Стинг изпя сърцето си в София (снимки)

Публиката в залата стана свидетел на незабравимо шоу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това неговото е явление! Мама си отиде точно с неговите "Златни полета", баладата, която ще ми остане като спомен за загубата и прехода. Но както и да е, след "Полийс" израстна много като творец и вече е нещо много повече, мерило за другите. Той, Боно, Болтън и Фил Колинз са по-особени като стил, не са за всяко ухо. Беше наслада за духа.

Много разбирачи тук, много комплексари. Що не отидете на Концерт на Уембли. Ама толкова ви стиска. Човека е артист от класа.Всепризнат и дано дълго да може да радва публика. Ама истинска, а не от мишки комплексари, хейтъри. Само чалга за вас и потни фенове.

Защото сега ще почнат едни заяждания... Нито е най-бързия, нито е най-икономичния, нито е най-престижния, нито е най-ефектния.

Никога не ме е развълнувал с някоя от песните си. Ходих да го слушам още 1996 година. Палец долу.

Стинг е голяма звезда, но авторката чак толкова не бива да се превъзнася. Аз съм бил на негов концерт на стадион Герена и (най-вероятно заради озвучаването) той и оркестъра (щото концерта беше със симфоничен оркестър) не звучаха добре! Като знам каква е акустиката в Арена Армеец, сигурно положението е било същото!

Бях на оградата отпред, за трети път съм му на концерт - феноменален! За лумпените отдолу - тези, дето влизат във всяка тема с бутоните, къде бяхте вчера? - знам, пред телевизора с пакче бира или на дискотьеката.

произнася се "дискотьекатЪ"

Уникаааално! Само да кажа на пишещите идиоти, че София е само един от 49 концерта, които Стинг ще направи в цяла Европа , а накрая и в САЩ. Можем само да се радваме, че концертът у нас беше вторият по ред, още няма умора и изтощение, гласът му е страхотно съхранен и звучеше невероятно.

Трябва да си изперкал, да кажеш, че на тоя пъпеш песните му стават за слушане. Ама такава е съдбата на всеки избягал от групата, която го е създала... Пример- ричи блякмор- дето сега ми свири разни изчанчени ирландски напеви!

Ричи Блекмор възроди Рейнбоу последните години.

Всеки дърт музикант идва в София .Да събере с копанката още малко стотинки .

Момче, много смешни са ми комплексарчета като теб. Леко случайно Стинг е мултимилионер и трябва да се радваш, че такива хора идват в мизерната ти държавица.

Тихо смотаняци. защо лъжете че разбирате от музика? Пускайте си тубата и мп3ките и не коментирайте кой може да пее, кой е велик и кой не. Сринг има точно 3 парчета, които са на ниво. Всичко останало е пълнеж за да пълни зали и “радва” простолюдие като вас. А това че тези концерти в БГ се правят за да може разби псевдо-културоведи/бизнесмени да пълнят джеба, трябва да ви е ясно предполагам...

Уи тъп много ги разбираш.Оди слушай Азис...

Албумите на Стинг през 90-те са си топ от всяка гледна точка - композиция, аранжимент, текст, продукия и т.н. Какво да обяснявам на шапшали.

не отидох само заради акустиката в онази консервена кутия.

Наистина ужасен звук, съсипва изпълнението. Нулева звукоизолация за външни шумове, звукът се разнася нагоре, ламариненият покрив е всичко друго, но не и подходящ за концерти.

Тази зала става само за конгреси на ГЕРБ. Потресаваща е акустиката и. Първият концерт на Sting в България в зала 1 на НДК бе с невероятен саунд. Дори на концерта в Пловдив на открито звукът беше много по- добър...

... ГЕНИИТЕ НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ А СЕ СЛУШАТ...!!!!!! Този глас и тази магнетична артистичност са от Бога, ако има такъв или това е част от негэо, това е самият Бог...

Ама той е будист ...

Ей що сте толкова тъпи хейтъри ве майко , пълна зала с няколко хиляди човека доказва колко е голям този изпълнител и сульо и пульо се изказаха пак неподготвени докато си чоплеха носа пред компа...У !!!

Благородно завиждам на тези, които са успели да го чуят и видят на живо.

..ама ти си въобразяваш,че някой ти" го хвали " на теб ли,оф....

Човек който пее за пустинни рози, т.е. иска да е политически коректен, просто много моля не ми го хвалете...

cu проЗт,ама много....

Тази песен е написана много преди Меркел да покани талибаните.

А ти явно нямаш представа че всичко е навързано...

Да не говорим, че независимо от това арабския вокал в песента го биваше много повече от полит коректния такъв