STEM помага на учениците да разберат приложението на теоретичните знания

До 2026 година във всяко държавно и общинско училище трябва да бъде изграден STEM център

Обратно в новината

Коментари - STEM помага на учениците да разберат приложението на теоретичните знания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До 10.11.1989-та сме имали STEM в България, ама никой не го е наричал така. Оросто върнете някогашните училищни програми. Ако опитате да създадете нови програми, ще ос.рете нещата, нямате потенциал за нещо повече.

Ходих на родителска среща на дъщеря ми в Германия... Приходи ми се на училище... Клас от 21 деца с 2 учителки в екип... Да, тука почнаха училище миналата седмица. Тук също има STEM.

Фалипръцка. Исйаш некпя даскалица да те дуньурка . Че ме ви бият шуъа нвмциъе

Изведете ги навън сред природта тези деца! Застопорявате ги пред компютрите. Нека видят реалния свят! Имат нужда от дигитална детоксикация, а не повече от същото! Осъзнайте се!

Най-вече ще прелее за домашно и родителите ще са ангажирани

STEM е съкращение от думи на английски? Наш език нямаме ли си?

Поредните пари хвърлени на вятъра. Ще се направят нещо като кабинети, които ще бъдат отключвани при "важни" посещения.

Как не се бяхме сетили за сода и оцет... добре че сте вие та да ни кажете...Боже, Боже... какъв интелект строи от статията... родителите са възхитени... учителите вече няма да тормозят децата...ще настане щастие на земята... чудеса!

В озон можете да видите някоя друга страница на тези безумни "учебници". Отявлени идиотии, малоумни задачи и отнесени и недоказани теории. Потресаващо е какво готвят за децата. Вижте ги и елате да коментирате.

Ма къде ги СНИМАХТЕ тези МИЛИ и УЧЕНОЛЮБИВИ ДЕЦИЦА без смартфони и тези СИМПАТИЧНИ ДАСКАЛИЦИ /че аз такива не съм срещал/ - и пишете глюпост след глюпост, кво щели да научат и изучат - ВЛЕЗТЕ в час

Картинки, взети от интенет, от някоя нормална държава

Русия, КНДР, Китай, Индия, ЮАР... Някоя нормална държава.... :)))))))))))))))))))))))))