Лошите са наказани в последния епизод на ”Стъклен дом”

Лошите герои в "Стъклен дом" си получават заслуженото във финала на сериала.

Обратно в новината

Коментари - Лошите са наказани в последния епизод на ”Стъклен дом” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях почитателка на сериала, въпреки че на моменти си беше страшна бозица. Но, ТАКЪВ ОТЧАЙВАЩО ТЪП ФИНАЛ не предполагах, че е възможно да измислят. 90% от последния епизод бяха пълна фантасмагория. Единственото забавно беше, че Христо забягна с Нели по островите да си харчат диамантите, както и култовата реплика на обущаря, че сам щял да си сбъдне желанието и в следващият момент застреля Николай.

...Превключих пак, след него БТВ перукав ми играе на пари ега си, ега си, защо не вземе козина от Ласи....

А наказание за слабата игра на половината актьори ще има ли? Така и не се разви сериала, освен, че сменяха злодея във всеки нов сезон и вкарваха нови актьори, друго съществено не се случи. Ставрев беше много свеж персонаж, но пък е копиран от филма Ченгето на мола. Положителното на сериала е, че си пролича техническия напредък добит от снимането в чужди продукции у нас. Екипът спокойно може да направи много добър трилър стига да имат хубав сценарий.

"изцаклен дом" е един еснафски турлю гювеч от глупости, простащина и лош вкус. каквато даржавата, такива и хората и "изкуството" им.

Кой е Шеки? От Денис и приятели?

Ееее свърши сирялчитуууу жялко, мн ще ми либсва!!!!

ей няма друго такова изчадие като българина - първо не мога да разбера смисъла от тая статия да представи предварително всичко, което ще се случи в епизода и второ - що за хейтъри идиоти сте се събрали тука дето сте забравени от света, слънце не виждали, седнали пред компютрите по цял ден и само хейтват квото и където може - някой кара ли ви да го гледате? не, ми тогава кво му следите новините и коментирате? на фона на безумията, които ни заливат от телевизията в последно време продукцията на бтв във формата на всичките сериали е едно от малкото качествени неща напоследък... айде обратно в дупките, от които сте изпълзели и да не се обаждате некомпетентни повече!!

Тоя па льохман, къде си тръгнал да говориш за другите. Фактът, че намираш това недоразумение за стойностен сериал говори достатъчно за интелектуалния ти капацитет. Ти да не си някое от сценаристчетата ахахаха

Много е прав човекът! Ти вземи се скрий заедно с всички останали "интелектуалци", които дори не могат да спазват добрия тон. Да не говорим, че никой от вас не схваща, че за всеки влак си има пътници. Съдейки по изказа ти човек си дава сметка, че твоите интелектуални филми ги дават само след полунощ по определени канали и репликите там са предимно "още, не спирай, да, ххххх и т.н.

много точно казано !

Това,че си известен не значи,че си добър в това което правиш. Елена Петрова е пример за това. Подобни примери като нея има във всяка област.

Ох,отдъхнах си....

бТВ си вкараха страхотен автогол с 'платформата' вуйчу. Сериалите отдавна излизат преди официалната им дата и могат да се гледат спокойно, без реклами и с пиш-пауза. Финалът е страшно тъп. Ще перефразирам последната реплика: "Тези двамата въобще няма да ми липсват"

Що не ги сберете всички на едно и не ги думнете заедно, за да не се мъчат и артистите и ние.

Не зная кои са наказани, но БТВ несъмнено ни наказа, нас зрителите с този от глупав по-глупав сериал. Безкрайно се радвам за краят му.

И бозата развалиха, мамка му ...

финала на един безумно тъп сериал: Хари и лигавата пикла ще се женят, Камен и некадърната патка остават заедно, Жеков го застрелват, Шаки умира в затвора, Дани и оная мърла се събират, а Блатечки, дето рови по хладилницте на хората, бяга от полицията заради поставена дрога в колата на Дани. Дришльото от ДАНС го арестуват благодарение на Колев и Ставрев... ми твоа е

Уж безумно тъп, пък си си загубил 2 часа от безумно ценното ти време, че да изгледаш серийката, ....правилно си разбрах!

Очаквано плоско...