Стефан Вълдобрев: Младите хора днес са най-прецакани

"Важно е, когато пишеш нещо и искаш да достигнеш точно определена емоция, да видиш, че хората са я разбрали" споделя артистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМАН ОТ ТОЗИ - ПЛАГИАТ!!! ОРИГИНАЛА НА "БЕЛИТЕ МАРАТОНКИ" Е "Yesus Loves You & Boy George - Sweet Toxic Love", И Е В Top 1000!

Бедата на младите е, че в учебниците им не пишеше истината за преврата от 9 септември 1944 г. и периода до 1989 г. Ако знаеха истината, нямаше да се подлъгват по мошениците от пПодмяната и да гласуват за националния предател пРезидента. НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА. Ако не бяха невежи или дебили, щяха да гласуват за Герб/СДС и за Професора.

Ами вие не сте прецакани, така ли? Младото поколение и прецакано пак е по-добро от вас, Вълдобрев и Слави Трифонов

музикант,писател,певец,режисьор,композитор,актьор,космонавт,нафтова печка,говньо.

Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякавки МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСПм ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишние избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка.

Я да видим - мене ме прецакват от 1956 г - То не бяха конгреси, култ към личността, пленуми, пак конгреси, нови икономически механизми, Корекоми, комсомолци, партийци, 1989 г., Виденова зима ...... Тоя к'во знае?

В Английската през 1989г се влизаше само чрез дебели Партийни протекции. А за ВИТИЗ изобщо не коментирам, защото с този талант https://youtu.be/-3RVq_NVC4M няма да те пуснат в Сърбия и плескавица да разнасяш по кръчмите.

Не знам кой е този с шапката, нито другия с жилетката но въпросът ми е: какво значат тези знаци с показалците, защото често ги виждам дори и при напредналите в културата американци?

Стефан е Наше, БКП чадо.

имаше артисти, но с някои изключения, една голяма част от днешните са брак....надрусани и пияни, хвалещи се боклуци!

Без смартфон можеш, но без хляб не можеш. Та артисти, дизайнери, инфлуенсъри, червени килими, оскари, IT и т. н. получават огромни пари а за тези дето вадят хляба остават трохите.

Земеделците са едни от най-богатите хора.

Предполагам, че имаш предвид земевладелците, не земеделците. Трябва да правиш разлика!

Не е задължително. Има много земя под аренда.

Стефчо, пожелавам ти да имаш моята пенсия. На политиците също Както и много здраве за да и се радвате. Отивам да метна няколко хиляди евра от балкона.

Е царството на слепите и едноокия е ьар

прилича на кръчмар!

от просташки изказвания на такива измислени "артисти"! В тази държава освен за "изкуство" за друго не се говори. Има хкора които се чудят как да изхранят децата си, а този ми говори за изкуство и театри където в София с лопата да ги ринеш, а "артистите" са, един да хванеш и друг да удариш!

Духавната нищета води и до материална такава. Изкуството е това, което ни прави хора и ни различава от животните.

Nishtetata idva ot prekaleno mnogo artist v jivota I politikata. Hora s mnogo lica, koito v sashto to vreme ne varshat rabota za 5 pari. Blagodarenie na tqh shte se nalojat politiki koito shte dokara obshtestvoto do seriozna nishteta.

Най-прецакани са били родените 1900г. От 14 до 45-та си годишнина са преживели(който е преживял) две световни войни испански грип и т.н.!

Хартистично намазване. Колко са прецакани младите хора днес? А? Имат възможности за които старите са мечтали. Имат безплатен достъп до информация и знания. Имат отворени граници. Имат утъпкан път създаден с денонощно бачкане. Имат евтин и достъпен софтуер да правят каквото им хрумне, от музика до бизнес. Прецакани са тези, които имат неадекватни очаквания, мързи ги да учат, нямат желание да полагат усилия и търсят лесното. Тия и преди си бяха прецакани. Ачкаха посредствена боза и се бутаха да я продадат на някоя рекламна агенцийка с връзчици. Ти госине тря знаеш най-добре.

Нима младите имат всичко, за което говориш. Имаха го преди няколко години. Сега са в безпътица. Светът е пълен с ограничения и неясни перспективи.

Перспектива. Сядаш си на задника и учиш. Основно ниво на английски език е достатъчно да разбираш видеоуроци и туториали. Избираш си област, логически свързана с това, което идва - Дигитализация на всичко. Колкото и да ви плашат с "интелигенти системи" има поне 20 години преди това да започне да изхвърля хората масово от процесите. Лекувайте си депресийте и съмненията с рационално мислене и придобиване на нови умения. Няма фиксирана пътека за успех вече. За последните 20 години съм се преквалифицирал три пъти. Младите хора трябва да спрат да ползват интернет за глупости и да се светнат, че дори Харвард имат безплатни уроци в интернет. От там е супер-лесно днешно време да се започне на учебни начала. Не е като едно време да те питат за всичко : Кой те праща. Ако имат уменията, които бизнесите търсят и са упорити ( А не при първият неуспех и отхвърляне да се здухват и да изпадат в депресии), младите хора имат не само шанс а и реално бързи възможности за професионален растеж. Стига мрънкане.

За мен е късно, но дъщеря ми е в UK, допреди две години беше ОК, беше в IT бранша, сега няма работа, а гаджето и чисти едно училище. Освен това не вижда бъдеще за себе си. Не е мрънкане, просто познатата ни реалност и социум се рушат и никой не знае какво ни чака утре. За бустерите е ясно.

В айти бранша винаги има работа. Спрете с тези обобщения. Ако имаш професионални умения, най-лошото което може да се случи е или да спреш развитието си в кариерата или да слезеш няколко позиции по-надолу. Но това не е нямане на работа.

Давам си годините на този, който ми върне Младостта!

Имах прекеасно прашно детство с ожулени колена. Храната беше истинска и вкусна

Да си прекаран, че си млад! Що за глупости!