17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И те така се създадоха "мъжките" плеймейтки като този.Само конкурси не си правят още.Иначе се купуват от заможни лелки и стават техни играчки досущ като "Златките".И аудиторията не свиква стях,просто ги игнорира нищо че медийте ги натрапват постоянно.

Този сайт да не купен от Блиц? И тук и там непрекъснато рекламират тези втръснали на всички недоразумения от "Нова" Бардак тв.

Това ли му е името - Стефан на Гала?!

Жената си го е осиновила, че иначе ще и избега бе....

Абсолютен некадърник....И той се намърда в телевизията, за повече пари!!! Защо въобще го пускат на екран, какво като водещата живее с него???

Аха, ясно. Тъй като никой не знае кой е този Стефан, то трябва да поясните "... на Гала". Е, като е някакъв неизвестен, защо тогава пишете статии за него?

Ганкиня Кольо ... абе да . Куха лейка.

Едно време на бабите викаха: Колювица, Пенювица, Стояновица. Сега на тоя предлагам да му казваме Галовица :)

за тези двамата мога да кажа само едно - празни!

" Стефан на Гала" всъщност изчерпва всичко което може би трябва да ни каже тази иначе толкова добре написана " статия "....Абе вие нормални ли сте, бе...???

"Стефан НА Гала" - така на село бабите говорят.

Кой е тоя застаряващ, на средна възраст мъж? Не се разбира от статията с какво е известен, открил ли е нещо, изобретил ли е, болница или училище ли е построил, артист, спортист??? Дира няма ли за кого да пишете статии, за някой по-стойностен човек например.

Още трябва, че млади, спортни и напористи жребци, претенденти за "трона" му сигурно има не един и двама ... То той Стефан си е направо стар вече за класна ... като Гала!

гала е супер втръснала, но от както този тип се намърда около нея, предаването стана още по-отвъртително

Тя и Гала тренираше....любимия си спорт....

Скоро и Мари на Гала ще се натресе на екрана. Да не мислите, че ще копа доматиту у Плевен. Пък и не се знае докога ще я търпи синчето на онази дебелана.

Хвали ме усто че друг няма как да ме похвали за НИЩО....Сам се хвали и сам си плаща на медиите да им тиражират имената че само те май си ги помнят

Велите хора вършат велики дела. Важните хора вършат важни дела. Посредствените хора вършат посредствени дела. Маловажните хора вършат маловажни дела. Къде са великите дела, ма? Айде, мани ги тях. Къде са барем важните дела, които си свършила със Стефчо, та да си ВИП (Very important person - много важна персона)? Тук няма хейт, има разобличаване на самозванци. ВИП-ове ми били.

"но постепенно аудиторията свикна с него и дори искрено се забавлява на чувството му за хумор, с което разсмива женската аудитория." 1. Тавтология, редакторът знае ли що е? Не знае. Едно нещо повторено два пъти - грешка на стила. "Аудитория" не можа ли да го замениш с "женската част от публиката" втория път? То верно, че те лъжат, че ти плащат, ама и ти ги лъжеш, че работиш. 2. Аудиторията не може да се забавлява "НА чувстото му за хумор", тя може да се забавлява "С чувството му за хумор". Това боде очи. Няма нужда да си завършил филология или журналистика. Просто трябва да си чел книжки, чат-пат. Гала рови дъното с младото лъвче, дано намери нещо там в изровеното. А то и "младото лъвче" си е чичка вече... Жалко за новото поколение, дъщеря й, май и него ще го сурне по наклонената плоскост на българския "светски живот.", вместо да го прати да учи в чужбина. Пари за това има.

Брадат цицко...

Ама и този ли вече е ВИП и ще четем за него глупости.Нямам думи.

Защо триете мнения?На кой не изнася истината?

Под нулатааааааа

Напоследък забелязвам тенденция на такива " мъже", тип кифли,които не работят, " грижат се за себе си", чакат наготово жена им да ги издържа,само не се гримират, но остава една крачка до там. И се казват стефан- на Гала, иван на ваня черввенкова,пижо на певачката Деси и още, и още.

Заклевам се, че тия двамата са най- досадните хора на света, рубриката звезди : еротиката на Гала и щерка й, и мекото тяло на нейния Стефан, малеее, продължаваме със задника на Гери, даца, маца,тита,бича, дриско, мриско, сватбите на всички крокодили, Мики и тема подобни

Стефан на Гала.....ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ

Куче-касичка, шлем-касичка, Стефан на Гала.....

Стефан на Гала оригиналъ!

Не знам какво е правил 3 месеца, но всичко е един гуем таІІІак. Ако за себе си прочета такава статия и изглеждам така в огледалото ще се гръмна нае първото стрелбище от срам. Ама за тоя, пък и за ония срам ня-ма. Стефан та Гала... БАСИ ТАІІІАКА БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕ.....

Много жалко,че дават право на изява на такива хора,като тоя и любовницата му. Затова младите хора бягат от тая държавица,защото образованието го нямат за нищо. Какво са завършили тия двамата,че българите за задължени да гледат такива глупости. Когато видя някой в това предаване на разговор ,мисля,че умствения му багаж е по малко от на тия двамата взети заедно. Колко ви плащат да пишете че са много гледано предаване,като всичко знаят,че рейтинга му е под нулата.

Прав си друже.С изключение на едно - рейтинга на предаването не е просто под нулата, а мноооооого под нулата."Стефан" на Гала?Смях.

Ами що го гледаш?!? Аз примерно не гледам телевизия и си пазя нервите спокойни и ума чист.