Кривошиева: Стефан Данаилов трябва да покаже, че е баща

Актрисата Ирен Кривошиева сподели с номинираната за изгонване в Къщата на VIP Brother Соня Колтуклиева, че според нея Стефан Данаилов най-накрая трябва да покаже, че е баща.

Обратно в новината

Коментари - Кривошиева: Стефан Данаилов трябва да покаже, че е баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По това кои коментари преобладават не може да се съди коя е истината, точно обратното! Колко е деградирало обществото ни и колко лесно произнася присъди е видимо. Струва ми се, че е меко казано обидно да се каже за човек - неправилно изхвърлен биологичен материал, каквито са тук мненията на масата. Лесно е от гледна точка на дистанцията на времето да пишеш, само че какви точно са били обстоятелствата тогава, това едва ли някой друг го знае, освен участниците. А какво точно и как, а най-вече ДАЛИ е казала Ирен, това по-скоро е в сферата на вероятностите. Жълтите журналя хвърлят на глутницата, а тя разкъсва. Колко му е?

Историята е същата както при Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев. И какво толкова? Децата им вече са големи и сами могат да взимат решения!Тъй като и двете дами (лека и пръст на Пепа) са възпитавали сами децата си , сега може да сравним коя се е справила по- добре!

Типичен комунист! Когато е.а, кеф, сега се правиме на Р.овч! И тоя щеше да става баща на нацията. Педал...

Момичета, опичайте си акъла:)) От толкова коментари дали има 5-6 да са за жената. Мъжът винаги е пич, жената винаги-курва. Затова, първо халката, после децата:)

Момчето си има майка и баща.Така,че отговорността се поделя между двамата .Лошото е,че винаги жертва са децата.Във сърцето и душата на Владимир има много болка,ярост, породени от липсата на бащина обич , закрила и от необисленото решение на майката да роди от семеен мъж.

Този цирк не прави чест на Кривошиева и нейния син . Ако бащата не беше известна личност нямаше да търсят дивиденти унижавайки и него и себе си ?

кривошиева не е на ясно кой е бащата. Гледа да го пришие на стефан данаилов.

Kalin

Първо цялата тая история е за пари.Ако една майка толкова иска сина и да има отношения с баща си нормални не го вкарва в аквариума брадър за хонорар а се разбира с бащата на детето какво и как.А тук явно става дума -папарашка история за Х хонорар и пране на кирливи ризи пред цял народ.За мен това е безотговорна майка щом спекулира така с детето си и изобщо не и пука за последствията стига касичката да се пълни. Второ-снимките които показаха ясно показват че Сефан е имал контакт с това дете и който го познава знае че той е всичко друго но не и скрънза.Говоря от това ,че лично се познаваме много добре.А не от жълти....страници.Това че е публична личност и едно такова нещо-извънбрачно дете щеше да пълни години наред жълтата преса и е искал да го предпази от помията която щеше да се пише по този повод само му прави чест но отговорен баща. Трето-мъжете които имат извънбрачни връзки са бая голям процент и у нас и по света.Но когато жената която участва в тази връзка знаейки Стефан и това че той никога не би си развалил семейството решава да има дете от него си е чиста проба изнудване който каквото и да говори.Самата и поява и сега в това смешно шоу потвърждава това.Не че той не е участвал в това не че не си носи вината за това -а нейното решение.....то е неразумно безотговорно и....алчно като се оказва сега.Стефан винаги е бил в центъра на хорското внимание обичан мразен уважаван той си е той.С такава кал никой не може да го нарани.Хората ще си го обичат просто защото той е и невероятен артист а и който го познава невероятен човек.Така че спрете се стига се включвали в алчната игра на тази Кривошиева и продуцентите на Брадъра-бъдете нормални хора.

Жалка история....

Кривошиева обясни, че е наясно защо са я поканили да участва във VIP Brother. "Не е заради ролите ми в киното, това ми е ясно. Единствено заради Стефан". Това ни е ясно и на нас -журналистите търсят сеир. А ти ЗАЩО се съгласи - не заради VIP Brother естествено, а за да продължиш сеира.

"Ирен тогава направила аборт в шестия месец, защото се уплашила, че детето й ще прилича на тогавашния й любим. Тя била естет и решила, че негов баща ще бъде само красавеца Стефан."

безобразно е държанието на тази жена, пък била и тя Ирен Кривошиева, отгледала е един наркоман, сега търси виновни за това че не се е справила, да си върви в прехвалената Америка с наркомана, от тях нищо добро за нашите деца.

Един нормален човек не би постъпил като тази ... Подличко е, мадам Кривошиева ! Аз те осъждам за такава непочтена постъпка. Не се ли чувстваше неудобно навремето, когато си се разкрачила ? Или си много морална?

Това е BG VIP-а. Дай му клюки и чалга. Не го питай за работа или столицата на Великобритания.

Не занм защо всеки път като се зададе някоя тема започвате да се обиждате и заяждате помежду си. Мнения има всякакви - това е свобода на словото. Според мен тази Ирен не е съвсем добре с глава, за сина - да не говорим. Просто се учудвам защо е приела да влезе в предаването и да се излагат двамата пред цяла България. Момчето се нуждае от спешна помощ, иначе наистина може да навреди на други хора. Изглежда много лабилен и лесно раздравзнителен.

Създаден Живот - двустранна отговорност. От жената на Данаилов също зависи какво е отношението му към собствената му кръв. Его, слабост, страх, гордост - причините за да се срамуваме от собствените си постъпки.

Г-жо, толкова години бяхте в САЩ и криехте сина си, сега не изнудвайте Данаилов, негово е правото да каже дали го смята за свой син или не, защо тормозите съпругата му след толкова време, а какво казвахте до сега на сина си, кой е баща му, или след промените в неговото поведение решихте да правите шоу, защото затова си има друг начин, това са лични не обществени мина времето на " другарския съд ", вие така сте пожелали, не смятате ли, че сте го лишили и него от бащинските му радости, сега на кого да се радва, на някой който се опитва да му каже " татко " на 20 години, трябваше да стане когато е бил на 1-2 и т.н. поне аз мисля ака, иначе право на всеки е да постъпва с живота си както иска, стига да не засяга другия и личното му пространство.

Kalin

Тя я тормозеше и когато беше тука просто не и се отвори парашута тогава.

Тази не е помислила да потърси баща за детето си, когато е било дете! Той станал дърт мъж, сега го връща в България, за да иска някой да излезе с него като баща. Дали трябва да го държи и за ръчичка? Телевизиите търсят начин как да плащат на разни отрепки - то не беше малък тошко, ласкин, Сърчаджиева, онзи юлиян константинов..... вкарват ги от едно предаване в друго.

какво повече искат от човека тези изнудвачи? за какво му отмъщават? сама му се е предложила, а сега облаги ли иска или си отмъщава, че не е оставил жена си в труден момент? като е искала дете, защо не е бдяла над него, а го е изтървала в дебрите на сектанцтвото и дрогата? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже, пази такава държава, на която VIP-ът й е като този в нашия Брадър!!!

Да пази Господ наистина!

тая парясница с 6 брака да мълчи! Що за шаврантия трябва да си за да наричаш съпрузите си по номера - нещастница! Това ли и е уважението към тях? Ненормалница!

Не мисля ,че със задна дата трябва да давамепресъди .При това не може да знаем цялата истина.Защо не помислите ,че заминаването на майката за САЩ е било с цел да предпази бащата ,защо не си зададем въпроса ,че причината за браковете и не се корени в болката и. От друга страна Стефан Данаилов не може да бъде недоволен от СИНА си ,защото той е това което е могъл да стане без бащина обич и грижа.Много харесвам СТ ДАНАИЛОВ като АРТИСТ ,но има само двама виновни за СИНА - това са майката и бащата. Не му прави чест,че е отгледал детето на ВИЛИ ЦАНКОВ и е безотговорен към собствената си кръв.Почтенните хора не постъпват така.СИНА МУ е плод на неговото бездействие. Не искам да коментирам интервюто на Росен и как той говореше за сина му - онова момче.Данаилов достойнство няма ли ,че наистина да осъществи мечтата на детето си - да мине с него по Раковска. КАКЪВ МУ Е ПРОБЛЕМА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ? Ако застане до сина си само ще спечели.

Явно, г-жо представяща се данаилова - добре сте светили при правенето на този син, та толкоз много го харесвате. Инак, откъде знаете толкова сигурно кой е бащата?

Много знаеш,човече - МНОГО! Но кой си ти,че да съдиш хората?

Ама че си глупава...на това момче майка му цял живот му е повтаряла определени истини и то вярва в това което му е казвала. Аз самият се улавям че понякога подражавам несъзнателно на баща ми в поведение или маниери. То е неизбежно на момчето му е промито съзнанието.

Това е грешното възпитание. То може да е съзнателно или несъзнателно.

Ако Ирен имаше 2 брака зад гърба си щях да си помисля, че просто не е случила на мъж, но цели 6? Явно проблема е в нея! Има много деца израснали без баща, че и без майка и пак са съхранени умствено, емоционално... На това "момче" (кво момче, кво дете, кви 5 лева, това е мъж) не му е крив баща му, или липсата на такъв, че да не полага елементарни хигиенни навици, да разсъждава като сектант или слабоумен психар, както щеше го наречете! Очевидно е, че Ирен е довлякла сина си защото кранчето там е секнало, а тук лесно се става известен, особено на гърба на някой, в случая на един уважаван от всички артист! Ирен е тръгнала с ясното съзнание, че Стефан Д. е семеен, и с още по-ясното съзнание, че обрича сина си. Очевидно, че иска други да плащат за грешките на младостта й! Не й прави чест!

Жената иска пак да е медийна звезда, както преди 25г. и доста се постара с тази история да понапечели пари. То не бяха интервюта, книги, а сега брадъра. Хич не я е интересувало нито преди, нито сега, че Данаилов е семеен.

Г-жо Данаилова, чест прави на Ст.Данайлов,че макар и по-късно, но дава името на сина си,защото тогава разбира за него. За това виновна е "любимата" му майка разбира се. В същност аз не мога да разбера тя знаела ли е някога какво иска. Навярно да.... след толкова много брака, пак сама и недоволна.

Тази жена е извършила прелюбодеяние със женен мъж. Би следвало, след като доброволно е извършила този акт да е наясно с последствията. Не мога да разбера подобни действия, може би иска на накаже Ст. Данаилов заради собственото си безумие като прехвърли вината от безотговорното си поведение върху му.

А и жената на Стефан Данаилов е изневерявала на мъжът си -Вили Цанков не е такава светица,нотова никой не го споменава ,какво сте я заоплаквали,горката да се сети как го е шантажирала ,че ще се самоубива след поредното му залитане,ако това е любов...

браво бе голямо зло че един Син иска да се разходи с баща Особено достойно поведение на "бащата"

ТОЧНО И ЯСНО! ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА ГОСПОДИН СТЕФАН ДАНАИЛОВ!

И ти ли си светил, като "данаилова" по-горе?

ха-ха-ха!

Насила хубост не става...

Леле, пази Боже от такива откачалки! Тези явно много държат да съсипят Стефан Данаилов, когото много уважавам като актьор. Но той реагира правилно, като изобщо не им обръща внимание и не се връзва на провокациите им. Това е подхода към откачалките - колкото се може по-далеч от тях!

ЕЙ,СНЕЖКЕ - ЕДНО Е ДА УВАЖАВАШ АКТЬОРЪТ ДАНАИЛОВ,ДРУГО Е ДА УВАЖИШ ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО НА ДАНАИЛОВ! УТРЕ КАТО ГО ЗАНЕМА - БОГ ДА ПАЗИ - СЛЕД НЕГО КАКВО? ИЛИ ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ САМО ЗАРАДИ ХОРАТА? ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ В НЕГОВА ЗАЩИТА БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ

Разбира се, че г-н Данаилов е прав! Не е ли твърде късно пък и кого ли го интересува личния живот на госпожата , та така го развява. Това е грозно.

Мисля,че една уважаваща се личност не може да показва по такъв начин личния си живот. Г-жа Кривошиева в амбицията да получи отново известност действа просто против себе си! Така нито тя нито въпросния младеж ще получат някакво успокоение на гузната съвест. Така не се намира покой на съвестта и душата г-жо!! А вие точно това искате.Просто до тук сте направили куп грешни ходове. А г-н Данаилов си е ДАНАИЛОВ и това ,че в момента така го атакувате не му напакостява,а може би амбицира още повече да се покаже че е ДАНАИЛОВ!!!!

Тереза напълно съм съгласна с теб. Кривошиева и синът и имаше ли телевизея в която да не отидат? Как грозно изглежда отстрани.

овцо,а той според "високия" соц-морал ли е изневерявал на жена си,и то едва ли само с Ирен...

А Ирен като е знаела, че е женен къде се навира? Тогава е искала да го "хване" и да се уреди!

така ли, мъжа прави секс без да се предпазва и после бега..

Дете се създава от двама... но ти виниш само единия. Жената също може да се предпази ако не желае бебенце... А когато иска да е от точно определен човек-това има цена. Тайните в триъгълниците или ... многоъгълниците , трябва да останат в ъглите. Да ги развяваш без да е необходимо е грозно.

НЕ Я СЪДЕТЕ , ХОРА! жената очевидно е ку- ку , момчето още повече-жалко...

мъже които не могат да си държат оня работат в гащите а после се крият са без определение

Хора, защо сте толкова злобни? Не знам как е протекъл живота на Ирен К, не знам и каква е историята около детето, но няма нищо по-нормално от това една майка да иска детето и да бъде признато от бащата. Той още ан младини си казал, че не го иска.....Ами да не го е правил! Абортът не е толкова лесна работа- и от медицинска, и от психологична гледна точка. А и жената явно е решила въпреки всичко да си го отгледа това дете. Аз не виждам и къде му е проблемът на Стефан Данаилов. Ако беше излезнал и казал- Да, това момче е мой син, въпросът отдавна да е приключен.

Мился, че детето е признато от Стефан.

Защо публично трябва да си уреждат отношенията и да занимават цяла България?Малко иде на "Като няма хляб, на ви зрелища"!

"Мда" тази изперкала дама прави аборт само за да зачене и роди от Данаилов, това какво ти говори? Историята е гадна нали? Това знаеше ли го?

А ти от къде си сигурен, че е истина? То не се забременява толкова лесно. Особено пък след аборт. На организмът са му нужни поне 3 месеца, за да се възстанови преди да започнеш опити за втора бременност.

Хайде спрете! Стига сте съдили без да сте наясно с подобна ситуация в живота! Колко от вас се запитаха как тази жена е отгледала сина си сама, колко от вас си зададоха въпроса, а дали психологическия дефицит или страността на сина й, не е провокиран от липсата на баща, а? Когато има създаден човек - отговорността е на тези двама, които са го създали. До тук видях, че само Кривошиева е виновна, а Данаилов? Той какво може само да прави извънбрачни деца и толкоз?! Не съм съгласен! Хората осиновяват деца и ги обичат като свои, Данаилов има син и не го поглежда?! Баща съм на две и не приемам това за мъжка постъпка!

то е един син, само да вървиш с гордо вдигната глава до него! а и като знаеш, че не е заради ролите ти в киното, кво правиш там, а

Стефан Данаилов трябвало да покаже, че е баща.. Е, добре де - нали го е признал? Кво иска тая? Май сънува богато наследство...

Изнудвачка, женена и развеждана 5 пъти. Спрете да ни занимавате с нея. Тя просто не е добре с главата. Да си носи кръста за грешките си, както всички останали хора!

Ако медиите спрат да обръщат внимание на такава загубена пръц-акция, живот ще си живеем. Ако не са Божинови, Михайло ще бъдат. или Златки, а сега и тези влязоха в лайфа, но и в културата ни. Защо толкова го е задърляла този неграмитен човек зорлем да става баща на детето й просто не мога да разбера. Кажи Збогом и си живей живота. Това мило детенце вече е мъж, който нито синовни чувства ще развие, нито на себе си услуга ще направи.

Не се учудвам на поведението на Ст. Данаилов. Направил е грешка. Тя е трябвало да я оправи навреме. И аз на негово място не бих искал да имам нищо общо с тази луда жена!

Защо всички трябва да се занимаваме с желанието на госпожата да е интересна и на върха на вълната. Това са толкова лични неща родители, деца и отношенията им. До кога госпожата ще плете интриги. Да си гледа сина, а не да ни занимава с него.

омръзна ми тая кифла проскубана да я гледам. а синът й е с изсмукан от сектите мозък. стига с тия брадъри и простотии. По - добре идете на изложбата на Владимир Димитров Майстора в Худ.галерия - над 250 оригинала, страхотно е!

на тези пишещи злобари тук-първо тази жева беше много хубава като млада,второ-щом той е приел детето на жена си,тя ако е нормален човек трябва да направи същото и с неговото дете и трето-тази му жена пък е сто пъти по грозна от ирен.

Само дето жена му е и 100 пъти по-интелигентна и възпитана от Ирен.

Ирен Кривошиева е откачена, такйв е отгледала и сина си. Според мен една от основните причини Ламбо да не го покаже досега този син е, че още от преди години е загрял, че момчето не е в час.

А той може ли да си държи онази работа в гащите ?

В същият дух...а тя не може ли да си държи гащите на мястото им ??? Защо търсите вината все у мъжа? Децата се правят от двама !

Насила хубост не става . Ако Стефан Данаилов питае необходимост да афишира бащини чувства ще го направи . Видно е от цялото поведение на продуцентите на Биг брадър , че изключително искат да провокират действия от страна на Стефан Данаилов . Ако всичко не е сценарии а аз мисля , че е Стефан Данаилов ще влезе в къщата и по един или друг начин това би помогнало на синът му да спечели . Просто една версия .

Да бе! Ст. Данаилов не би се занимавал с тази простотия. И негова е волята дали ще афишира, че тово му е син. 20 години се чуваше, че има такъв,но той мълчи. Негово право.

Прав сте, че продуцентите се опитват да изстискат максимума от цялата тази история. Дано Стефан Данаилов не се поддаде на провокациите и успее да остане настрана докато страстите поутихнат. Не ви ли се струва, че в майката и в сина има нещо сбъркано? На всяка негова проява тя отговаря с една нездрава радост, а и как го гледа... малко ми мяза на прекомерна майчина любов. Нищо чудно да го е увредила с обсебването си и затова да е изперкал толкова.

Да, човек трябва да отговаря за постъпките си! Има създаден човек! Разбирам какво й е - иска детето и да е щастливо и със самочувствие, че е като останалите деца, които общуват пълноценно с родителите си!

Като иска, да не се беше хващала с женен мъж. Че и дете му родила (ако наистина е неговово!)! Свободни мъже колкото щеш! Какво го играе жертва!

Това дете не е продукт само на баща си. Още повече, че изобщо не го е искал това дете дори тогава. "Майката" много добре го е знаела, но решила, че ще е майка - ми хубаво. Каква вина или отговорност носи "осеменителя" за решението й да даде живот? Защо сега иска да му виси на шията, като дори тогава някога тоя човек просто я е е*л и нищо повече?!?!

Че на тая още при забременяването й е било ясно, че Ст.Д. не е искал детето. Ама тя е решила, че го иска - ми решението си е САМО нейно и последиците са само за нея. Синът е само нейн. Защо набърква човек, който просто е правил секс с нея? Единствен ли е? Или просто най-удобния за рекет и изнудване? Ако тогава не е знаела какво прави, то сега защо друг да й е виновен?

Напълно съм съгласен с тебе. Тази проскубана кокошка си е знаела, че Данаилов няма да напусне жена си. Просто е смятала да го изнуди чрез детето това е според мен.

А олигофренията си е САМО твоя.

4941 е прав! Това за френията... е доста неинтелигентен коментар.

спрете сас тази глупост . не мисля че има сас какво да се гордее човек- нито от вразката с тази жена , нито с резултата от нея ..... стефане всеки греши на определена вазраст !!- но ако твоята грешка е на младоста , какво е сторила тази жена от момчето си .....