Стефан Данаилов и Ваня Цветкова се събраха за старта на ”Фамилията”

Създателите на сериалите по bTV отбелязаха заедно предстоящия старт сериала „Фамилията“.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов и Ваня Цветкова се събраха за старта на ”Фамилията” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то бива, ама да се яви на сцената без сутиен си е направо перверзно, да не говорим, че е и грозно, мяза на повлекана избутана от кревата на сцената, тотално неуважение към себе си и околните

Тия двамата няма сериал в който да не ни ги навират. То бива бутане ама чак пък толкова. Не усещат ли,че стават противни да ги гледаме нон стоп на всеки канал,във всеки сериал.

Ваня не знае ли, че в търговската мрежа се продават сутиени? Много се излага на тази снимка, невероятно! То виснало, виснало.... ужас....

Айде стига бъркахте партията с таланта вече. Данаилов е преди всичко талантлив актьор, това отдавна е факт. Вие да не сте идеални и безгрешни в тоя живот, то ако е така няма да сме всичките тук.Ст.Данаилов наистина е класика, другото са сплетни и простотии, жалко, че не ги отсявате тия неща.

Да, но има много други таланти които нямат връзките на Данаилов. Много жалко, че не ги отсяваш тия неща.

Талантите, ако ги има нямат нужда от връзки. Но лошото е, че в момента са повече декламаторите, отколкото артистите. Затова вече се търсят измежду манекенките.

Да, но тук говорим за таланта на Стефан Данаилов, не за другите "таланти". А неговият със сигурност е налице!

куку

ТОЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТАРЕЦ - ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ ............

Що не изгорите кинолентите ???

Кои коиноленти, партизанските простотии ли? С удоволствие. Този дядка цял живот е бил на партийна хранилка и му е време да се маха.

СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ДОБЪР АКТЪОР ДАНО И ФИЛМА ДА СИ ЗАСЛУЖАВА . А ВАНЯ ЦВЕТКОВА НЕ САМО ПО МОЕ МНЕНИЕ Е ЕДНА ТВЪРДЕ ПРЕХВАЛЕНА "АКТРИСА" ,КОЯТО СЪЧЕТАВА В СЕБЕ СИ БЕЗУМЕН ПОГЛЕД И ПОСРЕДСТВЕННО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РОЛИТЕ -ТУКА ВИЗИРАМРОЛЯТА И В СЕДЕМ ЧАСА РАЗЛИКА

а може ли да не пишеш с главни букви, много те моля, а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ваня е наи добрата. мнението ти и не само твоето (както се изказа) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Данаилов като го гледам получавам киселини . Особено след като разбрах че освен че е от партия която заслужава само презрение и падението му в личният му живот . Много грозно започна да ни натрапва синът си който е уникално клиширан и натурално прост

Интересно кога е натрапвал сина си, май повече бяха интригите около това, отколкото той да е говорил за него. Но по-голямото падение е, когато един българин не познава българският правопис. По-добре се занимай с ограмотяването си, отколкото да ни занимаваш със стомашните си проблеми.

Много точно казано от ...дъводелеца зад сцената...подкрепям напълно.

И ТОВА АКО Е КЛАСИКА, КАКТО КАЗВА НЯКОЙ, ПО ДОБРЕ В ПРЕИЗПОДНЯТА.

абе това на 1 и 4та снимка , зърната ли са й ?

Господ да ми прости, но този Данаилов вече не мога да го понасям - маша и подлога на една агресивна партия, която му е забила червено топче в киферицата ! Падението в живота е по-страшно от сцената !!!

Тая партия го храни цял живот!

Стефан Данаилов и Ваня Цветкова -КЛАСИКА