17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е голяма новина.

Не ми е приятно да ме наричат бабое--ц.

Наборките сме с баба Гала .И аз съм на 55 години но изглеждам по млада.Но това не е важно ,важно е да сме живи и здрави.

Лиготиите на тези двамата нямат край.Не пропускат случай да блеснат в медииното на пространство.

Браво, мила Гала! Толкова си млада, изглеждаш на 35 години най-много! Винаги си излъчвала добра енергия и светлина! Сладка си! Нямаш злоба! Това те прави млада! Който злобее - той старее!

Гала,ти ли си или е Стефчо?

Кой е този Стефан? И какво е гала? Гала-вечеря?

То голямо занимание да работиш Мъжа на Гала

Ами явно друго не може.

Галина не е ли с имен ден на един друг православен празник на 10 Март - Света мъченица Галина ? "На 10 март имен ден празнуват всички, носещи имената Галина, Гала, Галя, Галка, Галуна, Галин." - справката в нета / не само в уикито/ така показва !

Празнуваме и на двете дати :-)

Поводите за почерпване нямат изчерпване !

И ,че е сменила легално името си от Галина на Гола (вода).

Галина на испански е КОКОШКА.Та дори да си е сменила името пак си остава такава.

Ми нормално. Криза е. Навремето я извозваха с червен Понтиак, сега със снимка.

Тия Двамата омръзнаха на всички. Айде малко да се скрият. Тя вече остаря. Той също гледам, побеля. От щастие. Хайде не ни занимавайте, колко сте щастливи. Явно не сте.

Си сменила името като Преслава демек Петя....що за комплекси????

Досадна и глуповата,вечно гладна......това виждам от труда и по тв...той натегач и търтей (гсмите и меда не ги броя) Тя сигурно е очаквала за 20 години брак или рожба,но тоя егоист.....е пази си го....кой ще в търпи а и него кой ще го дундурка

Извинявай, но нещо не се разбира какво точно искаш да кажеш. Те не са заедно от 20 години, а от няколко. Преди това тя има друг брак, от който е дъщеря й. Що се отнася до рожба, тя е на 51,не се знае дали още може. А това, че тя е досадна, а той е търтей-тука вече две мнения няма!

Много годинки са заедно вече! Можела е,но...

Тя е на 53 години, не на 51, но това няма значение. А са заедно поне от 12-13 години. Със сигурност са искали дете, но явно не се е получило. Това, че нямат общо дете не пречи да се обичат и да се разбират.

Тая се казва Галина. В предаването си е говорила, че е добре човек да си пие урината...

Ако това е от преди 20години, Филъри и ботокс виждам в сегашното й рице. Освен филъри в цялото лице, има и в горната устна. Но много добре са я наппавили

Ако това е от преди 20години, Филъри и ботокс виждам в сегашното й рице. Освен филъри в цялото лице, има и в горната устна. Но много добре са я наппавили

- Какво работиш Стефане? - Работя известен...

По-скоро "работя приятел на известна"...

Работя на Гала мъжа !