Стефан Илчев е големият победител в „Като две капки вода“

Гласовитият певец спечели сърцата на зрителите с изпълнение на Лили Иванова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесен беше Стефан! Прецизен, точен, отработваше всичко с талант и сетивност.Плямпачите нека го плюят, никой не може да му отнеме харизмата!

Браво на Стефан! Невероятен беше през целият сезон и заслужено спечели! Петя виеше като ранен койот и остана на последно място! Щастлива съм, че вече няма да се явява на екрана!

Виждате ли Мария да кара това Фордче:)

Прекрасен, талантлив и скромен Стефан, желая ти здраве и много успехи! Ти го заслужаваш! Един от най-добрите гласове към момента в малка България! И ако четеш, моля за дует с Мария Илиева :)

единствено с това, че е един от най-добрите гласове в малка България. Тук е земята на Орфей, гъмжи от невероятни гласове и самородни таланти, което няма много общо с шоу бизнеса, де, там нещата са по-така ...

Съгласна съм с Вас! Докато не достигне до публиката, гласът остава познат само за малка група от хора.Такива лица трябва да се откриват, показват и развиват. Вече за бизнес-частта ... си знаем някои работи ...

Жалко, че българската нация се е изродила по този начин. Обиди, квалификации, експертни мнения ... всичките са специалисти - по музика, по гейове, по омраза най-вече. Българите никога няма да могат да се зарадват на успеха на друг и винаги ще смятат собственото си мнение за най-вярно. С тях не може да се спори, аргументи не се чуват или забелязват, живее се по лайфмотива на старата поговорка: "Пей си, Пенке ле, кой ли те слуша ..." Тълпата започва да прилича на идиотите отвъд океана ... там е значително по-зле, но като гледам, още 5-10 години и може и да ги разминем. Относно победителя: Браво на момчето! Талантливо, можещо, разумно .... Опитва се да пробие вече 10 години с таланта си, но точно хомофобите-"специалисти" не му позволяват. Къде е онази майка България от романите на Вазов?

И какво общо има стефчу гея с романите на Вазов, ако моа да се информирам!?!?!? Че взе да става забавно. Чак.

Ами ако можеш да четеш, ще видиш, че в коментара не става въпрос за Стефчо, а за изкривения начин на мислене на българите, който ти също прилагаш в момента ... Коментара ти е само доказателство за думите ми.

Истината е ще тези които обиждат Стефан Илчев са българи без грам възпитание.Възпитанието идва от родителите нямаш ли възпитание не ставаш човек.Хубавото е ще Стефан има нас възпитаните благородни фенове българи с добри сърца които го обичаме и искрено му се възхищаваме а ние сме много повече от злобарите .

Защо ли никой не каза за Виктор Калев, че е гей, защото имитира Лили Иванова? Значи всеки мъж, който е добър имитатор на женски образи, задължително е гей, както и всяка жена, имитираща успешно мъжки изпълнители??? Уникална логика! Освен, че има страхотен гласов диапазон, Стефан е и невероятен актьор - харесва ви или не, приемете този факт!

Цъфо е гей. Използвам тази дума, защото е талантлив. Ако не беше щях да ползвам другата, с "обикновен", отпред ;))

ЗАСЛУЖЕНО ПЪРВО МЯСТО !!!! Поздравления !@!@!@

Страхотен, браво!

Това е шоу за имитация. Стефан се справи най-добре от всички, независимо, че имаше някои неточности в пеенето. Мария Илиева е много добра певица, но за момент не можа да се доближи до гласа на Бионсе. Тита далеч не беше за финал при наличието на певици като Деси Добрева и Петя Буюклиева. Милко Калайджиев се справи добре и като доближаване до гласа на Георги Минчев и като представяне, но според мен, щеше да спечели повече, ако беше избрал друга песен.

ДИР, що за отношение? Възхищавам се на уникалния талант на Стефан Илчев, а вие ме триете !?!? Имате нещо против него ли?

Тита заслужаваше, но ѝ дадока кофти песен на финала, за да спечели Стефан.

Песните на финала всеки сам си избира, никой не й е дал да пее тази песен!

Така казват, но се съмнявам. съмнявам се и бутона на късмета да е случайност.

Те сами си избираха песните, бе смешник.

Шоуто трябва ли да продължи? Защото в него има морални и юридически проблеми. Има ли съгласие на оригиналните изпълнители да бъдат имитарани? Защото някои от тях могат да приемат имитирането им като подигравка. Достойно за подражание ли е сценичното поведение на всички оригинали? Някои имитации на певци от противополпжния пол се превърнаха в пародии. Смятам че, който иска да демонстрира певчески умения и сценично поведение трябва да прави това под свое име. Един от ЖУРЕТО коментиеа така: "пеенето беще фалшиво, но имитацията беше добра" . Кому е нужно такова пеене? Ако бях СЕМкаджия не зная дали бих допуснал подобно шоу в нациунален ефир.

Добре си се характеризирал , за СемКаджия , вероятно ставаш...

Е то от два месеца се знае,че той ще спечели.

Прекрасно момче, но през цялото време в женските образи ми приличаше на Теодора Духовникова.

Нямах никаква идея кое е това момче когато зопочнаха капките. Справи се страхотно, но така и не можах да запомня лицето му от дадените над 98 % от "бутона" женски образи за имитация (добре, че е свързаната статия, че да видя как изглежда :)). И след вчера -леле, страаааааашнооо му отива да е жена, а кви крака извади - да му завиди цялата женската общност :)))

Тези които обиждат уникалния диамант Стефан Илчев са хора които въобще не разбират от музика и само човек с емоции в своята душа би настръхнал на изпълненията на Стефан това момче има не глас и глас и гласище през целия сезон на капките се справя перфектно с всяка една задача в капките и вчера с имитацията на Лили Иванова ги уби.Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък и един съвет към него да върви само напред нагоре и да не обръща никакво внимание на злобни коментари по негов адрес и винаги да помни ще повечето българи го обичаме.

Душичка мила, настръхнала.

"Златенце", това запетайките за нищо ги нямаш, моето момиче. Барем сложи една-две, че то само с точки не става. Иначе, адмирации за старанието, ама въпреки това, писанието ти е един абсолютен тюрлюгювеч. Казах!

Подпрагови джендарски внушения, под прикритие на "шоу", раиш ли. Ама, електоратът рупа ли рупа. ШЪ СЪ УПРАЙМ! Може би.

Ти никога няма да се УПРАИШ .

И си мисля. Тук има един трол, който яростно защитава всеки, осмелил се да се изкаже срещу Стефан. Явно ползва всички атрибути на троловете. Ей, така се печелят реалитита. Всеки може да си направи извода.

Като ти е писнало, разкарай се и не задръствай с фекалиите си! Да не би по-добре да пееш или да се превъплащаваш? Или да си говорим само в дискусионни студия за избори и коалиции и да четем чернилките от вестниците? Нищо хубаво и весело ли не те трогва, толкова ли си задръстен и изостанал като работно добиче? Явно да... А сега бегай на работа, да не закъснееш и да вземат да те "изволнят", че после няма кой друг да те вземе да му пречиш.

Зрелища за идиоти.

Гей лобито над другите

Гледам и тук е много активно. Хвърля се върху всеки, който каже истината че тоя пя фалшиво през всичките предавания. А че е гей е видно от всички. Какво лошо в това? Нищо. Освен агресивното натрапване.

Браво на това момче!!!! Голям талант и професионалист ---може да имитира всички гласове -браво!!! Завършил е консерваторията и е артист от най-висша класа! Майка му наистина трябва да се гордее, че е родила такъв талант!!! Браво!

който не може да измисли нищо свое - имитира; а галфоните ръкопляскат

до: тъй-тъй --от: един галфон А бе колега --аз съм от "галфоните", които ръкопляскат --тов шоу е за имитатори!!! Стефан Илчев е велик талант - може да имитира всички гласове и да се превъплъщава във всички видове образи. Това е роден природенн талант, завършил консерваторията.Браво на негоЧ

Ти сериозно ли!

Стефан не е педал осъзнайте се всички!!! Иначе беше най-добрия заслужено победи евала!!!

Честита напълно заслужена победа на уникалния Стефан Илчев през целия сезон на капките беше страхотен пожелавам му още много успехи от тук нататък.

Така ли? Недумай бе!

Браво на Стефан, голям талант!

Шоуто е за превъплъщения, за хора, които влизат в образ.Никой не те пита с кого си лягаш, но всеки те гледа как пееш и как имитираш определен певец.И в този смисъл, всякакви анти гей изказвания определено изглеждат нелепи!Баста!

Браво на Стефан

Първо, това е шоу за имитации, а не за авторски изпълнения. Второ, момчето е завършило музикална академия - оперно пеене и е оптимално точен и в подготовката и в самите изпълнения. Трето, дали е гей или не, хич не ми пука. Явно им пука само на тези, които искат да се пробват с него ама знаят, че няма да им се отвори парашута.

Chefo77

И четвърто - Стефан е вероятно най-добрият имитатор на Лили Иванова в България. Неслучайно избра точно нейна песен за финала. Хайде сега си представете "рецитал" с нейни песни. Защото много хора с това го познават. Уникален е!

Толкова се радвам! Обичам го това момче! Не съм в България, и не мога да гласувам, но благодаря на всички, които го избраха! Той е фантазия! Честито Стефане! Давай само напред и нагоре!

Стефане, знаеш че доста не ти стига и никога няма да ти стигне.

Много талантливо момче. Браво. Заслужена победа. Дано да има късмет и да продължи да се развива в музикалната индустрия

Квито бяха изборите вчера такива и избора днес.Все обртн.....ото печели.

Педал или не, няма никакво значение! Беша класи над останалите и заслужено спечели!

"слабичкият" какво говори, че шоуто не е за пеене, за да пробута тита, но не му се получи. Трябва да имаш талант, иначе - други ще те научат да танцуваш и ще те гримират, но да изимитираш чужд глас си е само твоя заслуга. Стефан заслужено победи, всичките му имитации бяха много добри.