Коментари - Спасиха Рей Романо от масивен инфаркт след 90% запушена аорта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ден съм Саманта Грей: Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

Реклама на лекарства? Дядото все пак е на 65 и риска от инфаркт, емболия е висок. Ако беше почнал с лекарства за сваляне на холестерола преди 20 години както той казва, можеше и да не доживее до тази благородна възраст.

!

Вниквай в написаното- точно дългото приемане на статини може да причини инфаркт Те не премахват плакител

Чета коментарите и се дивя "Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже". Има уникално прости хора, с още по-уникално звездно самочуствие. До клетъчно ниво сме.

Да, едноклетъчно ниво, за съжаление.

Има се предвид, че простотията е на клетъчно ниво, а не колко са клетките. Както и да е.

Лекарствата не премахват плаките по кр. съдове.Те имитират процес- т. е изкуствено се спира синтеза на холестерол- това е вредно за сърцето и черния дроб. Само движение- вода- дишане- правилно количество храна- лук- лимони- пектин-овес и малко количество алкохолец- 15 мл

Изпитано на собствен гръб: на 40 години, не пия, не пуша, слаб съм. При преглед се установи, че имам висока кръвна захар и висок холестерол. Доктора каза, че следващата стъпка е високо кръвно. Не ми изписа хапчета, а каза рязко да намаля простите въглехидрати. След два месеца всичко беше в норма.

Повечето хора имат мутирал ген, който е отговорен за това да станат хипертоници. Но трябва да се чете… а и да се живее здравословно, за да се тушира влиянието на този ген. Секи сам си преценя..

Посланието - "пийте агресивни хапове от млади" е много куцо. Рей или е тъпичък на тази тема, или са му кихнали някой долар. А, че всички сме тленни и подвластни на времето, това е вярно. Но ако сте на 40, по-дбре не пийте хапове с идеята да сте (може би) по-одбре на 65, ами живейте пълноценно - не само във физически смисъл, ами и в духовен. Този кратък житейски път е като изпит. Който го вземе, печели...

България е държавата на тъпите копелета, всички сте леш до един

А ти само мазохист ли си или хомо мазохист със съпътрстващи патологии? Като не ти харесват хората тук, свят широк, бе кербеден? От 1500 души на планетата само един е българин. Защо търсиш българското под дърво и камък? Битувай си там, където се чувствашп добре. Или те назначиха да спамиш и дезинформираш заради познанията ти по БЕЛ? Смени си работата с по-достойна, тогава.

Смешно е как обречените ваксани съскат като змии в коментарите и "пускат отрова в безсилие" Слама за окрайна

Мисля, че е точно обратното! Та ти желаеш смърт на непознати под всеки пост. И не съм ваксиниран, но твоето е простотия.

Имам висок холестерол и ниско кръвно. Пия достатъчно вода. Колежка 48кг. има висок холестерол и още по-ниско кръвно. Нормални триглицериди и при двама ни. Айде сега да ви видя ваксаните знайковци какво ще изкоментирате...

Черния ти дроб е в предталашно състояние.

Защо в сащ ваксърите са до 5 и повече бустера, а нашите местни идиоти спряха на втори бустер? Науката в сащ различна ли е?

Добре, че е бил ваксиниран и бустериран с РНК елексира на живота иначе си беше пътник

Ти сериозно ли? След всички разкрития напоследък за страничните ефекти на точно тези ваксини. Наистина човек вярва в какото си иска да вярва.

И какви са страничните действия? Чел ли си страничните действия на Вит С?

Да припомня на ваксинираните малоумници, че трябваше всички неваксинирани да измрем от ковид, а сега мрат ваксите от тромби. Та тия глупаци отричаха имунитета. Твърдяха, че неваксинираните застрашавали ваксинираните - няма такава проста измет. А сега като спря рекламата на ковида и млъкнаха путъовците.

мани, още броят трупове по новините. Така са свикнали, че не могат да се спрат....

На колко бустера е?

Това да твърдиш, че причина за висок холестерол и запушване на дадена артерия е ваксината против ковид изкарва наяве тоталната ви некомпетентност и некадърност в областта на медицината, както и ниското ви ниво на интелигентност и почти липсваща обща култура. Това говори, че вероятно сте симпатизант на "Възраждане". За нещастие за простотията, която е в особено тежка форма при вас няма лечение.

Простъо отвори си статистиките за excess death и чети за неваксинирана България и за другите, които са ваксани. Лъхаш на умнокрасив, а там сте дебили неуки.

Няма такова нещо като висок холестерол бе мунчо. Няма такъв, който си е свалил кръвното като си е свалил холестерола.

Слама за Украину!

Нещо за чипоевте и тайните лаборатории в Украйна нЕма ли бе ? Дайте checksum на чипа и локация на някоя лаборатория поне, щот иначе звучите кат бабите пред блока и КолЮ-пияндето дет спи по тротоарите

за тайните лаборатории лично Нюланд пред Конгреса си призна още миналата година (под клетва), ама не ви изнася да си спомняте, нали, серсеми?

Пий си белината и си гледай кемтрейлите.

Аз се досещам за причината.

Невероятен! Да е жив и здрав. Много добър комик и актьор.

Колко мозък трябва да имаш, за да напишеш че е била запушена 90% аортата. Аортата... Става въпрос за лява предна десцендентна артерия, която снабдява с кръв сърцето, а не за аортата.

За изпит ли се подготвяш бе каиш

Ваксинираните против ковид ще останат в историята като най-големите дебили някога ходили по тази планета. Ще се конкурират по тъпотия само с викащите Слава Украину. Всъщност те са едни и също хахаха. Спряха рекламата на ковида и набързо го забравиха, същото ще стане и с войната в Украйна - ще забравят и за Путин и за Украйна, ще преминат на следващото big thing което им спуснат по телевизора - или война с Тайван или ще борят извънземните, извънземните които естествено ще нападнат най-развитата демокрация САЩ, където прелива от демокрация

Много си тъп бе наркоман недоклатен

Я кажи и за чиповете и за самолетите, дето пръскат с някви неща, за хлора, белината и плоската земя, за тайните лаборатории в Украйна и за злия чичо Бил, дето цял живот крои пъклени планове как да свие ДНК-то на дЕдо Пацо от Джулюница да лъсне съвсем гладкия мозък копейки нещастна :)

Тегав е живота на запад, а жендър. Пишеш се българин ама си педалче гастербайтърче.

Тежък е бате, тая година съм на море в Испания, за мъка сме родени и тва е...

педалче, всички изборени неща, без кемтрейлите бяха къде официлано (лаборатории Нюланд), къде не - данни, статистика, потвърдени. Охлюв. Моли се за здравето си, че те гледам буустнат мнгократно ;)

Абе как един коментар не беше положителен, ами всички в някаква степен отрицателни. Надявам се да разбирате какво ви казвам

Сас како е било запушена таз аорта - да не е с тромби? Питъм щот таз тиория за холестерола издиша отвсякъде.

Не знам ко е то но разбрах че е наркоман и умира благодаря че ни казахте че ако зимаме нарко че пукнеме... Радвам се че се стараете за нас.....или не?

Не е аорта, а коронарна артерия.

Този е много прост, сигурно има български гени. Сетил се...

Стига с тия ваксини бе! Над 60% от хората се набоцкаха. Антиваксърите чакат от две години всички да изпукилясаме - ами - нъц! Уважавам правото на всеки - лично и аз съм против насилствените ваксини, особено неизпитаните. Но не съм Джокович, че да си позволя да не играя в тоя или оня турнир. А пътувам много. И без вакси не пускат. Набоцках се ... абе жив съм бе, маааму! Мърдам, за ужас на антиваксърите!

Имай малко търпение, драги!

Инженерче

Имам огромно уважение към онази с косата - тя е точно толкова важна, колкото и раждането. Само тя знае, дали аз ще ви надживея или не ... Не чакайте някой да гушне букета, че докато чакате, я инсулт, я инфаркт я ... неукрепена саксия от седмия етаж ...

Ами то в това е изпитанието, да се отречеш от всичко, но да не допуснеш да те маркират със знака на дявола. Аз бях уволнен от работа, извергнат от всички, но си струваше. Ще го направя отново ако трябва. А ти си повтаряй, че си добре. Самовнушението ще ти помогне донякъде.

Да си жив и здрав! Искрено ти го желая, че много твои "колеги" нямаха това щастие. А друга голяма част си поразклатиха сериозно здравето. Радвай се, че при теб всичко е наред и чукай на дърво!

Дай Боже да си жив и здрав, но е факт, че твърде много хора, които познавам или ВИПове, които не познавам си отидоха без време или имаха сериозни проблеми след ваксата.

Не сме “антиваксъри”, а борци за свобода! И не изпитвам ужас, че си жив, а че се поддадохте толкова лесно! Означава, че е дошло времето за следващата тирания и робство.

След 40 години човек трябва да намали въглехидратите простите, да яде повече зеленчуци и риба и бобови. Да намали стреса и да се движи повече. Трябва да спре алкохол и да не пуши. Трудно е, но се живее мн приятно. Другото е молба със закъснител.

Бомба, не молба

Риба, морски продукти, качествено месо, ама бобовите за чий са ти?

Не трябва да се изключва месото, но трябва да се намали. Месото е най трудната храна за обработка в червата, където е имунитета на човек. Бобови, за да се ядат поне 2-3 дни постни ястия. Изключително полезни храни.

Точно на месото трябва да се наблегне. Зеленчуците са меко казано кофти за организма.

Зеленчуците са най полезната храна.

Абсолщтна заблуда е това за зеленчуците. Пълни тъпотии, които ви ги набиват в тиквите, за да рупате салатка и скалаци.

Бобовите в големи количества повишават нивата на хистамина и предизвикват алергии.

А месото в големи количества предизвикват автоимунни заболявания, оттам в допълнение алергии и тн. Бе вие тотално сте изплискали! Четете повече, говорете с лекари, щото от вдене на мръвки пред компа, нещата отиват на зле! Връзката холестерол, висока кръвна захар, високо кръвно налягане отдавна е ясна!

ама ако сложиш малко скакалци като бонус хистамина хептен скача.

Факсина, после вота, трета и ето резултата. Още много ще има.

Ами ако си беше взимал статините отдавна да си си отишъл от тоя свят!! Невроятна статия - само некадърен и некомпетентен журналя от дира може да я плесне тука!!

Според вас да съм хвърлил топа още преди десетина години. Без статини баща ми живя 62. Без статини дядо ми живя 62. За съжаление баща ми си замина с холестерол 15 - хиперхолестеромия. Единия инфаркт - другия инсулт. Аз съм на статини от над 10 години. Да се беся ли?!? Всичко е до дозата. И половин лимонче или витамин Ц на гладно сутрин, задължително!

И моите си отидоха малко над 60... спри въглехидратите и не ти трябват статинил

Инженерче

Цък ... произвеждам холестерол. На 25 бях със 7,7. Ходих къде ли не - накрая отидох при енокринолог и човека ми каза - цял живот на аспержи да си - все тая! Това не значи да ядеш всяка вечер сланина и пилешко трътки. Това, че не можеш с тялото да помогне не значи, че трябва да му пречи! Единствената му грешка беше, че ми предписа крестор 40. Отидох при познат и той ми вика - ти луд ли си?!? На 50 ще започнеш да късаш сухожилия! Това е много агресивна гад, която се предписва на "изтървани" 60 годишни. За младите -аторвастатин, зеленчуци, риба, забрави белия хляб и ако е шоколад - тъмен с малко захар! Кола и сокове през крив макарон. Мазно може, но в много малки количества. Ако не можеш без бира - лека - макс 5% сухо вещество и по 2-3 макс!

Поредната звездам която са я спасили, защото има пари, а тези, които жиовеем в България и нямаме пари да си плащаме- да мрем.... това разбирам аз от такива статии. Иначе всички се правят на много загрижени докато не ни оберат всичко, което имаме и после ни захвърлят на боклука!

Стига глупости! На баща ми му почистиха артериите по пътека. Хеана проблема на време. Ама човекът се грижи за здравето си.

Спаси ли са го не защото има пари, а защото е отишъл на кардиолог навреме. Спри да пушиш, пиеш и ядеш нездравословно, ходи всяка година на профилактични прегледи, имай позитивно мислене и няма да имаш проблеми, и да не забравя- прави по 10000 стъпки на ден.

Всички трябва да си пием редовно хапчетата за холестерол. Само не разбрах защо статията не е при платените, рекламни публикации? Може би защото посланието е вплетено много елегантно и нежно в текста?

подобен случай у наше село....

той ако беше станал вегал щеше да е и по-зле, но явно толкова му разбира главата. но с такива лекари, разбираемо...

веган*

Вероятно става дума за дисекираща аневризма на аортата.

За всеки един набоден и все още жив не е късно. Достатъчно е да реши твърдо да се промени коренно в духовен план. Като за начало може да се покае и да се изповяда и да започне да участва в живота на православната църква чрез причастие. И ако сърцето му е чисто ще изживее живота си независимо, че си е сложил съвременния аналог на печата на Звяра.

И алимуниева шапка да носи , че да не го облъчват илюминатите , нали ?!? Аман от смахнати малоумници !

За един приятел да попитам откога покаянието намалява хорестерола и кръвната захар

Поредната ваксинарана бомба...

Не може да мине статия без някой да се изсе*е.

Ти току що направи. Трепериш ли? Моли се за себе си.

Аортата не се запушва става дума за коронарните артерии. Dir.big оправете си превода

Храните, които ядат хората по света са отрова. Няма е вече чистата храна, тя е заместена от химия и синтетика. Био продуктите по рафтовете на магазините са същите л.айна. Кравите ги инжектират с хормони, за да дават двойно по голям добив мляко, което води до тежки болести. В свинефермите животните ги хранят изключително с костно брашно или гранули като тия за кучета и котките. После се чудите, защо не е вкусно, дори с една дузина подправки да сложите. И на село да си гледате животни, плодове и зеленчуци, то въздуха, почвата, тревата, фуража, всичко е отровено. Не ви остава избор, алтернатива, всички са обречени, в такова време живеем.

Сандо, по време на онова време с чистата храна дядо ми беше шеф на птицеферма, голяма. Да ти кажа: никога не си ял чисто пилешко месо, откакто са открили антибиотиците, защото без антибиотик едно пиле в среда с хиляди заразява за секунди и тия хиляди умират и няма какво да ядеш. Нямаш представа колко антибиотик си изял. По отношение на сега в пъти се е подобрил и променил дозата и качеството на пилето с нтибиотик, което ядеш. Същото се отнася и за прасето и за зеленчуците!

Мога да ти дам същата информация идваща от баща ми, който отговаряше за няколко от най-"образцовите" кравеферми отличници и тнт глупости към АПК Средец - и млякото и месото не беше грам читаво, не само защото животните не бяха хранени както трябва, ами и живееха в лоши условия (те и сега в България масово ги гледам в кал и мърсотия, но това е друга тема )! Лекарствата отделно...

А, и още нещо, почти всички дедковци или поне така ми изглеждаха тогава, си отиваха от инфаркт или инсулт на по 60 години макс. Нямаше спасени!

Без партизаните и активните борци, хахахаха.

също държа на традиционната, естествено произведена храна, но не мога да не забележа, че продължителността на живота се е увеличила значително именно след навлизането на разните пестициди, гмо и пр.

Ти рупай въглехидрати яко и си мисли, че ако са органик, ще ти помогне!

Щом се е бустнал, тогава стента ще помогне само временно. Скоро пак ще станат критични нещата.

Я кажи , за ваксинираните антиваксъри от Вгъзраждане ли гласува? :D

Недей бесня! И теб същото те чака.

Ти виж свъх-смъртността в Европа. Има достатъчно научни изследвания на корелацията между ваксинираността и свърхсмъртността...

майка ти гласувахме...