Стиви Уондър се разведе

Съдия в Лос Анджелис финализира развода на суперзвездата на соул музиката Стиви Уондър и втората му съпруга - дизайнерката Карън Милард Морис.

Обратно в новината

Коментари - Стиви Уондър се разведе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бедният Стиви...от години не съм чул нова песен а той явно работи на друг фронт, ама така е ....като не гледа къде го мушка !!!

Е, поне утехата на жената е, че Стиви не я е зарязал точно заради грозотата. Къде по-успокоително е да си мисли, че е гадна на пипане и мирише?....

Аз не виждам коя ще го вземе , пък той -незнам

Ох, госпожа, не го мислете него. Има кой да го вземе. Притежава нещо, което кара много жени да се разтапят - безкраен талант.

Изобщо не ни прави чест да се майтапим с недъга на човека, ама и той не вижда ли, че 9 деца са малко ? Поне да ги закръгли на 10?

$ 25 000 за мега звезда от неговия клас не е толкова много. Прави деца, но не е особено щедър, изглежда...

Ехоо, какво ако изплаща издръжката и на останалите... 1-2 млн. на година какво са за него...а до пълнолетие... що ти не ги дадеш...иначе тия деца много глезени бре...13000 на месец за дете...много хора не получават и 1/4 като заплата, а те на готово. Е който го може си го може. Браво Стиви, ама не е ли малко прекалено 9 деца и тез пусти жени да те цокат...

Стиви Уондър е казал на жена си: "Не виждам причина да продължаваме да живеем заедно!"

малко черен хумор ама сигурно е прогледнал иначе стиви си е уондър(чудо)

Не си изливайте злобата върху Стиви. Той е един от най-великите живи музиканти. Това му е втори брак, има 9 деца от 3 различни жени. Не е ЧАК толкова много, а и така да е - какъв е проблемът? Той може да ги осигури. Така или иначе е тъпо да се навира личния живот на творци от този калибър в лицето на хора, които само си търсят кой да оплюят. Тъпо е да се навира личния живот на който и да е, но това е друга тема. И все пак, нека бъдем толерантни към хората, които са ни дали толкова много.

Браво бе девет деца от различни жени .........Иначе Стиви Уондър е един от любимите ми изпълнители .Нека да е жив и здрав.

9 деца. този като невидял, ве!

Като не гледа телевизия вечер.....