Дженифър Анистън отмени сватбата

Актрисата Дженифър Анистън и съпругът й Джъстин Теру официално са отменили сватбата си.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън отмени сватбата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех Брат Ех Пит,ти остави ярка стледа в живота и.Хубавите и талантливи хора трябва да раждат -ТОВА Е.Дженифър не се помотвай-майната им на броя гости ако това е МЪЖЪТ!

защо винаги и стърчи косата така отгоре? като наелектризирана...

Абе тая защо само се кани да се жени и все не успява?Да не е някаква нова модна тенденция в Холивуд?Да се уточнят със съпруга кога ще е датата и тогава да дават изявления.

Годините напредват, Дженифър застарява. Жалко! Иначе е хубава жена, но така и не разбра, че не може да яхне живота.

Това, че годините напредват, трябва ли да е "жалко"? Да не би животът да свършва на 40? Ако някои считат така, то жалко за тях.

Не може да прежали Брад Пит, горката.Животътй след техния развод е пълен провал, но умее да вдига шум около себе си- за съжаление напразен шум.И ако Брад Пит прави нещо смислено- деца, благотворителни акции и т. н., то Анистън само се пули в обективите.

Анистън е богата, хубава и успяла холивудска актриса. Ти какво си? Жоси?:)

Анистън е типичен пример на хората,след които остават само пълни тоалетни и купища отпадъци.Колкото е "хубава",толкова е и талантлива.Празен,човек,незнайно ,защо живял?Какво са пък тези дето му се възхищават?

НЯКЪДЕ ЧЕТОХ,ЧЕ ЗОДИИТЕ ДЕВА И ВОДОЛЕЙ ОБИЧАТ ИСТИНСКИ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ,А ТЯ Е ВОДОЛЕЙКА.АЗ ПЪК СЪМ ДЕВА И ГО ПОТВЪРЖДАВАМ.ТЕЗИ СА НАЙ-ВЕРНИТЕ ЖЕНИ ОТ ЗОДИАКА.СИГУРНО НАИСТИНА ОЩЕ ОБИЧА ПИТ.

Е то сватба със съпруг не се прави!Ало, дира, какво пишете???

Това е любимата ми редакторка Деницова :)

женнифер е изпуснала влака, фурната или вече не работи, или това скоро ще се случи. джстин може да си намери 20 години по млада жена.

Как може този гнусен, просташки и неграмотен коментар да не е изтрит?

Това говори доста лошо за дир-а, на фона на редящите се една след друга статии с много явни граматични, стилистични и смислови грешки:(

Чудя се кое е по-притеснително, гадният коментар или това, че има хора, които са го харесали.

Не забелязвате ли как през ден Дженифър Анистън оглавява някоя класация- я за най- хубава коса, я за най- сексапилна- ДРЪН- ДРЪН!!! Нека си плащат И ДОРИ РАЗОРЯВАТ, за да оглавяват подобни класации- и тя, и Гуинет- НО ХОРАТА НЕ СА СЛЕПИ И НЕ ИМ ПРЕДСТАВЛЯВА НИКАКВА ТРУДНОСТ, АКО СА ОБЕКТИВНИ, ДА РАЗПОЗНАЯТ КРАСОТАТА! Подобни класации и конкурсите, независимо за какво са, са предрешени и всички знаем това, така че им се чудя защо си правят този излишен труд изобщо да ги правят и организират!:)))

Всичко е ясно- сватба няма да има.

Тюхх...язък! Тамън бях приготвила миксера !

Абе Муцка, ти на право ме размаза ! Пък и сега само могат да съжаляват че не са опитали от сладките ти! Айде със здраве!

Що за заглавие - отмени сватбата със съпруга си. Тези журналисти къде са учили? Можеби правилният въпрос е от кого...

Колко пъти ще подгрявате старата манджа Джейн.Тя е мухлясала вече, не се ядеееее.

В статията се говори за Дженифър, не за Джейн. Да не би Джейн да си ти, че от коментара ти така намирисва?:))

Тази е откачалка. И защо поднасяте тази информация през няколко дни?

След като и е съпруг, защо им трябва да се женят?