Стефан Данаилов ще съди НоваТВ

Стефан Данаилов ще съди НоваТВ. Това става ясно от писмото, което вчера актьорът е изпратил до шефа на телевизията и продуцентите на “ВИП Брадър”.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов ще съди НоваТВ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

видяхте вота на зритлите - положхителен за влади и ирена. данаилов беше много приятен като млад - но за министар на образованието многог го надцениха, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мъжете трябва да преценяват на какви женици влизат в положението на младини от съчувствие, от наивност или от две ракии. Тази Ирен явно е напаст като глупостта. Жестоко отблъскваща безотговорност. Но наглостта и глупостта винаги са жестоки. Пък взети заедно...

Големия артист, недостижимия талант се оказва един обикновен селски нехранимайко. Имал е смелостта да направи извънбрачно дете, 5 минути кеф на някой чаршаф или в някой ъгъл. Ама след това дим да ме няма. Грижел се бил за сина си. Виждаме колко се е погрижил. Поне малко нещо да имаше мъжко и човешко в тоя син, а то просто жалка картинка. Нещастна фамилия, каквато майката, такъв и бащата.

Гледах интервюто със Стефан Данаилов.Очаквах от него по-мъжко поведение,а то какво-през цялото време мрънкаше и подсмърчаше!И през цялото време приказки за въпросния портрет,за детето си нищо.......И Кеворк се чудеше какво става!Мисля че трябва да се държи малко по-отговорно,а не като някоя ощипана девойка.И това момче-желано или не,то все пак си е негово-да му помогне малко!

Най лошото на днешното време е , че хора се изказват по неща без да са компетентни. Очевидно е , че Влади Данаилов изповядва християнската религия , но не е православен християнин. В САЩ официалната религия е протестанството и съвсем естествено е той да е такъв. За сведение на тези , които наричат протестантите секта. Те са най многобройното вероизповедание в света, а православните християни са най малобройното.За коментиращите всеки наистина вярващ християнин е луд и се нуждае от лечение.Просто бъдете толерантни към различните хора и не искайти всички да са като вас.

Харесвам проф.Данаилов и като артист и като политик. Абсолютно правилно решение. Това объркано момче, синът му, е станало такова благодарение на объркания живот и мозък на майка си. Не е коректно от страна на Ирен Кривошиева. Пък и името и такова - криво шие (мисли).Не смятам, че много хора са закупили книгата и, предвид човека, когото напада чрез нея. Ако има хора с мозък, а не търсещи интрига, каквато могат да си спретнат след две водки, никога няма да си хвърлят парите на вятъра.

Най-кофти е, че и Кривошиещата е забърсала най-вероятно Стефчо след две негови водки, за да може да го изработи по този начин. Докопала се е до гена на свестен, чаровен и талантлив мъж. Ама е трябвало да го клонира, а не да си меши и нейната. После пък още дълго се е мятала от мъж на мъж , влачейки детето си подире си. Пет брака има тая жена, слугинствайки по странство. Сигурно си е мислила, че да слугинстваш в САЩ е много по-велико, отколкото някъде другаде. Но като не е можела повече - ни в страната си, ни на майната си, сама е довършила собственото си дете, като е започнала със своята половина от гените му, после - със собственото й влияние върху психиката му, комбинирано с влиянието на всички, който е изредила или които са и се изредили. За съчувствие е най-вече детето. Стефчо като са го изработили, значи не е оценил, на каква женица влиза в положението и грешката си е негова.

не съм комунист и фен на ламбо.. ама тия от нова с това тъпо шоу ще му съкратят животеца.. ето, гледайте хора и внимавайте в чий боб врете чушките щото една куха лейка може да направи жалко подобие от вас и това да ви преследва цял живот..

Човекът Данаилов, който е вътре, си е взел своето. Това, че не му стига е нормално - научен е от собствената си майка на лакомия. А Данаилов, който е отвън, има право на претенции къде ще му седи снимката - нали от такива "казуси" адвокатите си хранят децата.

Решението да забременее от хубав мъж и да роди е на Ирен.Надявала се е по този начин да се сдобие с поредният съпруг.Никой не знае как се е държала когато е била по млада и дали е позволявала на бащата да вижда и се грижи за детето в крехка възраст.Поддала се на влиянието на сектанти,които промили нейният мозък и този на Влади.Когато момчето е било простреляно потърсила ли е помощ от Данаилов или тогава се е свързала със сектантите?Няма право сега когато вижда провала си като майка да прехвърля изцяло вината върху Ст.Данаилов.Още по гадно е,че по всякакъв начин се опитва да съсипе авторитета и живота не само на Влади ,но и на бащата.Една възвисена,религиозна и обичаща МАЙКА не би наранявала по този долен начин хората,които обича.

прави са хората,като чета коментарите,по-добре г-н данаилов да не се прави на ощипан,ами да вземе решение да помогне на сина си,няма значение законен или не.когато е разбрал че ще има дете,извънбрачно,да е мислил за поледствията.да не се крие зад семеиството си сега.не ставаи за смях на стари години ,ламбо!!!портрети,снимки,ами ще ги имаш,какво искаш,а????засегнато самолюбие.не си успял да излезеш от собствената си стена,приятел!а аз толкова многo те харесвах като артист

Кой каквото ще да говори Стефан Данаилов е един!Независимо дали се харесва на по- младото поколение /те пък какво ли харесват/, или не си остава велик актьор.Чудя му се защо се връзва на различни малоумници/извинете ме за израза/,които си пишат собствените имена с правописна грешка!Но това е типично по български, днес си велик утре не ни изнася и се хулим.Всичката ни работа е такава.

Хубаво е, че е един! И той ми идва в повече.

"Идвал" ли ти?! Че кой си ти, бе, никой си?! Даже запетайка не си, пък се писал дори удивителен. Шпация си. Нищо!

Има една поговорка,която гласи:"Лесно е да станеш баща, трудно е да останеш такъв." В такава ситуация човек е пред съда на собствената си съвест, ако я има. Снимката на видния комунист и актьор се разпространява официално още от времето на соца, а той е обществена личност и политик,така че претенцийте му са абсурдни.Просто търси начин да спре клюките по свой адрес, защото ще се пръсне рекламния му балон за пред червения електорат.Крайно време е всички разцветки комунисти и ченгета -явни и тайни да си сърбат попарата,а не да ги награждават с ордени. Коментирам по принцип, защото не следя ВИП БРАДЪР.

Толкова си тъп! Тъп, тъп та вдлъбнат! Защо дращиш по теми, които са на светлинни години от мозъчето ти? Нещастник!

Много малко са хората като Ламбо -доказали себ се и позитивни .Въобще не приляга думата "БЕСЕН"която използвате за него .Просто и Нова и тук редакторите се упражняват на негов гръб.А доколкото разбрах от интервюто той няма да съди Нова телевизия . Оставете човека на мира

"Браво " jfgi имаш акъл колкото една кокошка щом смяташ, че Данаилов нямя авторитет. Ти по-имаш. Я си гледай работата.Тази кривошиева сама си е избрала пътя и начина на живот, а след 27 години се е сетила да тормози 70 годишен човек. До сега си чеша оная работа по САЩ а сега се е сетила за бащата на детето. Да остави на мира артиста и да се маха там където е била досега. Желязото се кове докато е топло. Тепърва ще превъзпитават тоя, на който му липсват първите 7 години.

Мда... криво му е, че сина му са го поканили вътре, мацката му ( бившата де ) - също, а на него - само снимката... разбирам го човека, но няма нужда да изтрещява ;)

Широк е единствено в талията.

Справо се сърди Ламбо-признал е сина си, вижда се с него/снимки сме гледали/.Стига вече се спекулира с това!Ирен като знае,че е женен къде ходи и тя.......На мъжете им е слаб ангелът,те не мислят с горната глава.........А че Владко не е добре,не е.Или са само игрички.Ако не са- просто е нужен психиатър.

Не разбирате ли, че това е част от шоуто - на тоз дядо му е поискано от Биг Бръдър да участва в играта. Щяли били да му платят 100 000 лв. Пък вие си драскайте .....

ама този "дядо" е един от най-богатите българи и едва ли е за 100х. на Нова. Обратното, НТВ иска да печели за негова сметка.

Този портрет е явно сложен с цел да дразни Ирен - все пак те са в лоши отношения.Ама защо и Ламбо се дразни - незнам.С портрет или без - все ще го коментират - все пак е публична личност и доста известен.Но Биг Брадър прави от глупостта и личния живот на хората зрелище за ТВ зрителя.Това ме дразни повече.

Kalin

Тъпо и вулгарно е някой да се опитва чрез детето си да отмъщава на някого.Стефан никога не се е отричал от тази си постъпка и се е грижел за детето си.Това че навремето не се е развел и събрал с Кривошиева не и дава право за такива номера които върти в момента.Насила такива неща не стават но явно тя е прекаленно елементарна за да го осъзнае до сега!Явно сСтефан още тогава я е разбрал що за птица е и е нормално че....не си е развалил семейството заради това което се е случило.Явно тя още тогава си е правила тънки сметчици кака на негов гръб да прави кариера.

Гледах вчера интервюто на Стефан Данаилов -направо е смачкан,обезверен-никога не е бил такъв...Срам и позор детето на онази никаквица което е признал могат ли така да го излагат? Прав е че не иска да има нищо обща с него след като го позори така.И майката и сина са за освидетелстване-пълни откачалки там са само за пари-не могат да бъдат VIP още повече български.А нова абсолютно целенасочено ги е вкарала и е сложила портрета на Стефан за интерес-кой иначе го интересува това ненормално чучело.Липсват му всичките 26 години и вина има майката-пишеше че целенасочено е забременяла от Данаилов но явно крива й еизлязла сметката-ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ КЪЩАТА

Що не се скриеш! Имаш телефон (предполагам), знаеш номера - пращай смс-и и ги изгони! Защо мислиш, че хората нямат друга работа?! А и ти да не си й светила, като е забременяла, та да знаеш?.. Брей, че прости хора, аман!

Брей, цялата нова тв налазила тук да дращи кирливи коментари, че да стане гнусно и да замирише на скандал. Нещастници са всички никаквици и никои си, които, от безличност, допълзяват до личността на истинско име и смятат, че като го дъвчат, изплюват и пак лапат, ще ги прихване и тях известността. Мъжете трябва да подбират дори фльорците, които забърсват за по една вечер, щото рискуват да си омърсят матриала, ако последните са решили да им го ползват, и после да си влачат последствията цял живот. Някаква, дето пет пъти се женила и развеждала, дето нищо не е постигнала в живота си, освен да се пробва да аргатува на майната си и дето развежда собствения си син като мечка по телевизиите да му развява възпитанието, дадено от нея и няколкото мъже, на които се е прехвърляла през годините, търси да изкара някой лев с мръсните си гащи. Жалка картинка.

Хайде сега всички юноши и девойки. които са си закачили плакати и портрети на известни актьори и музиканти да очакват да бъдат съдени от тях. Смях, тия комунисти така и не разбраха какво е свободата. На мен защо никой не ми слага портрета? Щото никой не ме познава. След като искаш да си известен носи си последствията.

Всъщност ти си точния пример за разликата между свобода и свободия. Никъде по света не е позволено да те снимат и да ползват снимките ти без твое изрично разрешение. И става дума за телевизия, не за детска стая, нали се сещаш;)

Kalin

Едно е да си слагаш плакати в собствената стая друго е за да го правиш с комерсиална цел и да печелиш от това.Така че има значение!Като искаш да печелиш с помия.

Ако някой ти закачи портрета в някой гей бар,заради свободата на словото,ще ти бъде ли приятно..аман от разлигавени пубертети

Много точно казано!!

simeon

И бащата като и синъ, ПЪЛЕН НЕНОРМАЛНИК. Щял да съди телевизия, вместо да се зарови вдъ земя, затова кото е създал ( макар може би случайно с тази шантонерка)

Синъ... Браво бе неграмотник. :)

Ти си ненормалник, нещастнико. Портрета му е окачен тенденциозно в тази тъпъ къща. Жив и здрав е човека и питгам аз, защо му закачват портретите? А този син е срам за всеки нормален чавек. Данаилов го е признал, дал му е името си, средства и толкова. Никой не може да изисква от него повече. Любов насила не се дава.

Симеоне, освен неграмотен си и глупав. В Българския език няма дума която да завършва на "Ъ". Пише се " сина", "тъпа" и тнт. И за неща които неразбираш по добре не ръси мозък.

Тоя пък какъв авторитет има?!

Ирен търси помощ за сина си. Явно е че той има проблеми с които майката не може да се справи сама. В такива тежки моменти е нормално бащата да се намеси, но в случая може би е много късно. Тя си каза,че иска да му помага докато е жива. А после. Страховете на една майчица. Не беше редно Вип нрадър да показва драмата на тия хора. В БГ да имаш психични проблеми е клеймо

Ирен може и да иска да помага на Владимир, но избира най-неподходящите начини за това. Считам, че с влизането във ВИП-а тя гони някакви финансови облаги, скандали и др. Развява го като маймунка по телевизии и преса и не осъзнава, че с това още повече му вреди. На нея пари не и липсват да се заеме с лечението му, но и липсва славата от преди 25-30г.

Сърди се Ламбо...ами да не спал на времето с Ирен...или да е внимавал...светъ му крив сега

светъ.....идиот неграмотен...