Стотици се стекоха за финала на сериала "Вина" в Сандански: някои взели отпуск, други – с бебета

Площадът в града беше претъпкан като на Нова година, а местното вино се лееше на поразия

Обратно в новината

Коментари - Стотици се стекоха за финала на сериала "Вина" в Сандански: някои взели отпуск, други – с бебета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук хората и на по-големи простотии са доволни.

Като изключим невероятната Елена Телбис, това е средняшко. Отличава се от другите БГ сериали единствено защото 99% от тях копаят дъното. Актьорите са дървени, кадрите са грозни, техниката или е стара, или не се ползва, винаги има нещо спонсорирано, и накрая не е ясно реалити ли гледаш или сериал. Трагедия, а тази платена статия е дори още по-зле,.

Що за глупава рекламна статия?!

Съшо както и целия РЕКЛАМЕН филм ...

без безплатната софра...едва ли щеше да има и 20 човека, ама на село-невиждали СЪБОР братче...йеденье, пиенье кат за последно че утре може да нема :) Иначе не мога да си представя някой толкова да му зависи ежедневието от някаква боза-сериал, че чак да се вълнува и вживява в историята :D ама безделници много де

То в Сандански има повече гърци, украинци и руснаци отколкото местни селтаци преселили се от Левуново да речем:))

СЕРИАЛЪТ Е СНИМАН НА НАЙ-КРАСИВОТО МЯСТО В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ!СТРАХОТЕН СЦЕНАРИЙ!СТРАХОТНА ИГРА НА ВСИЧКИ АРТИСТИ!ПОЗДРАВЛЕНИЯ. ЧАКАМЕ ВТОРИЯ СЕЗОН.ВЪЗХИТЕНА СЪМ ОТ ИГРАТА НА НАЙ-МЛАДАТА АКТРИСА-КЛЕМЕНТИНА ФЪРЦОВА!

Браво на авторите, от първия до последния участник! Сътворили сте симфония от талант, красота и криимнална сводка. Благодаря ви! Само Кошлуков да не се показва, щото няма никакви заслуги!

Ако Кошлуков няма заслуга, тогава да не би да е Ваша!? Генерелен директор на БНТ е Емил Кошлуков и каквото се случва в БНТ през годините в които е такъв е негова заслуга. Разбира се, той е ръководител на екип от хора, които си знаят работа. Сам човек в този занаят не може нищо!

в пъти по-ок от “буквите”… и от мн др тъпки-без да е уаууу

Нищо особено не беше тоя финал, мега разочароващ и скучен. Очаквах нещо наистина гилямо,а то…..НИЩО не се случи.

"СТОТИЦИ ОВЦЕ СЕ СТЕКОХА НА ФИНАЛА НА...."!!! ТЕЗИ СЪЩИТЕ ОФЦЕ, КОИТО НЕ СЕ СТЕКОХА НА НИТО ЕДИН ПРОТЕСТ СРЕЩУ УЧАСТИЕТО НИ ВЪВ ВОЙНАТА, СРЕЩУ БАЗИТЕ, СРЕЩУ КОВИДНИЯ ТЕРОР СРЕЩУ СПЕКУЛАТА И ПР. ! ЗАЩОТО НЯМАТ СЪЗНАНИЕ ЗА ТОВА, КОЕТО ГИ ЧАКА, НО НАЙ-ВЕЧЕ ДЕЦАТА ИМ! АЗ ВЕЧЕ И НЕ ИСКАМ ДА ОТВАРЯМ ОЧИТЕ НА ТАКИВА ХОРА, ТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА! САМО ЩЕ ЗЛОРАДСТВАМ ОТСТРАНИ, КОГАТО ЧУКЪТ НА ИСТИНАТА И ОСЪЗНАВАНЕТО ГИ УДАРИ ПО ЧУТУРИТЕ, МИГ ПРЕДИ КРАЯ ИМ! ПРЕДСТАВЯМ СИ ОБЛЕЩЕНИТЕ ИМ ОВЧИ ПОГЛЕДИ!

Какво участие имаме във войната?

ДВЕТЕ МИ ПОСЛЕДНИ ИЗРЕЧЕНИЯ! НАЗДРАВЕ!

Съвсем изтъпя тоя народ ...

Ключовото в случая е 'безплатна пиячка' ако бях алкохолик и аз щях да съм там

Малко спорно. Болшинството в Снадански, а ив тоя край като цяло са пълни с ракия и вино , всяка къща има я лозя , я роднини с лозя, я у двора една, две асми и всичко живо вари, пече ракия и прави вино

Юнаци!Следва филма -Ракия! Иначе,от 30 минути сумарно гледане,мисля че филма не е лош.Но защо всичко се раздува така до чалгизация!

Изобщо не си гледал нито една серия. Чистото им време е повече от 50 минути, не е като сериалите на прехвалените битиви и нова. Не говори глупости.

Браво на БНТ. Добър филм, сюжет, игра, локация.... всичко. Измиха срама от позора, който Генчев нанесе с филма за Ботев. Ще чакаме с нетърпение сезон 2.

Много свеж сериал, който привлече интерес сред много познати. Идеята да се съчетае и подпомогне роден бизнес и регион е още по-добре предвид, че парите са основно от БНТ(нас). Реално вместо да купуват нови коли и дават за поддръжка може да се инвестира с подобни добри дела. Страхотни актьори и игра. Те направиха много от сериала.

Преди 20тина к повече години, хората по запад излизаха на вънка з да видят финален епизод понеже е трябвало да чакат с дни да го дадът по тяхната им телевизия… Представете си колко сме далеч от цивилизования свят

Ти мислиш, че на запад не правят същото ли. Допълнително това е организирано събитие от продукцията. Сериалът се снима в Сандански и логично за финал на сезона да направят "event", вместо обаче в киносалона, както обичайно правят родните сериали, тези са решили да го направят в града, в който са заснели продукцията. Какво лошо има в това?

Ухаааа, сириали, кифтета, чирвено вино да са лей! Събират се да поблеят овцете, после пак надяват хомота успокоени...

Е рекламка. Иначе наистина в някои моменти изпъква. Билалов играе себе си. Джукелова е силна. Младите ще следим.

Добри бяха само Зомбори и Билалов. Джукелова - безизразна. Елина, или как беше - дръпната и неубедителна. Останалите, особено Геро - играха като самодейци.

Що за телешко въодушевление?

не може да е бизонско въодушевление като за Игра на Тронове да речем, по наще ширини телешкото въодушевление се котира, толкова ни е развита индустрията, това предлага.