Уикилийкс: Спайдърмен трябва да е бял и хетеро

Главният герой на филма "Спайдърмен" трябва да бъде хетеросексуален и бял, пишело в споразумение между "Сони пикчърс ентъртейнмънт" и "Марвел ентъртейнмънт".

Обратно в новината

Коментари - Уикилийкс: Спайдърмен трябва да е бял и хетеро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой ще гледа чернокож спайдърмен ай стиа мн ясно

Ако трябваше да бъде чернокож гей по-добре ли щеше да е?

Какво лошо има

Въпрос е това не е твърдение !!!! Сапуна от хомота дали мие по-добре от другите

Дреме ми. Тука няма новина. Всички епизоди бил бял и сега потъмнял и минал на другия тротоар. Голям праз...

Няма значение какъв е Спайдърмен, стига да има добра душа. Обичайте се, обичайте и спайдърмена до вас...

Ми нормално кво

'Кво ми триете коментара, ве? Сложили сте расистка тема, а забранявате коментарите...

Веднага БХК да ги научи що е демокрация и дискриминация!

Твърде много скучае съвременният човек и прекалява със стоенето пред огледалото. Политическата "коректност" ще ни изяде главата. Биологично и еволюционно коректните хора ще станат жертва на извратената мода в този пренаселен свят.

Стою

Споко ве, момиче! Природата си знае работата. По темата - СпайдърмЕн, АйрънмЕн, УолфмЕн и т.н. БатмАн дискриминиран ли е? ;) :Р

"Главният герой на филма "Спайдърмен" трябва да бъде хетеросексуален и бял............" СУПЕР! Значи може да е травестит......Къде да се запиша???

Мери, прекрасно си се научила от златното време на развития социализъм да говориш от последна инстанция: твърдиш без да знаеш, че съм от ЛГТБ, определяш правото ми на мнение като "нападение", говориш за "дежурни версии" като вероятно имаш предвид себе си и твоите дежурни до втръсване "наблюдения", наричаш аргументите, които явно доста те притесняват "досадни простотии" и налагаш, че "на това ни учели в НПО-то." Вероятно си една нещастна жена на средна възраст, с набутани в главата обществени и семейни модели , тезиси и кодекси от развития социализъм, жена, на която никой не обръща внимание, умираш от скука и затова обвиняваш другите и особено по-различните от теб за незавидното си положение! Чудя се обаче, дали изобщо осъзнаваш, че като проектираш собствените си ментални каши върху другите и същевременно ги критикуваш за това, не си помагаш, а се превръщаш в една закостеняла , неподлежаща на развитие лелка , озлобена към другите хора и най-вече към себе си? Ако поне малко го разбираше, нямаше да защитаваш пламенно неадекватни каузи и да отричаш правото на другите да живеят ОТКРИТО живота си! Те ще го правят и без теб и ВЪПРЕКИ теб и подобните на теб закостенели мозъци!

Тяхната кауза не е срещу теб, а е борба за един достоен живот! И не мога да не отбележа, че ставаш смешна и се бламираш с твърдението си, че в сегашните американски филми темата за хомосексуалността се поставя открито. Ами те са отражение на живота, те ни показват ситуации от живота такива, каквито са! Американските филмите от 60те години, които си гледала през социализма и сигурно си оплювала, олицетворяваха тогавашното пуританско общество. С течение на времето, слава Богу, нещата се промениха коренно и нищо не е както преди... И накрая, Мери, запомни един абзац от мен: "Нищо не е толкова сигурно, колкото ПРОМЯНАТА И НЕСИГУРНОСТТА". Следователно трябва да бъдеш подготвена за промените, да бъдеш гъвкава и разумна само тогава ще живееш с пълноценно във времето и няма да има нужда да боравиш с остарелите догми, закотвени здраво в главата ти. Знам, че ти не си виновна за това. И повярвай, никой хомосексуален няма да си позволи да ограничава правото ти на живот и СВОБОДАТА ти така, както го правиш ти ! Приятна вечер и лека нощ, Мери!

Абе, човече, аз не съм Мери, ама да те питам ти на кой свят живееш? Май си в друго измерение. Остави това, ама какви са тези американски филми, които тука сме гледали през социализма, защото те тогава бяха забранени? Напълно ти е неадекватен коментара. Голяма каша е в главата ти и ако някой повтаря клишета (вероятно, за да оправдаеш нещо сам за себе си), то това си само ТИ. Останалите просто имат мнение.

кастинг за пародия еротичен филм. там сайдеремн е афроамериканец гей. няма дискриминация. всичко си е нормално и отговаря на вействителността.

Спайдерманго навива кабел..

Наистина да се чуди човек - ако е паднал от Марс преди 5 минути - защо наистина от всички материали в тази камара документи то вие и останалите от министерството на истината=журналистите набивате в очите на хората точно това. Това ли е днешното отвличане на вниманието за да не видят хората горилата, дето минава на заден план? Спокойно, за тия, дето са затъжени за "равноправието" в стил дявола тълкува Евангелието - могат вместо САЙДЪРмен, да си гледат едно от последните извращения, този път едни от любимите ни детски герои - костенурките нинджа. Там указанията на НСР са спазени от-до: симпатичните земноводни са превърнати в уроди, афроамерикански снежинки са - не че оригиналите бяха бели, де :)))), но тия бяха буквално тъмнозелени, да не се разсърди някой . Един от тях се разкри като педи, но ТОЗИ път само един, защото обществото не е подготвено ВСЕ ОЩЕ да приеме да гледа как четворка тъмнозелени уроди се ...., и т.н., но като нищо може и това да го има в следващия тираж. И спокойно. Заради това велико фокусиране на министерството на истината върху прословутата реплика в следващия release на Спайдърменската боза задължително публиката да очаква главния герой да е афроамеркански ге с дръпнати очи, наднормено тегло и пристрастен към Джъстин Бийвър и кока.

Нека погледнем тази ...новина... от друг ъгъл. Значи над 250 000 документа и дир.бг публикува тази тъпня, под формата на новина... Дали е защото, така в мозъка на тълпата, Уикилиикс ще се свързва с тази тъпота??? Защо няма нито една , ама нито една, новина или документ, които да казват нещо...? Все пак говорим за стотици хиляди ( 100ци 000ди ) документи и единственото нещо, което е от значение е това тъпоумно създание? От друга страна, какво ненормално има ако си влагам парите в един проект да имам изисквания, които поставям защото съм изследвал пазара и ми е ясно, че не мога да си върна милионите дето инвертирам, ако образът на героя е друг. И не виждам никаква манипулация и никакъв проблем в това изискване. Но сега ще се създаде образ в съзнанието на тълпата, как Уикилиикс е манипулативна и как някъде там ще се загнезди бял и не хомо, и ще остане и противоположния образ за черен и хомо... И така създаваме манипулацията

Защото от тези 250 000 90% са: "Здрасти Бил, благодаря за мейла. Още нямаме окончателно решение, но ще ти се обадя." И това се води документ, а 90% от мейл кореспонденцията е такава. Съвсем случайно попадаш а такива "бисери" като за спайдърмен.

Ако е чернокож или гей, няма да има дискриминация и всичко е точно, нали ? Ама ако е бял и нормален, т.е. хетеро, тогава се реве каква дискриминация имало. Да ви имам двойните стандарти. Няма филм без черен или гей. Това не е ли пропаганда ? Да, това е. Сега чернокожите футболни треньори реват, защото толкова рядко за назначавани в Европа. Искали минимален процент назначени в Англия. Ами ако бяхте добри треньори, на никой клуб нямаше да пука черни ли сте, кафяви или зелени. Ама не ставате за треньори. Факт. Ето това тяхното е изкривена представа за дискриминация.

Много точно казано!

дискриминацията е по отношение на черните и хомосексуалните. спайдърмен е положителният цивилизован герой, борец за справедливост, т.е. бели хетеро герои са положителните, за другите не се знае

Съвършено прав сте. Това с квотите за чернокожи, гей или дори за жени, е една безумна идиотщина. Докажи че си професионалист в областта си, това трябва да е критерият, нищо друго. Но в анти-БХК им набиват в главите квоти и др. идиотизми.

що бе? направете го черен и хомо...

...да ... може и да стреля паяжина с задника си ..... да е по достоверно.... и да има за оръжие мачете останало му от чичо му - експлоатиран роб от захарна плантация..... на заден фон да има африкански мотив с барабани... черния спедерман

Навсякъде по света /и у нас/, който плаща, той поръчва музиката. И в това няма нищо неморално или ненормално. И тази поговорка, максима, сентенция, както искате така я наречете, трябва веднъж завинаги здраво да се впие в главите на всички, които искат да налагат мнението си върху другите, независимо дали се касае за кино, социална система, икономика или друга част от живота. Олратното е висша форма на наглост и паразитизъм.

Ако пуснат някоя афро-мама в ролята на Черната вдовица, бялото паяче ще даде фира..

ама естествено това си е личен избор на всеки който прави кино какъв да е главния и второстепенните герои -що за прасташки и тензенциозен намек да не би да очаквате за ролята на барби или пепеляшка някакво чудовище -хората имат вкус и това е въпрос на личен избор и вкус

Е, сега остана ли някой още да се съмнява, че Холивуд, като "фабрика за сънища", съгласува сценариите си с определени политически кръгове и е направляван в създаването на филми от геополитическите инженери? Независимите режисьори останаха малцинство, на изчезване са дори. Защото филмите носят много силни внушения, особено за младата публика. Това за Спайдърмен е по-скоро изключение, преценили са, че е още рано, че в момента ще е твърде шокиращо той да бъде гей, оставено е за някоя по-следваща серия... Защото, да не се лъжем, прозорецът на Овертон си работи - повечето наградени с Оскар филми имат поне второстепенен герой хомосексуален. Замислете се за рафинираните (и не толкова) внушения на най-зрелищните филми (и сериали) - "V като вендета", "Черен лебед", "Сексът и градът" и още, и още...

Мери, добре е да се прегледаш! Има ли някой хомосексуален в семейството ти, че така настървено драскаш по тази тема? Ако е така, помъчи се да го приемеш, активното ти обаждане във форума по тази тема от месеци помага само временно. Иначе не би го правила отново и отново. Има изход, повярвай ми! :-)))

Не, бе, тази ще спасява човечеството от световния хомосексуализъм, който е причина за собствените й трагедии и мизерията в България. Тая е открила главната причина и се бори като славна партизанка срещу това световно зло! :-) Ако не беше толкова трагична, щеше да е смешна.

О, не, в грешка си :) Слава Богу, няма хомосексуални в семейството ми. Самата аз всъщност нямам нищо против тези хора (докато не започнат да претендират за специално внимание и повече права от другите). Но тъй като отвсякъде ни заливат с тази тема, започнах да се питам ЗАЩО и на кого е нужно това натрапване? Направи ми впечатление, че и доста холивудски режисьори активно са се включили в това "мероприятие", нищо повече. Който има очи - ще види, който има уши - ще чуе, както се казва в най-популярна книга ;)

Очакваме следващия Спайдър да е поне педи, а защо не и чернокож гей...

Значи не може да бъде ром -гей!

TТакъв персонаб не би се вписал в сценария и има нужда от съвсем различен сюжет за отбрано общество.

Ако създателят на даден филм поиска главната героиня да е блондинка, трябва ли всички брюнетки да се чувстват дискриминирани?!

Двете неща са различни. Една брюнетка може да стане блондинка много лесно. Тук става дума за дискриминация по раса и сексуална ориентация.

Ами то и хетеро може да стане гей много бързо. Пробвай

Става дума за това, че си с болно дегенелатско мислене!

Малоумен ли сте или се правите на такъв? Тук става дума за правене на ПАРИ. Никъде в комиксите спайди не е гей или черен какво биха си помислили феновете? Нали филма щеше да е масово бойкотиран и никога да не си върне парите. Това е художествен персонаж. Кого точно дискриминират актьора може и да е педал може и да е и черен (стига да го боядисват преди снимки) на никой няма да му пука. Ама героя от филма е бял хетеро и млад.

Хетеро е с този прилепнал костюм.

"Шокирующая правда о Европе, Гендерная политика" Докуементален филм за еврогейските извратеняци, които обаче получават наставленията си от ФАЩ!

Я, еврогейските извратенячета са напъплили дира и минусират ли, минусират!

Един съвет от мен, пък ако искаш, го игнорирай: На руснаци вяра да нямаш! Корените на това тръгват от ВОСР, ако разбираш какво е това.

А корените на ВОСР откъде тръгват? До руската тема ли ти стигат знанията?