Сутрешният секс влияе положително на мъжкото дълголетие

Половото общуване предотвратява главоболието, нормализира кръвното налягане, предпазва от неврози и сърдечносъдови заболявания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че скъсява женското. Или не им пука както винаги, само и само да има силно....кафе?

Статистически жените живеят с десетина години повече от мъжете.

си

Чеше се по яйцата. Светът започва след това. Мъжът е най-потентен сутрин. Той е дневна птица. Жената, ако има сексуални желания, е вечер. Тя е нощна птица. Сутрин жената има мигрена, тоалет за пред другите, "задължения", недоизживени истерии. От нея всичко друго, но не и секс сутрин. Стандартното оправдание е: Ми не съм готова, стегната съм. Затова мъже, "опознайте себе си", потънете в "индивидуален тантранизъм" поне три пъти на ден - сутрин, обед и вечер. С други думи бъдете "самодостатъчни". Така ще бъдете уравновесени психически, младолики, с антитела против коронавируса ... от активно и редовно работеща хормонална с-ма. Нито е срамно, нито первезно, дори е нужно, сами да си поддържате имунитета осъзнато....както древния цар Онан.

Най-обичам съвети от някой дето жена само на картинка е виждал. :))

Доказано е, че чекията няма положителния ефект на секса, оставя лош психологически отпечатък. Чувстваш се глупаво, прецакан, като след секс с нелюбим човек ;)

Мъжете се държат така все едно, че са кръстоска между Ален Делон, Брад Пит, Бил Гейтс и авторитарен лидер по избор. А всъщност са кръстоска между подпетени чехли, диагоналки върху шкембета, домашна ракия дето става само за почитсване на двигатели и лош дъх. Жените се държат все едно, че са кръстоска между Анджелина Джоли, Кардашиан, Мария Кюри и Майка Тереза, а всъщност са кръстока между студено къдрене, маркови дрехи от сегрия-буктик, евтин крем срещу целулит и рецепта за сарми със зелеви листа. Като цяло се заслужават, но на жените клечаката е малко по-къса все пак. :)) п.п. Вечерния секс също влияе добре. :)

Мъжете са аут от играта много бързо, особено ако нямат читава жена да се грижи за тях. А дори и на най-провисналата бабичка, обикновено машинката й работи практически до смъртта й и често там е драмата, че няма кой да я ползва, защото потентните мъже са малко и обикновено са още млади.

В много случаи бабичките имат проблеми да правят секс. А и често никой не ги и търси. Със здраве.

А пък аз ще ви кажа, че човек може да изгуби нагласата си за секс много преди да изгуби възможностите си. И тогава няма нищо против да стане по-рано бабичка или старец, просто се пуска по течението и не го боли к.ра за нищо.

Честно, Вие тези изброените лично ли ги познавате или само от филми.. , а и всички мъже ли познавате.... И какво е това мъже, половете нали ги забраниха, по телевизията..

Учените в САЩ. явно знаят българският виц дето щеше да им спести време и пари. Кога е най доброто време за секс с жена? Между 30 и 40 годишна възраст. Кога е за мъж? Около 7-8 сутритна ;-)

Абе аз откакто се пенсионирах не мога да се спя хубаво нощем, преди беше ясно защо - един път вечерта, по някое време пак през нощта и един път сутринта вместо сутришна гимнастика. А сега тия ми казват че сутрин е било много здравословно ама защо не мога да се наспя?

Все някой ще изока за най- големата риба... Просто спри виаграта!

Ей затова жените не ни пускат сутрин - ще станеме като Конър Маклауд безсмъртни и ще ги сменяме като носни кърпички :)

Злобарката върши ли и тя тая работа?

Не! Ако нямаш работа- вземи мотиката или лъсни къщата.

Ставам в 5:20 за работа. Ако навия часовника за по-рано и бодна набързо, това какво се води... късно вечерта или рано сутринта?

Горката жена! То и птиците преди това попеят, почуруликат... Ти си я превърнал в перфоратор за билети....

Сутрешното е бане ме държи свежарка през целият ден !а

Тука истинските мъже не могат да го докарат до месечен секс, тия за сутрешен говорят... Мръсници! Гаврят се с нуждаещите се. :)

За дълголетие не съм сигурен но със сигурност намалява ищаха за търсене на заместник , на половинката която я "боли главата" баш в момента .

Пък на мен са ми казвали, че им минава от секс. :)) Може пък проблема да не е в жената.

А може би като понатрупаш годинки ще се убедиш в обратното ?

Помня как преди 10 години, един 31 годишен таксиметров шофьор ми обясняваше тежко, как като навъртя годинки като него съм щял друго да пея. Тогава бях на 37. ;) И, да, cлед 35 ми споделиха, че секса лекува.

Бръмчиш по бакшиши казваш ? За професията ти няма смисъл да питам ;)

Единственият който си прави асоциации с мъжка любов май си ти в случая както се вижда ?

Никога не знаете!

Не страшно да си стар... Страшно е да е...б..еш бабички !

То докато пергишът намести очилата,ченето и бастуна ти идва да го утепаш от....секс.... А убав сутрин- много! И мирише на ,, младост,,... Предполагам е голема гадост...

Да бе .. вЕрно е... Сутрешния секс спомага и даже прави невъзможно да се заразиш с Ковид-19 :))))) Също така пречи на 5G мрежите да те облъчват с пълна пара.. :))))) .... елате хиляди девойки, в близката гора по двойки... Вдигнете роли и поли за да видите, че не боли... :)))))

Като статията е за четвъртата възраст???

Ако имаш и деца за ясли, градини, училища в комбинация със задръстване и бързане за работа си е е*ати стреса! :)

Така си е, но затова тук става дума за пенсионери - дават избор на хората между сутрешна гимнастика и сутрешен секс, като се предполага, че времето им не е разграфено и разполагат със себе си. Иначе за един човек в активна възраст сутрешният секс е малко вероятен в делничен ден, когато го чакат куп ангажименти, освен ако не иде реч за един куик:)

Пратете децата при бабата и дядото- така вие ще имате време за секс, а старците няма да мислят за глупости. Не е необходимо дълголетие ако няма пипе. Какво като е на 80-87 години и има пипе само за секс и в същото време не може да си намести ченето....

За пенсионери изобщо не е безопасно. Рискуват да умрат по Вазовски, хем патриархът на българската литература не е взималл Виагра, но пък може други стимуланти да е ползвал де.

В нашия случай няма баба и дядо при които да пратим децата, но не се оплаквам, просто отбелязвам, че сутрешният секс е обективно трудно изпълним. А за пенсионерите е по-реалистично, друг е въпросът това дали е добре за здравето им или не. Ето тези от статията твърдят, че е добре, но наистина ако води до голямо напрежение, а човекът има болно сърце, то Вазовият край е напълно реален изход.

Longines

значи по-добре да мандръсам сутрин ,вместо да ходя на работа!супер!сега ще кажа на началника... :)))

Аз като правя "гимнастика" сутрин и вечер,сигурно ще го докарам на възраст към 100 г. :) :)

Положително е половото общуване с млада и красива жена. С други жени не е.

И на мен ми е хубаво с млад,здрав....еха,какъв живот само !!!