Коментари - Според Гинес: Певецът The Weeknd е най-популярният изпълнител в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бравос! но съм абсолютно сигурен, че след 20 годино от тоя ще е останал спомен като от джейсън донован (брей, какви работи помня!:))))))))))), но дори неумолимия ход на ход на времето, дори променящата се мода в стиловете в музиката не може да отмие фреди меркюри и другите поп и рок музикални гении на 20 век. щото бяха наистина гении, не само писачи на хитчета! нека си пеят дечицата, нека се забавляват, няма лошо. но не се лъжете, шедьоври в последните двайсетина години никой не е създавал, за съжаление...

Тук само пенсионери коментират. За пръв път го били чували, били фенове на Пърпъл и пр… Ами, пичове, не коментирайте. Четете неща свързани с вашето поколение. Никой не ви задължава да слушате неговата музика, нито да имате тикток и пр. Баси ретардите.

Това не означава, че е най-известен изобщо, а само най-популярен, спрямо стрийминг платформите. Иначе питам баба ми- “знаеш ли коя е Бионсе?”, тя вика, “е, па, как, че не я знам!”. Питам я същото за The Weeknd, те вика -“кой?”…

Толкова е популярен, че ако не беше тази стаия още дълги години нямаше да съм чувал за него.

И аз така.

За да не си чувал изобщо за него, значи си от поколението, дето не му остават чак “дълги години”.

Евала Байо.Няма да ти прилагам препратка към ChartMasters com.,вероятно щом си намерил в Гугъл колко е продал ,ще се справиш и с chartmasters.Нозатези които ги мързи да търсят ето резултата .Всички 10 албума продадени са някъде около 5 милиона.най продаваният beauty behind the madness малко повече от 2 милиона,другите продажби до 59 милиона са от официално "свалени"дигитални формати и стриимове.Пинк Флойд сам о от "Дъ Дарк Сайд оф до Муун "имат продадени повече от 45 милиона копия. Ако имаш въпроси посети Chart Masters и се посвети -базплатно .Но разбирам всичко в Бг е полуистини и манипулация.

Без майтап,но кой е този??

Няма нищо оригинално в неговата музика. Неангажиращи леки песни, които ужасно много приличат на други ретро песни. На мен ми е направо едно към едно. Става за слушане и пр, но не виждам как ще се сдбоие с твърди и фанатични фенове. Просто не е дразнител в едната или другата посока. Това не индикира кой знае какво влияние.

е та Мачкан Чесън как ще обясниш? Така се става крал на Попа с леки неангажиращи песни :) Всеки изпълнител с времето си де :)

Мачкан Чесън, значи определено си спрял развитието си в трети клас.

ами , да го наричаш боК , там по-скоро си спрел някъде в 3ти клас :) А мачкан чесън е градски лаф, който си казвахме като деца в големия град, няма как да го разбереш СЕЛьО :) Иначе творчеството му има своите хитове, но като цяло е една мъка...нещо като джъстин бийбър Насилен да прави хитове...

Има едни класификации в global digital artist ranking ,кой колко се слуша в споти,радио,Ютюб и т.нОт там се разбира защо .Броят на слушателите е голям - защото хората са бедни .Меломан ще си купи винил или в най лошият случай диск и ще се наслаждава на любимият изпълнител с чаша калвадос и пура.А по темата въпросният най слушан в споти младеж е #1 а Пинк Флойд Ена #274 .Въпрос към слушателите на младежа ,колко албума е продал този цървул от

60 милиона. Други въпроси?

Пич, 2023 е! Къде ще го врътна тоя диск? Винил си купуват почти само колекционери.

Не си ли пазиш дискмена, или нямаш ли един наследство от родителите :))))

За сефте го чувам. Едва ли има някоя запомняща се песен.. то как да изтананикаш рап примерно.. не става.

Аз този ...едал го чувам за сефте. Истински фен съм на двата мангала с Naatu Naatu. Добре де. Шега. Рок!

Значи...... Някой ни внушава, кой е "най-най-си"..... Кой го е чувал този, че да го помним....!?!?

Всичко е фалшиво...и новините и "хората"!!!

Тоа па кой е?!?

АМИ СЪВРЕМЕННИТЕ МЛаДИ СА КАТО ОВЦЕ - една като тръгне и каже колко е добър , всички се втурвАт да му правят милиони. В един хубав ден някой ще ги изведе като в онАЯ приказка, където музикАнтът изведе плъхо Вете и ги нахвърли в пропастта.

Това е новото време ! Стриймваш, тик-ток,фейсбуци и т.н. За дни може да събереш 2 млрд лайкове само с един клип ! Сега новите поколения са по 18 часа в интернет ! Нищо не може да се промени ! Почитателите на Аргир Брадърс могат да четат подобни статии с умиление и гняв !

Ахахаха, Аргир Брадърс… :)))

Страшно много ме кефи, тук коментиращите сте много зле.

Мило дете ! Нямам желание да споря с никой ! Само ще ти дам няколко примера ! Най -добрите изпълнители в света са Адамо , Азнавур, Диип Пърпъл , Челентано , Цепелин, Пинк Флойд и още десетки , стотици ! Поколения от преди 50 г им помнят хитовете и си ги припяват в някои моменти ! Вярно е , че човек си има апогей на младостта между 20-40 г и това са спомени на енжойване и носталгия ! Важно е , че помниш ! Тоя днешния, след 2 месеца никой няма да го помни, защото друг ще събере повече лайкове ! Пък и всеки ден слушам музика , и тоя въобще кого е впечатлил , не знам !

Определено не разбирам какво толкова му харесват, има песен и половина дето стават за нещо...

Чух една негова песен, от любопитство, пълна боза. Тип 80те диско + някакво съвременно звучене. Даже вече не си спомням ни мелодия, ни текст.

може и така да е , но сред опрделени възрастови граници, аз като съм дърт и не съм нито в тик ток, нито давам шанс на алгоритъма на стрийминг платформите да ми диктуват какво да слушам, та затова го знам само като име, но не и като музика

не знам нито една негова песен

Известен? За севте го чувам!