка постоянно влизат пари..... МНОГО... А Истинският ГУБЕЩ...са така наречените поданици на Кралицата

Хари е младо копие на грозния Чарлз